Je možné otěhotnění po orálním sexu?
Dobrý den,
moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Menstruaci mívám pravidelně, neužívám HA. Můj menstruační cyklus má cca 30 dnů (někdy 31). Ve čtvrtý den své menstruace (ten den velmi slabá) jsem prováděla orální sex; po celou dobu jsem měla na sobě kalhotky. Trošku sperma jsem měla potom na rukou, šla jsem si je umýt mýdlem a po cca půl hodině jsem se šla vykoupat.
Je možné, aby se při pozdějším VNĚJŠÍM umývání (na vagíně) dostalo nějaké sperma dovnitř do pochvy a způsobilo otěhotnění (pokud-li nějaké i po umytí zbylo na rukou, za nehty)? Nebo aby se dostalo dovnitř a zůstalo zde do plodných dnů a potom způsobilo otěhotnění? Je to vůbec možné? V rámci menstruace?
Prosím, jaká je pravděpodobnost, že došlo k otěhotnění? Prosím poraďtě, ale jen vážně. Není to vtip, velmi mě to trápí a nemůžu to pustit z hlavy. Děkuji moc za Vaše odpovědi, Dagmar
@dagmar86 tak to jsem ráda, že jsem tě aspoň trošku uklidnila 😀 neboj se 😉
.. A jinak vy ostatní holky, nesuďte a neřešte ten úlet 😉 jednak není předmětem této diskuze a myslim, že zakladatelka se už vytrestala sama tim jak se trápí
Předpokládám, že se najde ještě spousta "odsuzujících" či "ponižujících" odpovědí, o tom je asi lidská povaha a když má příležitost, tak si bohužel "zgustne"... Vím, dotaz je to hloupý, čin to byl více než hloupý, jenže jen já sama mám právo se soudit a moralizovat. Sama pracuji v pomáhající profesi a vím, jak člověku dokáže pomoci "vlídné" slovo, když se cítí dole. Proto opravdu všem hodným duším, které mě tu nezavrhly a odpověděly mi, povzbudily, moc děkuji.... Ve víru těch emocí, nových těhu pocitů a myšlenek, jsem úplně ztratila mozek ☹ Ráda jsem slyšela, že "to" není možné a můj dotaz je kravina 🙂
@dagmar86 Mi právě u obou ultrazvuků určili den oplodnění - počítají ho nějak z termínu porodu, přesně nevím. Ale vím, že to vždy sedělo -+ 2 dny (sama totž přesně nevím, ze kterého sexu ono dítko vzniklo 🙂 )
A jak tu už někdo psal, na vzduchu spermie nevydrží, potřebují mít konkrétní pH, které je v pochvě.
🙂 vše jsem nečetla takže to tady možná zaznělo - někdy člověk neuvažuje racionálně s má neogické myšlenky, ale je pod tlakem.
Rozhodně je to přítelovo!!! To se neboj.
Šance takhle otěhotnět proste neexistuje. .. !!! Prostě ne !!!
Tak neboj ,přeji ti zdravého miminko.....!
Jasně že je mimi přítelovo,otěhotnět takhle orálně prostě fakt nejde,vím o čem mluvím,sama mám čtyři děti 🙂
Ty myšlenky jsou prostě jen hloupé výčitky svědomí vůči příteli. ale ty mu to určitě neřekneš a jeho kámoš asi taky ne,že. Vždyť by to nebylo ani v jeho zájmu...
Tak už se na to vyprdni,čekáte s partnerem miminko,užívej si to,opatruj se a už se víc netrap. co se stalo se stalo,to se už nezmění,časem to z té hlavy odejde samo. Tak přeji pohodové těhotenství a hlavně zdravé miminko! 😎
Miminko je určitě přítele 🙂 Řešit teď nevěru je opravdu zbytečné, tak to hoď za hlavu a užívej. Přeji bezproblémové těhotenství ;)
Miminko je urcite pritele. Ale taky bych spis sve obavy ted smerovala na eventualni gonokokovou anginu a chlamydie...
