icon

Je možné otěhotnění po orálním sexu?

dagmar86
11. pro 2015

Dobrý den,
moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Menstruaci mívám pravidelně, neužívám HA. Můj menstruační cyklus má cca 30 dnů (někdy 31). Ve čtvrtý den své menstruace (ten den velmi slabá) jsem prováděla orální sex; po celou dobu jsem měla na sobě kalhotky. Trošku sperma jsem měla potom na rukou, šla jsem si je umýt mýdlem a po cca půl hodině jsem se šla vykoupat.
Je možné, aby se při pozdějším VNĚJŠÍM umývání (na vagíně) dostalo nějaké sperma dovnitř do pochvy a způsobilo otěhotnění (pokud-li nějaké i po umytí zbylo na rukou, za nehty)? Nebo aby se dostalo dovnitř a zůstalo zde do plodných dnů a potom způsobilo otěhotnění? Je to vůbec možné? V rámci menstruace?
Prosím, jaká je pravděpodobnost, že došlo k otěhotnění? Prosím poraďtě, ale jen vážně. Není to vtip, velmi mě to trápí a nemůžu to pustit z hlavy. Děkuji moc za Vaše odpovědi, Dagmar

Strana
z4
dagmar86
autor
3. čer 2019

@kl257o Neni to mozne! Sama jsem toto resila, zrejme pod vlivem tehotenske deprese. Ale fakt ne. Ne. Ne. Ne! Neboj😘

zelenaesmolda
3. čer 2019

@dagmar86
Inteligentni clovek se neboji otehotneni po oralnim sexu,teda pokud mu neni 13...

dagmar86
autor
4. čer 2019

@zelenaesmolda inteligentni jsem a 13 mi neni..

zelenaesmolda
4. čer 2019

@dagmar86
no mozna na urovni zvlastni skoly tam nejaka ta inteligence bude...

dagmar86
autor
5. čer 2019

@zelenaesmolda ubohe.. mam dve vysoke skoly. A nemam zapotrebi se tu pred nekym, jako jste Vy, obhajovat. Preji Vam, aby Vam, stejne jako me, tehu a porod rozjel psychickou poruchu. Protoze pak by Vam "rozum" nedovolil napsat toto. A mimochodem, "zvlastni" skoly, jak je nazyvate, uz pekne dlouho neexistuji. Doporucuji nastudovat...

zelenaesmolda
5. čer 2019

@dagmar86
vysoka skola nemusi nutne znamenat,ze je nekdo inteligentni,staci mit dobrou pamet.
zvlastni skoly studovat nepotrebuju,ja tam nechodim.
co ma psychicka porucha spolecneho s naprosto debilnim dotazem ala "mile bravicko" ?

vitezove
5. čer 2019

@dagmar86 nemůžeš otěhotnět z orálního sexu, ani potom při sprše. Takže se neboj, je to nemožné.

dagmar86
autor
6. čer 2019

Dotaz je temer 3 roky stary, myslim, ze si kazdy z nas urcite najde neco smysluplnejsiho na praci😂

dagmar86
autor
6. čer 2019

@zelenaesmolda spolecne to ma hodne.. ale urcite "nepotrebujete" ani studovat psychologii, takze zbytecne dale rozvadet a vysvetlovat😊

kristyn.g
7. čer 2019

@dagmar86 tak hormony a deprese udělá hodne, je bezva že je to lépe! Mužu se zeptat za jak dlouho ses dostala z poporodní deprese?

dagmar86
autor
8. čer 2019

@kristyn.g dr.mi rekla, ze tehu deprese a porod mi spustily zrejme laktacni, poporodni psychozu a depresivne-uzkostnou poruchu. V 9m syna jsem prestala kojit a skoncila u psychiatra, od te doby se lecim, temer uz 2 roky..

judy21l
8. čer 2019

@kl257o Nemůžeš být za žádnou cenu těhotná, spermie nemají nožičky aby si dovnitř doběhly...a nestresuj se kvůli takové blbosti, ničíš si akorát krásné dny svého života, a doporučuji nejspíš nesexovat, protože pak tu nechci číst, že se spermie prokousali kondomem.

herbinaaa
28. zář 2020

šance je nulová. POtřebuješ klasicky sex, oralem neotěhotníš

mimi1004
28. zář 2020

@herbinaaa Koukla ses, na datum dotazu? 🤦‍♀️

Strana
z4