Jakou jste měly nejpodivnější kombinaci jídel v těhot.?
Ahoj ženy, napadlo mě založit tuto diskuzi ohledně nejpodivnější kombinace jídel v těhotenství. Kyselá okurka s medem je klasika, ale jaké neobvyklé kombinace jste jedly vy?
cukroví se syrovou mrkví, a kyselá okurka s nutelou.
no já si máčela hranolky v ledové kávě z mekáče 😀
:D to mě uklidňuje, že nejsem jediná... Já dneska zajedla žemlovku tlačenkou a pak kakaovýma kolečkama a mám z toho pocit, že jsem hrozný čuně 😀
já u prvního syna s oblibou v létě jedla meloun a zapíjela to mlíkem 😀 ted jen si na to jako netěhotná vzpomenu, je mě blivno 😀 ale já ani u jednoho netrpěla nevolností, bylo mě fajn a mohla jsem spráskat cokoliv 😉
pomelo - x krát týdně.. Dnes ho nemůžu ani vidět... Tenkrát to bylo to jediný, co nešlo ven... 😝
fičela jsem celý první trimestr na mandarinkách. ale jako na tunách mandarinkách
ja jsem prvni tehotenstvi jedla jen koblihy, sezamove tycinky ze zdrave vyzivy a jablka idared z kaufu🙂 nic jineho skoro.....treba troje tycky, sest koblih a osm jablek....
Taky pomelo - denně. 🙂
já se vždycky držela, snažím se jíst fakt vyváženě, hodně sýrů, ovoce a zeleniny. Ale občas prostě fakt ujedu nějakou prasárnou, za kterou se stydím a nemůžu o ní ani mluvit 😎
U prvního těhu jsem dokázala sníst půlkilový sáček kysaného zelí 😀 druhé těhu bylo bez výkyvů v jídle 😉
já zajidam zmrzlinu chipsama i normálně, takže nic tehotenskeho asi nemám 😀 spis jsem už od druhého měsíce vysazena na vietnamskou polivku Pho, kterou zvladam několikrát týdně 😀
Tak to já rybí salát s majonézou zapíjím banánovým mlékem 😀 hrozná prasárna 😀 taky občas musí přítel jet třeba v deset večer pro kyselý ryby 😀
bramborák s malinovou marmeládou, ale to mi chutná furt 🙂
@0508 no tak já na to vyloženě chuť neměla ale vzpomínala jsem na ségru když byla prvně těhotná jak ležela v horké vaně a jedla lovečák a k tomu vanilkovej nanukáč 😀 tak jsem si řekla co na tom ty těhotný mají když já žádné takové chutě nepociťuju...No a tak jsem to vyzkoušela a hle ono je to dobré a moc
Já se někdy sama sobě divím, že ty kombinace ve mě pořád zůstávají a nevyzvracím je. Navíc mi to dělá moc dobře 🙂 a pořád si říkám: To chce to malý ve mě - ne já! 😀
V prvním těhotenství mi nebylo zle jen ze slaných tyčinek a pomela. Ve druhém zase z korbáčků a kukuřičných lupínků. Na to, že jsem člověk, co jí dost zdravě - minimum lepku, kravské bílkoviny, spousta ovoce a zeleniny - tak těhotenství pro mě byla, co se stravy týče, velkej úlet 😀
No já zatím žádný zvláštní chutě nemám je mi špatně jen když pomyslím na cokoli. něco v sobě udržím a něco ne a každý den je to úplně jiný 🙂,ale chutnajími zelené bombari a mám chuť na vychlazené bílé vino.
ale do diskuze můžu přispět zkušeností známý:
tatranka namáčená v tatarce
@0508 Polovinu melounu a hned poté obří porce guláše s pěti knedlíkama a cibulí
@carolyncassady páni no jsem zvědavá jestli taky dostanu časem hlad. zatím i když mám hlad tak toho moc nesním jím cca každý 2-3 hoďky a víc jak dva knedlíky jsem zatím do sebe nedostala. a ani půlku pizzy na kterou jsem se fakt těšila 🙂
Denně dva - tři svazky ředkviček, jednou jsem požádala tchána ať mi koupí 10 svazků a on na mne hleděl a já říkám to mám na tři dny 😀
Já jsem každý ráno chodila naproti do krámku, koupila jsem si 10 - 15 deka šunkového kolene, k tomu pečivo a ládovala jsem to do sebe s Ramou - kterou jsem před tím nikdy nekupovala. Nechápu, jak jsem se tím mohla cpát
Jinak nějaké klasické slátaniny se mne netýkaly, naštěstí

Žádnou, nuda. Netrpěla jsem nevolnostma, ale ani žádnýma zvláštníma chutěma. Jeden týden (asi ve 3. měsíci) jsem jedla denně bramborovou kaši a taky jsem pak začala pít ovocný pivo, i když jsem do té doby pivo vůbec nepila. Ke konci těhotenství jsem se kvůli pálení žáhy vyhýbala kyselému, takže žádný nakladačky, ale třeba ani ovocný čaje.