Jaký krém na obličej je vhodný v těhotenství?
Ahojte, prosím jaký krém na obličej je vhodný používat v těhotenství? Potřebuji se mazat ráno i večer, mám suchú a citlivou pokožku. Nevím nic také konkrétně najít.. Co používate? Bylo vám něco doporučeno? A ještě co na čištění pleti? Make up nepoužívám, ale každý večer používam oplachový čistící gél, nebo pěnu..Teď bych chtěla prímo co je určeno pro těhotné ženy ale taky nevím nic najít..
@zubel Děkuji. Máte zkušenost?
@molu18 Já mám, velmi negativní. Pleť na tuto kosmetiku reagovala naprosto šíleně a v těhotenství může být ještě citlivější. Ono mají všude krásné recenze a vůbec nepopírám, že muže spoustě lidem sedět, ale je hodně i těch špatných, já nakonec skončila s ošklivým zánětem až na kožním a dostala atb masti. Za mě bych používala nějakou hypoalergenní kosmetiku z lékárny, ideálně pro citlivou pleť, bez parfémace. Cerave je např. výborná a cenově i dostupná 🙂
@molu18 Mám a jedině pozitivní. Ale jak píše uživatelka pode mnou, každému sedět nemusí 😉
@zubel Určitě, neříkám, že je špatná, moje pleť to jen nějak nedala. Ted jsem taky těhotná a mám pleť ještě výrazně citlivější než “normálně,” tak právě varuju. Ono přírodní výtažky jsou super, ale ne každému to sedne. Super, že vám vyhovuje 😊

Já bych zvolila péči od firmy Lobey, v těhotenství naprosto ideální 😉