Je možné otěhotnění po orálním sexu?
Dobrý den,
moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Menstruaci mívám pravidelně, neužívám HA. Můj menstruační cyklus má cca 30 dnů (někdy 31). Ve čtvrtý den své menstruace (ten den velmi slabá) jsem prováděla orální sex; po celou dobu jsem měla na sobě kalhotky. Trošku sperma jsem měla potom na rukou, šla jsem si je umýt mýdlem a po cca půl hodině jsem se šla vykoupat.
Je možné, aby se při pozdějším VNĚJŠÍM umývání (na vagíně) dostalo nějaké sperma dovnitř do pochvy a způsobilo otěhotnění (pokud-li nějaké i po umytí zbylo na rukou, za nehty)? Nebo aby se dostalo dovnitř a zůstalo zde do plodných dnů a potom způsobilo otěhotnění? Je to vůbec možné? V rámci menstruace?
Prosím, jaká je pravděpodobnost, že došlo k otěhotnění? Prosím poraďtě, ale jen vážně. Není to vtip, velmi mě to trápí a nemůžu to pustit z hlavy. Děkuji moc za Vaše odpovědi, Dagmar
A co přesně bys chtěla slyšet? Já moc nevím, jaký racionální názor čekáš. Podle mě je racionální ten, že ty spermie, které sis případně nesmyla, prostě na vzduchu uschly, nemohly přežít, plus pravděpodobnost, že jste se trefili do tvého plodného období je minimální... To jsou dva faktory, které vylučují možnost otěhotnění s kamarádem.
upřímně bych chtěla slyšet, že je to naprosto nemožný, vyloučený, blbost; a že se to prostě takto stát nikdy nemůže... 😢
@cerberos1306 Já tu výhrůžku myslela s nadsázkou, ať to odlehčím, milá zlatá familiární ;) Ano, možné to je, ale je to kamarád, žádný kolemjdoucí a teď budete namítat, že i kamarád může být nakažený... Ano, může, ale to zakladatelka neřešila, má plnou hlavu něčeho jiného, tak proč jí takto ještě deptat víc. Kdyby měla nějaké příznaky, tak věřím, že se půjde léčit.
@minima2 pochopila jsem, ze je to nadsazka a ne vsechny choroby maji hned priznaky... a muze to mit fatalni dopad. Timto nastavajici maminku nechci stresovat, ale tohle se proste deje. A myslím, ze jí více deptají moralistky a vlastni svedomi.
@cerberos1306 Ano, ale tím spíš, jak jí to pomůže? Příznaky to mít nemusí, může to být fatální... Co má teď zakladatelka dělat? Jít k doktorovi a říct, ať jí vyšetří na všechny pohlavní choroby, protože měla orální sex s cizím mužem? Nebo se kromě stresování z otcovství může trápit otázkou, co když je ještě k tomu nemocná? To jí taky nepomůže. Myslím, že nejhorší je její svědomí. A není třeba jí podstrkovat další negativní myšlenky. A tolik ode mne k tématu 🙂 Přeji klidné těhotenství a šťastný konec.
@dagmar86 tak jeste jednou - takhle si otehotnet nemohla. Nejen ze je to biologicky nemozne (u savcu), ale tehotenstvi je i z pozdni ovulace (tipuju 20.den cyklu), presny datum ti potvrdi na velkem screeningu. Ty to vsechno vis a presto se ptas stale dokola, tudiz problem je jinde. Ma rada - zajdi si k nejakemu psychologovi nez te to uzere a znicis si vztah s otcem sveho ditete
@dagmar86 kašli na tyhle myšlenky,švagrova je gynekolog a ta se to mu fakt smala ze v dnešní době si tohle muže ještě nekdo myslet.
takže odpověď odborníka je ze to možne vůbec není pokud nedošlo spojení spermat+vagína (a to ještě kolem ovulace)
tak je to blbost ,pusť to z hlavy! !!!!!!
@markyska88 a vykojený mozek je ještě mnohem horší, než těhu demence 😀
@dagmar86 fakt bych se bála jen toho, že tenhle úlet praskne. Hele představ si třeba situaci, kdy jdeš do veřejného bazénu a vedle tebe plave chlap, který si po ejakulaci neumyl své nářadíčko, to by ses taky bála těhotenství?
