icon

Je možné, že jsem v tom?

bublinkakocicka
23. lis 2019

Ahoj všem jsem mu po delší době a mám pocit že něco u mě není v pořádku.s manželem máme sex cca 2 do týdne a myslím že bych mohla být tehu.pac najednou mi smrdí bílé pečivo.je mi na zvracení možné je ze to nic není.posledni MS byla 8.11. Sex byl 1.5.13.20.21vzdy se do mě muž udělal.ale teď si říkám že když jsem měla ms tak těhotná nejsem. Jedině bych musela mít ms a být úplně na začátku tehu .nebo fakt nevím.pecivo bílé nemůžu ani vidět.

Strana
z3
lucijeennaa
26. lis 2019

Pokud je to známa “firma” musí to být hrozný tlak na psychiku člověka. 😖 Na jednu stranu je k pousmání hledat na prázdném testu cosi a hloupost dělat si ten před MS, hledat příznaky těhotenství a nevydržet týden, na druhou stranu ani nechci vědět, jak bych dopadla já, kdybych třeba toužila několik let po prvním dítěti a prostě to nešlo a nešlo. Nicméně asi né nadarmo se říká, že jakmile se hlava už moc soustředí, tak to nepůjde i kdyby se na ni dotyčná stavěla. 😖 Celý příběh dotyčné neznám, ale přeji hlavně sebelásku a klid v duši, zní to jako blbost, ale občas vše nejde s lusknutim prstu a je potřeba udělat víc než se jen snažit a většinou je dobré začít právě u sebe. Přeji hodně štěstí ono v tu pravou chvíli přijde. ♥️

kuttu
26. lis 2019

@lucijeennaa Zakladatelka tusim psala,ze uz dítě má,proto se divim...jak mozna i pochopim delat test z nedockavosti 3 dny pred MS,ale ona si dělá testy po MS,den po ovulaci a pod...denne vkládá i 4 testy a porad vsechny negativní...proto uz si tu některé klepeme na čelo

lucijeennaa
26. lis 2019

@kuttu Rozumím, rozumím... tedy jako tím myslím vám, né testům po MS a pod... ale stejně, je to lidská hloupost, jak se říká, nebo už to muže byt zoufalství?

kuttu
26. lis 2019

@lucijeennaa Ja uz ji v jedne diskuzi podezirala,ze je troll..ja taky cekala na malou asi 3 roky,zatila 3 potraty,ale takhle silena jsem fakt nebyla...

tomeckova89
27. lis 2019

Dobry den chci se zeptaz jetly tam neco vidite dekuji za odpoved

jituli84
27. lis 2019

@tomeckova89 ano něco tam je

tomeckova89
27. lis 2019

@jituli84 no tak uvidime

jituli84
27. lis 2019

@tomeckova89 Máte už nějaké zpoždění nebo ste dělala před ms?

tomeckova89
27. lis 2019

@jituli84 no jeden mam zpozdeni

jituli84
27. lis 2019

@tomeckova89 aha, že tam máte jen takový pidi dušík, ale třeba ste měla později ovulaci, ted jen držet palce at se vše vyvine a zavrtá , tam kde má 🙂

hermia
27. lis 2019

@tomeckova89 stejny dušík byl muj uz 11mesicni syn (4dny pred ms)

juliemichal
27. lis 2019

Ahojky holky,co si myslíte je to tam? 😀 test dělaný z odpolední moči 😀 1 den zpoždění 😀

jituli84
27. lis 2019

@juliemichal já nevidim teda nic

kuttu
27. lis 2019

@juliemichal Ja vidím 😁at sílí a nemusim dlouho hledat

juliemichal
27. lis 2019

@kuttu děkuji moc ♥ ♥ snad bude sílit ♥ ♥ kéž by ♥ ♥

zizulka2008
27. lis 2019

@juliemichal ja take vidim, at sili 🥰

juliemichal
27. lis 2019

@zizulka2008 moc děkuji,snad bude ♥ ♥ dnes 15 dnů po IUI 🙂

zizulka2008
27. lis 2019

@juliemichal urcite se zadarilo,drzim palecky at se udrzi ❤

juliemichal
27. lis 2019

@zizulka2008 moc děkuji,snad se to udrží,kéž by ♥♥

vercas123
27. lis 2019

Zdravím jsem tu úplně nová.
Chci se Vás na něco zeptat a bude to asi trošičku delší.
3 dny před menstruací mně začal bolet podbříšek jako vždy. Menstruaci jsem dostala ale jindy ji mám fakt bolestivou jako že mně kvůli tomu uvolňuji někdy i z práce. Teď to bylo jen takové dloubání nepříjemné. No měla jsem to asi 5 dní. Ale během těch 5 dnů mne to bolelo stále stejně. A od té doby mne to bolí až do dnes. Menstruaci jsem měla 10.11. Pak se ale přidala bolest i do zad do bederní části a do kříže. Pak to vystrelovalo do boku a i do nohy i v pánevní oblasti a tříslech. Pak přes den mívám sucho v puse divnou pachuť v puse hořko slanou a večer zas sliním. Také mívám bolesti hlavy, od začátku menstruace šílená únava byla jsem schopna připsat cely den i noc a v práci i mikrospanek. Dále mne to bolí i pod žebry. Při močení to nebolí ani ne páli. Včera v práci se mi začala šílené motat hlava bylo mi celkové mdlo jako bych sebou měla každou chvíli seknout a dělalo se mi i zle od žaludku ale ne zvracela jsem. Nemohu sedět moc na tvrdém jinak mne začne bolet bok a pánev a také mne bolí ten podbrisek musela jsem si sednout jakoby víc na zadní část a s roztazenyma nohama. U gynekologa jsem byla cca 3 dny zpět dělala jsem si TT a vyšel negativní. Lékařka mne prohlídla a prohmatala a na TT mi rekla ze muže být ještě brzy. Našla mi také filipiku ze jsem byla zrovna v ovulaci. Tak mi nabrala krev i na CRP kvůli zánětům a jsem úplně čistá. Rekla mi ze mám za 14 dnů přijít. Ze nemám brát žádná analgetika ani pít alkohol kvůli možné gravitide. Tak mne zajímá zda jste to takhle některá fakt měla. Je to spis jako bolesti před ovulací a nebo den před MS. Také se mi držela teplota 37 dva dny a teď 36/6 a 36/7. Prosím vás o nějaké názory. Nevím si rady. Menstruace má přijít za nějakých 16 dnů. Omlouvám se za délku ale píšu toho co nejvíce aby jste měli co posuzovat. Zatím ahoj 🙂

klchudik
28. lis 2019

Ahoj holky 🙂
taky už si přijdu jako blázen :/15.11. mi píchli ovitrelle, takže ovu jsem měla 16,17,18. V sobotu 30 mám dobrat Duphaston, pak by se měla dostavit MS
Poslední týden mi pobolívá podbřišek a včera jsem začala špinit, ale ne moc. TT negativní...modlím se, aby už to konečně vyšlo.
Jaký máte názor vy?

klchudik
Autor odpověď smazal
teckadvojtecka
15. pro 2019

Tak jak to vypadá? Nějaké nové testy k sdílení?

klchudik
16. pro 2019

@teckadvojtecka ahoj, já dneska krev a UZ..😊🥰

Strana
z3