icon

Jaký je rozdíl v porodech při druhém těhotenství?

anet_98
19. říj 2022

Ahojky holky,

Zbývá mi 11 týdnů do porodu druhého syna a ráda bych se zeptala, jak jste to měli vy s rozdíly při porodech? Začal vám porod stejně (bolesti x prasknutí vody)? Byl druhý porod rychlejší nebo stejně dlouhý? Rodili jste ve stejnou dobu (dopoledne, odpoledne, noc)?

Já u prvního syna nejdříve zaznamenala odchod hlenové zátky v půl 8 ráno, poté se začaly rozjíždět bolesti, které od 14h začaly být pravidelné a v 19h jsem jela do porodnice, kde si mě nechali. Malý se narodil v půl 3 v noci 😁 kdybych to měla alespoň stejné, tak by mi to rozhodně nevadilo 😅

Strana
z2
oliver11
24. říj 2022

@kevi1 on
@nezadanejmilda je všude chytrej i rodit umí. 😉

kevi1
24. říj 2022

@kevi1 pisem jak debil, ale to pretoze som bola v uplnom soku z tej spravy po ranu

oliver11
24. říj 2022

@kevi1 ta pobavila i mě co tady vypotil. Pokud to není porodník tak myslím že zrovna do téhle diskuse moc nepatří...

kevi1
24. říj 2022

@oliver11 ja som ale vobec tu spravu nepochopila. Rodit otvorena na 5cm sa podla mna neda nie? Alebo bola pointa, ze som sa rychlo otvorila?

oliver11
24. říj 2022

@kevi1 četla jsem si ttvuj komentář a je pochopitelný, tedy aspoň pro mě. Takže v klidu 😏😉

oliver11
24. říj 2022

@oliver11 v obou případech si popsala na kolik si byla otevřena při příjmu. Je samozřejmé, že postupem porodu ses otevřela na 10 cm a pak porodila. Já to tak pochopila 😉🤷. Ale @nezadanymilda asi né 🤪🤣

Strana
z2