@dagmar86 Tak vidíš, už máš jasný důkaz, dle stáří těhu ovulace dokonce byla asi až 22. den cyklu, jak píšeš, mimi se zdá být MLADŠÍ, než kdyby k otěhotnění došlo klasicky uprostřed cyklu, takže NENÍ MOŽNÉ, aby k otěhotnění došlo už 4. den slabé ms, to by bylo to mimi o 3 týdny starší, než jak to vyšlo dr. na ultrazvuku!!! Takový rozdíl ve velikosti na začátku těhu opravdu nebývá, to se zádrodky vyvíjejí stejně a určování stáří plodu je dost spolehlivé.
zacinam si myslet, ze si z nas pani jen utahuje, protože jinak fakt není mozne, ze takhle premysli dospela osoba... 🙄
@dagmar86 Buď v klidu a nestresuj, miminku toto vůbec neprospívá. Takovým způsobem 4 DC prostě otěhotnět nelze! Ale pokud to potřebuješ slyšet ještě 200000x, tak pokračuj 🙄 A pokud chceš mít 100% jistotu, protože tady tě bohužel nejspíš na 100% nepřesvědčíme, tak holt nezbyde, než si udělat test DNA. Spíš bych se strachovala, co by na tu nevěru řekl přítel. To je reálnější hrozba.
všem moc děkuji - za čas, trpělivost, reakce a tím i pomoc.... opravdu.
@dagmar86 Ahojky peclive jsem pocitala tvoje datumy a z te nevery opravdu nic vzejit nemuze. I Kdyby!!!!Jsi neco za nehty mela od toho manika tak od 2!.10. Je do ovulace strasne moc dni...to by jeho spermie nevydrzely. I pikud bys je v sobe mela uhynuly by kolem 26.10. Ovulace.pises byla 4.11. ...cili bud fakt v klidu a gratuluji k tehu. Co ja bych za nej dala!
Dobrý den, děkuji za reakci. Už to sice není aktuální, ale i tak🙂 Tehdy jsem byla pod tíhou svědomí a hormonů, bylo to hrozné období, které u mně vyvolalo těhotenskou depresi a následně i poporodní. Naštěstí vše dopadlo dobře. Syn, nyní 8 měsíců, je celý tatínek - ten má po něm modré oči i blond vlasy; kamarád je černý /vlasy, oči i pleť, pochází z Indie totiž.../ a já jsem bruneta, tudíž zde by se to hodně poznalo!!! Teď, zpětně, si říkám, kam se mi poděl mozek a jak mohla tak uvažovat. Smozřejmě, že se tak nedá otěhotnět🙂 To potvrdily i DNA testy, jasně, že ve prospěch partnera❤
@dagmar86 gratuluju k happyendu, jak vycházíte s přítelem? neprasklo to? kámoš se odstěhoval na Mars? protože jinak pochybuju, že by se přítelovi nepochlubil...jak jsem pročetla celou diskusi, tak si říkám, jestli by tenkrát nebylo lepší, kdyby sis ten spodek nešla mejt, nemusela jsi žít zbytečně tak dlouho ve strachu...
@victress přítel to ví.... neví přesně, co, ale přiznala jsem se, že něco bylo a že pokud má pochybnosti, můžeme jít na DNA testy.... odpustil mi už dávno. Je to zlatý člověk. Testy jsem si ale pro svůj klid a zlepšení psychického stavu nechala udělat tajně sama.... jak říkám, byl to očistec, hodně jsem si vytrpěla. Ale je to za námi, a jsme silnější a náš vztah také.
Tak to je teda matroš 😨😲
Ahoj, mám takový malý problém 🙏Předevčírem jsem mému příteli tak zvaně po česku honila... (snad mi všichni rozumí), ale neudělal se...po té jsem si šla hned umýt ruce. Je možné nějakým způsobem otěhotnět? Že třeba něco zůstalo na mé ruce a já si pak sáhla na stehno a dostalo se to "dovnitř"? Vím, že to zní asi jako hloupost, ale hrozně se bojím. Děkuji za každou odpověď.

@minima2 Děkuji 🙂 k těmto komentářům jsem se už vyjádřila.. S tím se asi musí počítat...