Je možné těhotenství potom, co jsem si do pár hodin vzala pilulku?
Zdravým, s partnerem jsem měla nechráněný styk. Hned jsem se vykoupala a cca za 5 hodin si vzala pilulku. Předtím jsem ji dlouho nebrala. Jen možné že jsem těhotná když ji teď pravidělně beru? Z obav jsem se objednala k doktorovi.
Jakou pilulku? Pokud myslíš antikoncepční, tak ano, můžeš být těhotná, antikoncepce se musí brát pravidelně a ne jako lentilky. A pokud myslíš pilulku po, tak bys měla být v klidu. V každém případě nejdříve mysli na ochranu a pak lez s někým do postele.
@zmatkarka93 Nechci nikoho strašit, ale pokud myslíš pilulku tzv. PO, tak tu jsem si taky vzala hned za pár hodin a teď mi tu běhá dvouletý syn 😀 podotýkám, že to byl můj první nechráněný styk v životě a hned se stalo..
Já mám pocit, že asi nemyslíš pilulku po.... ale jen antikoncepci. Tam je naprosto jedno, že sis jí vzala 5 hodin po. I kdyby sis jí vzala 5 vteřin po. Ta už nic nezmůže. Takže ano, můžeš být těhotná. Máš pravidelnou ms?? Nevíš jaký den cyklu jste se milovali?
@zmatkarka93 5 dní po čem? Po ms? No tak to bys klidně otěhotnět mohla. A doktor ti nic neřekne. Těhotenství se dá na ultrazvuku zjistit až tak v době kdy meškáš ms nebo později. Ale v den ms by se na testu vidělo, jestli bude pozitivní nebo ne.
Tak si udelej za 14 dni test, kdyz to mas nepravidelny, to uz by tam neco mohlo byt

A co znamená dlouho nebrala . Dva dny , týden , měsíc ?