Je možné, že jsem v tom?
Ahoj všem jsem mu po delší době a mám pocit že něco u mě není v pořádku.s manželem máme sex cca 2 do týdne a myslím že bych mohla být tehu.pac najednou mi smrdí bílé pečivo.je mi na zvracení možné je ze to nic není.posledni MS byla 8.11. Sex byl 1.5.13.20.21vzdy se do mě muž udělal.ale teď si říkám že když jsem měla ms tak těhotná nejsem. Jedině bych musela mít ms a být úplně na začátku tehu .nebo fakt nevím.pecivo bílé nemůžu ani vidět.
@jituli84 moc Vám děkuju
@bublinkakocicka Pepino je zlo, vyšel mi slabý duch i když už jsem věděla, že jsem těhu. Potřebovala jsem jeden papírový test, jinak jsme kupovala digitalni, tak jsme vzala pepino a kdyby to byl můj první test spis bych ho jen vyhodila ze nic jak moc to bylo slabé.
@bublinkakocicka Ovulace může být 5 dní od konce menstruace. Je obecně uprostřed cyklu, cyklus začíná 1.den menstruace. Takže jak píšeš, 12-16 dní, ale od začátku menstruace. Já mám cyklus 25 dní a menstruaci 6 dní. Ovulaci mám 12.den, což je 6 dni po skončení menstruace.
@lucijeennaa aha nikdy se mi to nestalo že by test ukazal něco a nebyla těhotná nebo naopak zkusím jiný test dnes mě trochu bolí bradavky tak doufám že je to ok
Tak si myslíš že bych mohla být v tom ale nevím Teda nu pac test negativní rohlíky nemůžu ani cejtit fuj a dnes mi bolí ty bradavky když jsem byla po prvé těhotná tak mi boleli prsa nic mi jinak nebylo a na testu duch tak pak už jen silil a bylo
@bublinkakocicka já si myslím, že na příznaky je brzy, ale těhotenství je možné, pokud jsi měla ovulaci kolem 20.11. a v té době sex. Já měla u všech 3 dětí příznaky až v 5tt
Aha no ak to nevím že na mě hrabe jenom byl sex20 a 21 já u prvního ani nevím.tak asi nic z toho pac jsem si i zadala si kalkulačky a tam bylo2+2ze bych byla a to si myslím že by test ukázal
@bublinkakocicka pokud by jsi byla 2+2 tak by jsi byla dva dny (ne dva tydny a dva dny) těhotná.. v poctech se pocitaji i dva tydny ktere zena jeste tehotna neni, takze by to test neukazal.. 😉
@hermia ah tak jo tak nejsem a je to😀
@bublinkakocicka hele vsechno se dozvis do dvou tydnu tak ci tak 😉 ovulace mohla byt hned po ms tzn by jsi byla rekneme 3+2 treba-takze tyden tehotna.. ale TT to nezachyti. ono tyhle vsechny pocty jsou stejne orientacni, pokud by jsi byla tak pak stari plodu urci lekar dle velikosti at jsi mela MS treba pred pul rokem 😉.. pust to z hlavy.. jak se rika nech to koňovi, ten ma vetsi hlavu.
@hermia hm tak jo díky moc.zkusim ještě možná jinou značku testu tak za týden.uvidime co z toho bude.
@bublinkakocicka Mě se osvědčil mamatest s citlivosti 10, přeji hodně štěstí, protože tím testem to čekání a nervozita teprve začíná 🙂
@jituli84 jasně vím ale dokážu vydržet.manzel mi jel je koupit tak zkusím.dekuji moc. Moc děkuji
@bublinkakocicka tak jsem zkusila mama a možná malý dusík jde špatně vidět ale asi už mi fakt hrabe.na světle to není moc videt
@bublinkakocicka To je brzo dělat test a po předešle ms bys tam musela mít už dálnice jako blázen
@jituli84 zkusila jsem jen už je v koši 😀
@bublinkakocicka 🙈🙈🙈 NEEEEEEEEE
@bublinkakocicka nee
@paja2107 Takovýmhle dušíkem se projevila má dcerka 😇
Zakladatelka je pravidelná lovkyně duchů. Test je (opět) negativní. Kdyby byl pozitivní, tak k tomu žádný filtr ani potřeba nebude. Nehledejte za vším příznaky těhotenství.
@teckadvojtecka Jj,bublinkukocicku znam je to expert na duchy...kdyby tam aspon byly,jenze tam neni vubec ale vůbec nic
@teckadvojtecka Ale koukám na co všechno lidi nepřijdou 😀

@barbora133 Ona touha po miminku bývá silná, ale nenechte se tím strhnout, vše je o čekání a hlavně v klidu 🙂