@dagmar86 Ahoj! Soudit tě nebudu, sama ses vytrestala dost, takže je mi tě fakt líto, že máš takové starosti. Myslím, že se můžeš ale uklidnit a začít si konečně užívat radosti z těhotenství. Stačí si totiž uvědomit jednu věc- máš poměrně dlouhé cykly, takže když máš orální sex 4. den, tak by případné sperma fakt až do ovulace nepočkalo. Já mám cykly cca 24 dní, takže ovulaci mívám 10.den cyklu (takže deset dní po prvním dni menstruace), takže u mě by se o té pravděpodobnosti otěhotnění dalo uvažovat, ale u tebe je ta pravděpodobnost velice malá, vpodstatě nulová, když si k tomu připočteš to, že jste ani neměli pohlavní styk, tak se fakt nemusíš obávat a hoď to všechno za hlavu. jen si z toho vezmi prostě ponaučení, že je lepší se neopíjet, pokud pak nevíš co děláš 😎 Takže hlavu vzhůru a už se fakt netrap. Je to tvého přítele. Tečka 😅
@dagmar86 hod si kamenem kdo jsi bez viny ze :( to by me zajímalo kolik z tech, ktere Te odsoudí maji zameteno pred vlastním prahem :( a jsem rada, ze mas i pozitivni příspěvky 🙂 raduj se z toho začínajícího života a pokud možno se netrap 🙂
Tak dle ultrazvuku jsem dnes 7+1, znamená to, že došlo k početí před 5 týdny a 1 dnem? To by mi ovulace vycházela na 22 DC. Je to možné při pravidelném menstuačním cyklu 32 dní? Dle Dr. je těhotenství o týden mladší....Dle PM je to 8+1.... Děkuji za názor i za předchozí reakce.
S termínem početí nepomůžu, ale podle mého názoru je nemožné takto otěhotnět. Jednak sis myla ruce, ale i kdyby ti za nehty něco zůstalo (což nee), tak spermie, když uschnou, nepřežijí. http://www.planovanirodiny.cz/view.php?cislocla... A tak malinkaté množství nemohlo neuschnout za tu dobu, než ses šla mýt. Pak jsi pustila vodu, znova si smáčela ruce a teprve pak myla. Je to nemožné! Dítě je přítelovo, takže si začni užívat těhotenství. Budou tě asi ještě dlouho trápit výčitky (toto nelogické myšlení není nic jiného) a to je velký trest. Ale co se stalo, se už nedá změnit, tak na to zkus zapomenout.
@dagmar86 ... Milá nastávající maminko. My jsme s manželem plánovali miminko rok, atak jsem o tom hodně načetla. Podařilo se nám to hned poprvé a můžu tě ujistit, že miminko kamaráda určitě není. ovulační test je pozitivní pouze cca 3 dny v měsíci a v jiné dny prostě NEJDE otěhotnět. To je proti přírodě 😉
Já vím, asi by tě uklidnil jen hmatatelný důkaz, což půjde těžko, ale zkus se anonymně zeptat tady http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik Třeba tě odpověď lékaře uklidní víc, než ty naše.
Aha... Tak to asi nemůže napsat, abys ho případně nežalovala nebo tak něco... Chrání se. V tom případě ti ale asi ani žádná z nás nepomůže, protože i když ti všechny napíšeme, že je to prostě nemožné, stejně tě bude napadat a co když přece... Potřebovala by ses asi jen vykecat. Pořád a pořád dokola, až ta tíha té viny opadne. Jinak spolehlivý důkaz asi neseženeš.
Musím se zeptat.... Není to jen "gesto útěchy"? Opravdu se takto NEDÁ otěhotnět?? Už se opravdu omlouvám a sama se za sebe stydím, věřte mi 😢
Tady u tohoto tématu hledáš slova útěchy? Na těchto stránkách se dočkáš při tomto typu dotazu většinou posměchu a poučování 🙂 A pokud jsem četla správně tak i ty, které moralizovaly nebo se ti posmívaly napsaly, že fakt ne. Tak buď v klidu.
hledala jsem "racionální" názor.... ten mi totiž nyní hodně chybí... ☹ ale jsem vděčná za všechny dosavadní reakce...
Někdo už i vyhrožoval pohlavními nemocemi. Aby tě vystresoval víc a aby ses fakt kála 🙂 A to proto, že tě nemohl stresovat špatným otcovstvím, protože dotyčná věděla, že je to blbost ;)
@minima2 milá zlatá, já nikomu nevyhrožuju. Tohle je realita.

@achjonetusim to je asi nyní zbytečný řešit 😢 🙄