icon

Jak vybrat nejlepší jméno pro chlapce? Inspirace zde!

ankaa25
30. zář 2022

Dobrý den budeme mít kluka nevím jaký dat jméno manžel se jmenuje Ladislav ale nevím jak mu budu říkat miminku mě se moc nelíbí a pro kluka vůbec nevím jaký jméno dat 😮😮😮

Strana
z2
pani_elli
2. říj 2022

Já si moc přála odjakživa Olivera, ale mám Lindu, Patricii a Sofii 🤣❤️❤️

Ladislav byl milovaný dědeček a Ladislava je moje maminka 😁🙈

1983martina
2. říj 2022

@ankaa25 ahoj, manžel se jmenuje Petr a první syn se jmenuje po něm, a druhý syn se jmenuje Max jelikož já se jmenuji Martina tak jsme chtěli aby nám jména začinala na M nebo P.

jaresska
2. říj 2022

My jsme chtěli málo užívané jméno, ale české aby ladilo s příjmením. Syn se jmenuje Bohdan, říkáme mu Bóďo, Bobo, Bohdánku, Bobši.

rnika
2. říj 2022

@jaresska Bohdan je krásne jméno, moc se mi líbí...ale k našemu příjmení by vůbec nešlo ...

msgracia
3. říj 2022

My mame staršího Tomáš po manželovi. Ted čekáme dalšího kluka a manzrl chce po dědečkovi František a syn chce Fandu. Takze jasná volba byl František, všem v rodině se to jmeno líbí jen moje máma ma namitky. A holka by byla Marie po moji babičce.

stef9328
3. říj 2022

My mame Christiana. Po mem tatkovi, ktery mi ho poslal z nebe, ted to bude rok co s nama neni a maly ma 22dni😊 takze Christian 😊

ellyem
3. říj 2022

My taky nevěděli a nakonec jsme dali jméno, které má svátek v den, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná 😀. A tak máme Artura 😊.

sorboni30
3. říj 2022

@ankaa25 Kdyz jsem ted cekala holcicku, meli jsme pro chlapecka vybrane jméno Ladislav. Po mem tatinkovi. Mám dva syny dvojčata a jmenuji se Jindřich a Vojtěch. Každý chválí jak máme krásné jména a jsem dnes ráda, že jsem dala tyto jména. Kluci budou mit 8 let

jaresska
3. říj 2022

@ellyem Artur je krásné jméno👍

nick1234
3. říj 2022

@maxulekapcule mě se naopak líbí, ze je to tvrdé jméno (takové fakt jako chlapske🤭) nicméně syn je povahově pravý opak 😂😂 je citlivý, empaticky až trosku někdy moc cíťa, ale to jméno je takové honosné😏 Nejvíc se mu samozrejme líbí osloveni Rišánku, ale i Ríšo, jak se řekne Richarde tak ví, ze je zle 🤣. Ale kdyby se povedlo ještě mimco s byl by to náhodou kluk tak se mi moc líbí Teodor (opravdu “česká” verze) nebo Štěpán

Strana
z2