icon

Jaký šampon bez sulfátů používat v těhotenství?

29. čer 2025

Ahojte, právě jsem zjistila, že se nemají v těhotenství používat šampony se sulfáty. Jenomže skoro každý šampon to obsahuje, je to ta pěnivá složka.. Ja mám vlasy po melíru, suché, špatné.. Nevím jaký šampon vymyslet a zda to vůbec řešit.. Řešily stě to v těhu, nebo používaly na co stě zvyklé?

lencaa11
•
29. čer 2025

Vždy jsem používala šampon normálně ten který i před těhotenstvím

krisstina93
•
29. čer 2025

Šampon bych fakt nehrotila. Pokud nechceš se sulfáty, používejte třeba dětské, ty by je mít neměly, ja je používám na kudrnaté vlasy, těm sulfáty škodí.

jaja01k
•
29. čer 2025

Používala jsem to co běžně, takže zřejmě se sulfáty, složení jsem nikdy nezkoumala. A netušila jsem, že by se to nemělo.

drep
•
29. čer 2025

Tehdy jsem používala normálně to, co před těhotenstvím, ale tři roky jsem na cgm a používám bezsulfátové šampony a je to mnohem lepší celkově.

fouskovi
•
29. čer 2025

Hlavně klid a vše bude v pohodě

reeeza
•
29. čer 2025

Já si šampóny i sprcháče vždy kupuju ve zdravé výživě. I před těhu. Ty sulfát nemají

patypresdevaty
•
30. čer 2025

Tak to slyším prvně 🙂 Na bezsulfátové jsem přešla až nedávno, jak jsem přičichla k CGM, v těhotenství jsem to neřešila

anpineapple
•
30. čer 2025

Já používala i před tehu především přírodní kosmetiku. Pokud nechceš úplně nic draheho, tak klidně koukni do DM na značku Alverde, ta vychází taky celkem dobre.

eldoradoh
•
30. čer 2025

Tady se nějak roztrhl pytel s těmi dotazy o těhotenství. Minulý týden indukční deska, teď tohle..