Je opalování nebezpečné i na začátku těhotenství?
Ahoj holky, uvažujeme o miminku a zároveň plánujeme dovolenou - v jižní Itálii, žádná velká exotika. Kdybych otěhotněla těsně před dovolenou nebo na ní, nevíte, jestli je opalování pro mimčo nebezpečné i na úplném začátku těhotenství nebo to ještě neublíží? K doktorce se chystám za pár týdnů, tak se zeptám, ale třeba už to někdo řešil a poradíte 🙂
Já byla na začátku badatelů v lázních, kam tehotne nesmí a veselé jsem se prolivalal vínem a palenkou. Nevěděla jsem že jsem tehotna a všechno je v pohodě.
Ja neveda,ze jsem tehotna, natirala okna! Dva vikendy za sebou cele dny a vse ok 🙂
Ja se zas ucila lyzovat a nevedela, ze jsem tehu. Tech padu co bylo a maly je v poradku
v prvním měsíci těhotenství jsem stejně jak holky výše párkrát "vydesinfikovala" tělo alkoholem a též jsem byla na dovolené, kde jsem se smazila jak topinka, jezdila na toboganech, nesetrila jsem se v ničem... Malinká nam tu uz pět týdnů dokazuje, ze ji nic z toho neublížilo 🙂
Akorat teda nevim, jestli bych si dopredu platila dovcu, me bylo v prvnich asi 3m taaaak spatne, ze predstava cesty do italie. ..Ale zase jinym nic neni 🙂

Myslím, ze to moc hrotis. Většina žen třeba do 6. týdne vůbec neví, ze je tehu. Takže já bych to fakt tolik nehrotila. Nadměrné opalování není zdravé pro nikoho