Jaké jsou faktory odchodu na rizikové těhotenství?
Ahoj holky, chtela bych se zeptat,jake jsou faktory odchodu na ruzikove tehotenstvi? Ve ctvrtek jdu k doktorovi,potvrdit jestli tehotna jsem ( asi 8testu mi vyslo pozitivne, clearblue digi,mi rekl 2-3tydny) zajima me,zda me doktor hned urci rizikovku? Manzel je diabetik 1.stupne a ja pracuji ve skole s detmi ze socialne slabsiho prostredi a detmi s agresivnim chovanim (pred mesicem po me letela knizka,kdyz jsem chtela aby klucina vypocital priklad) take mma deti hyperaktivni a jsem porad na nohach....navic jsem nemela detske nemoci (nestovice atd) a pred mesicem mi jedna holcinka prisla s tim,ze je ma jeji sestricka ....bojim se abych od nich neco nechytila...jsem neustale nemocna,protoze jin porad utiram nudle u nosu. Zaroven se ale bojim jak je to s penezi a s materskou? Snizuje se materska kdyz budu celych 8mesicu na rizikovem? Dekuju moc
@luj89 Tak tohle je naprostá blbost. Její práce souvisí s jejím zdravím. Těhotná by se měla vyvarovat neustálým nemocem a navíc je na všechno 30x náchylnější než ostatní lidé. S neštovice,příušnice jsou v těhu dost velký problém. Mě samotné příušnice hrozily a doktorka rovnou říkala,že každá dětská nemoc v dospělosti a navíc v těhotenství je dost závažný problém. Já sem taky na neschopence a není to žádný podvod. Nechápu proč by měl byt. Je to každého vec a je to vykoupené nižší mzdou.
Dekuju vam za zastani se me 🙂 ja porad nevim co a jak...nevim zda zvladnu byt doma a "nudit se" na druhou stranu bych nikdy neohrozila mimco ( jsem vegan a jestli bude potreba,tak si pujdu dat steak) tak uvidim...urcite reknu reditelce,aby mi aspon jedno z agresivnich deti ( toho horsiho) odstranila do jine tridy...uvidim zda to pujde nebo ne...skrze ty nemoci se bojim dost :( uz tak jsem pernamentne nemocna :( jsem v 5+6 teprve a pred 3tydny kdy jsem to jeste nevedela jsem bojovala s dost drsnou chripkou a brala antibiotika...a takovou chripku mam od deti skoro kazdy mesic :(
@djohana pokud mas normalne takto oslabenou inunitu, zustala bych doma
@bledulka84 ja uz nejsem asi zvykla na detske nemoce :( kolem brezna se to zlepsi...a pak jdu na dva mesice od deti a v zari zase bum a chytnu kde co :(

@salenas dekuju 🙂 ja moc.na neschopenku jit nechci, ale proste se bojim...i skrze ty detske nemoci, navic jsem.od deti oernamentne nemocna...ted bojuju s chripkou...opet....rymu mma uz chronickou....uvidim co rekne doktor, na jednu stranu mam strach a na druhou stranu se mi nechce lezet doma 🙂