icon

Jak přesné jsou odhady gynekologa na pohlaví miminka?

nalinka109
7. zář 2023

Ahoj ženy. Mám dotaz. Jak vám vyšel odhad gynekologa v těhotenství na pohlaví miminka.. Mě na prvním screeningu doktorka řekla že na 60% čekáme kluka. Moje doktorka se divila že tam něco bylo vidět že ji to přijde moc brzo. Pak mě čekal druhy screening (u té samé doktorky jako první screeningu) a doktorka se mě opět ptala zda chci vědět pohlaví. A já ji říkala že naposled mi říkala že na 60% to bude kluk a ona se jen usmála a říká noo tak dneska to vidím jinak. Na 90% to bude holka. Moje otázka zní stalo se vám to někdy taky? Vím že ten první screening a pohlavi miminka je odhad ale jen si říkám zda se to ještě třeba nezmění. My si holčičku hrozně moc přáli a jen se bojím aby se to zase nezměnilo.. Děkuji za každou vaší zkušenost.. 😊😊
Ps: Nejdůležitější ale aby mimi zdravé🍀🍀🍀

Strana
z2
jennalora
10. zář 2023

Na prvním screeningu chlapeček a na druhém a třetím holčička. Takže jsme si 100% jistí a mám většinu věcí po dceři až na kočárek. Ten jsme teda brali v bordó barvě 😁😁😂

plea
11. zář 2023

Asi záleží i na tom, na jakém pracovišti a s jakým přístrojem se ultrazvuk provádí. Na prvním screeningu nám doktor z brněnského Prenatalu už před 8 lety ukázal na monitoru - Co vidíte? Bylo tam jasné kávové zrno. Tak prý ano, jasná holčička. U druhého dvojčátka to samé. A mám dvě holky, nebylo žádné na kolik procent, fakt to bylo vidět i laickým okem.

walkie
20. čer 2024

Hezký den, co myslíte, že to je? 🙂 Na 1. screeningu to dr. ze zásady neříká, nicméně prý to už vidět je. :D

lilian2111
20. čer 2024

@walkie holka

walkie
20. čer 2024

@lilian2111 Mně přijde taky spíš jako holka, i když ne zcela jednoznačně.

kadz
20. čer 2024

Holka 😀 mam doma, na lednici, stejnou fotku a v postylce spi skoro 5mesicni dcerka ❤️

neliiinka
20. čer 2024

Měla jsem to úplně stejně jako ty.. na prvním screeningu chlapeček a na druhém už “nejspíš” holčička😄 a narodila se opravdu holka😄

walkie
20. čer 2024

@neliiinka Teď nevím, zda to bylo na mě nebo na nějakou z předchozích fotek. 🙂

walkie
20. čer 2024

@kadz Bylo to na mě? 🙂

tasimia
Autor odpověď smazal
kadz
21. čer 2024

@walkie jj, promin, zapomněla sem te oznacit 🙂

Strana