Jaké jméno se Vám líbí víc?
Ptamse jen proto, protoze me to zajima. Jake jmeno se vam libi vic Nora, Dora, Zora? Prosim anonym. Nechci abyme tu nekdo poznal.
Neni zac 🙂 Nedokazu ale odpovedet, asi je to jen o libozvucnosti. Hodne jsme zvazovali Dorotku jako jmeno pro ditko, kdyby to byla holcicka. Nakonec jsme vymysleli jine, ale to jmeno se mi moc libi. Zora mi prijde tvrde a oripomina mi Azora (pes) a Nora je z meho pohledu jeste horsi.
@katkagabinka Presne tak, uzasne. My ale nakonec zvolili jeste jine. Jenze je ve hvezdach, zda ho pouzijeme... Treba to bude kluk 😁
Měla jsem ve třídě Dorku i Zorku, obě jsou pěkné. Zorka se bohužel před maturitou udusila v koupelně z karmy 😢.
Dora. Nora mi zní jako lisci nora a ta Zora mi zní hodně tvrdě, nelíbí se mi tam ani to "Z".
My jsme měli taky 3 favority a nakonec jsme losovali. Já i manžel jsme vytáhli stejné jméno, tak to bylo jasné 🙂
Za mě asi Zora, přijde mi ze všech tří nejméně tvrdá. Ale vyloženě se mi nelíbí ani jedno z těch jmen, všechna zní hodně tvrdě.
Dora Machalova,to je prvni co me napadne.Libi se mi Nora,take jsem o nem uvazovala.
Když už to musí být tak z těch tří Zora, zní nejméně tvrdé Jinak bych volila Dorotku, ale v jiné základní formě Dorota nebo Dorothea ne Dora.
@izz76 Dorothea nenechceme aby musela cely zivot vysvetlovat jak se to pise. Dorota se nelibi manzelovi.
Mě se z tohoto výběru líbí nejvíc Zora/Zorka, Nora mi připomíná liščí noru a Dora je jak z pohádky o Popelce ta zlá sestra...
@sonaxoxo to byla Dorota Máchalová ne Dora 😉
Mně se líbí Nora. Moje děti mají ve školce spolužačku Noru a když o ní mluví a říkají Norinka, přijde mi to takové něžné a milé. A manžel má tetu Noru, říká se jí Norika nebo Norča, i to mi přijde pěkné.
Zora... Mela jsem v praci kolegyni, jmenovala se tak a byl to fajn clovek, u dcery jsem toto jmeno take zvazovala, ale nakonec jsme zvolili jine.
@veruuu_kubesovic ja vim,ale je to takove podobne..Dora,Dorota..ani jedno se mi nelibi😬
Dekuju vsem za nazory
Nora 🙂 to jméno mě zaujalo, když jsem sledovala stardance 🙂 a malá Norinka... To je úplně boží 🙂

Dora 🙂