Jaký je/byl váš oblíbený e-shop s těhotenským oblečením?

limali
25. pro 2021

Ahoj, aký je/bol váš obľúbený e-shop s oblečením? Keď som bola tehotná prvýkrát tak mi prišlo, že to oblečenie je fakt hrozné a kúpila som čo bolo na bežných e-shopoch. Teraz ma celkom oslovil Bonprix. HM mi príde bez nápadu a Lidl ma žiaľ u prvého tehotenstva sklamal - strihy, kvalita, aj keď cena je naozaj nízka, veľa vecí som darovala. Potreboval by som toho dosť, bruško rastie rýchlo a budem tehotná zima - jar - leto 😁 ďakujem za rady 😊❤️

pipi_puncocha
25. pro 2021

Bonprix těhotenské za mě kvalitou i provedením lepší než Lidl, ale z Lidlu je fajn taková ta základní těhotenská / nosící bunda za 600kč, tu bych doporučila za tu cenu.

betysch
25. pro 2021

Já jsem celkem nakoupila na Zalandu.Krásné materiály a věčně mají na všechno slevy.

limali
autor
25. pro 2021

@betysch mrknem, nezvyknem nakupovať na takýchto platformách tak ani netuším, čo všetko tam majú. Ďakujem za tip 🙂

levandule85
25. pro 2021

@limali Krasne tehotenske saty jsem sehnala na Zalandu, ale jinak vsude byl vyber tak nic moc, ze me minule moc prekvapil Gate a Tesco - nakoupila jsem si super veci za skvele ceny, jen volnejsi a o cislo vetsi, jako by byly tehotenske 👍

barmil
25. pro 2021

@limali ja si kupovala klasické oblečení, jen trika o vel větší, většinou Zara, maji dobrý materiál a střih a drží tvar. Těhotenské oblečení jako takové jsem neměla vůbec žádné.

mamikry
25. pro 2021

@limali Ja mam moc rada znacku Love2wait, da se sehnat na Zalandu i na Aboutyou. Ma krasne a kvalitni veci. Nektere budu nosit i po konci kojeni. Daji se koupit rovnou tehotenske a kojici v jednom. Jinak treba tehotenske leginy, kosile a takova ne moc paradnicka kojici/tehotenska trika mam od Jozanka. Vse paradni, protoze se natahne pres tri velikosti. Na kojeni mam veci od Tajinenbanane. Krasne autorske veci ma treba Kristina Tormova, Mambi.cz nebo Tender.November. Jeste mam kojici saty od Mile.sk, ty se daji taky pouzit jako tehotenske. Jinak treba obleceni na noseni se da pouzitni jako tehotenske, treba zavazovaci svetry odnAngelWings nebo mikiny od BeLenka.

bassetlady
25. pro 2021

Teď se to hodně zvedlo, před 4 lety bylo prd. Zalando, About you, Lindex, Zara, Reserved, Gap. I to HM se trochu vylepšilo.

bassetlady
25. pro 2021

Ještě jsem si vzpomněla Esprit, S.Oliver

mia_von_prag
26. pro 2021

Krásne veci su na https://www.happymum.cz/

zuzekk
28. pro 2021

Vinted 😉

jucy693
28. led 2022

@limali Jedině Lidl, nechtělo se mi dávat velké peníze za oblečení na pár měsíců. Hlavně ty legíny a tu bundu za 600,-, super ceny a kojící podprsenky a košile si koupím u vetnamců za pár korun, na tu chvilku 5o stačí a když se to zašpiní a půjde to blbě vyprat, nebude mě to tolik štvát 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru