icon

Jaké originální dívčí jméno k příjmení Peter vybrat?

13. zář 2025

Ahojky všem.

Jdu si sem pro nápady na dívčí jméno k příjmení Peter (bez ová).
Zatím máme vybráno Mia, ale stále jsem se s tím nesžila.

Děkuji za rady a nápady🫶🏼

jaja01k
13. zář 2025

Melanie, Lilien, Vivien, Amelie, Leontina

chumlee71
13. zář 2025

@anonym_autor Lea? Kamarádům se teď narodila dcera Arabela 😉

lv
13. zář 2025

Greta, Scarlet, Evelina, Melanie, Constance, Clementine

reeeza
13. zář 2025

Ahoj 🙂 Zkopíruji, co jsem tu jednou sepsala, je tam neobvyklých jmen spousty 🙂

K vašemu příjmení by se mě osobně Mia moc líbila. Stejně tak třeba Mila, nebo z neobvyklých českých Mína Peter...Nebo Marlen Peter je taky pěkný. Elsa Peter, Irma Peter, Ida Peter...

Z delších třeba Emílie Peter, Bernadeta Peter, Josefína Peter

autor
13. zář 2025
@reeeza

Ahoj 🙂 Zkopíruji, co jsem tu jednou sepsala, je tam neobvyklých jmen spousty 🙂

K vašemu příjmení by se mě osobně Mia moc líbila. Stejně tak třeba Mila, nebo z neobvyklých českých Mína Peter...Nebo Marlen Peter je taky pěkný. Elsa Peter, Irma Peter, Ida Peter...

Z delších třeba Emílie Peter, Bernadeta Peter, Josefína Peter

@reeeza Když já znám dvě co mají fenu Miu🫣😀 Nakonec se teda bavíme o Melanii, jak výše bylo navrhnuto.

1pomnenka
13. zář 2025

Enie Peter zní dobře.

sarkabu
Autor odpověď smazal
sigyn
13. zář 2025

Ida

berenika39
13. zář 2025
@anonym_autor

@reeeza Když já znám dvě co mají fenu Miu🫣😀 Nakonec se teda bavíme o Melanii, jak výše bylo navrhnuto.

Ella Peter? Dia? Znám jednu.
@anonym_autor jo, my máme fenku - Mia.
A Bea Peter se mi taky líbí, prostě něco krátkého, aby to hezky znělo.

martina_cz
14. zář 2025

@anonym_autor máme Melanie, ale líbí se mi i s a na konci. Ještě se nám líbila Evelyn a Leticia

kleio
14. zář 2025

Mně se moc líbí Kasandra a Alexandra, ale k našemu příjmení je použít nemůžu.

lucieevita
14. zář 2025

@anonym_autor mně by se líbila Meda Peter, Nela Peter nebo Emma Peter a Bea Peter.. ☺️ hezké rozhodování. Mia je opravdu kočka nebo pes, i podle mě. Připomene mi to vždycky Mínu, což je každá druhá micka 🫣☺️

autor
14. zář 2025
@lucieevita

@anonym_autor mně by se líbila Meda Peter, Nela Peter nebo Emma Peter a Bea Peter.. ☺️ hezké rozhodování. Mia je opravdu kočka nebo pes, i podle mě. Připomene mi to vždycky Mínu, což je každá druhá micka 🫣☺️

@lucieevita Nelinku už máme🫣 Líbila se mi Ella, ale zavolám jednu, přijde i druhá, jak je to podobné.

lucieevita
14. zář 2025
@anonym_autor

@lucieevita Nelinku už máme🫣 Líbila se mi Ella, ale zavolám jednu, přijde i druhá, jak je to podobné.

@anonym_autor AAA, tak jsem se trefila ☺️ Neli, Eli .. to je podobné, ale pochybuji, že by si to holčičky doma pletly. Někdo dává schválně podobná jména. Já chtěla Beátu, ale manželovi se to nelíbilo, tak máme Barborku. Takže u vás by se mi k příjmení líbila Bea a nebo Méďa☺️

lucieevita
14. zář 2025
@lucieevita

@anonym_autor AAA, tak jsem se trefila ☺️ Neli, Eli .. to je podobné, ale pochybuji, že by si to holčičky doma pletly. Někdo dává schválně podobná jména. Já chtěla Beátu, ale manželovi se to nelíbilo, tak máme Barborku. Takže u vás by se mi k příjmení líbila Bea a nebo Méďa☺️

@lucieevita Meda ☺️

janina228
14. zář 2025

Mě by se líbilo ještě jméno Stella.. po pravdě se ti budou jména plést i kdybys dala úplně jiný.. já už většinou volám na obě děti rovnou 😄

prosincovemimi
15. zář 2025

@anonym_autor Napadá mě Laura Peter , ale i Karolína Peter apod. Příjmení máte takové ,že se k němu hodí krátké i dlouhé jméno 🙂