Začátek těhotenství a čaj z ostropestřce. Mohu nadále pít?

hankara
24. bře 2020

Ahoj holky, 21.3. mi vyšel pozitivní těhotenský test, k doktorce se teprve chystám a tak se chci zeptat tady, můžu v začátku těhotenství i nadále pít čaj z Ostropestřce?

gbp
24. bře 2020

@hankara ja sem se v prvnim trimestru vyhybala radej vsem bylinam. ucinkuji na me vzdy dost. pak jsem postupne nektere zas vyzkousela, ale jen malo. osobne bych si ostropestrec nedala, ale zkusila bych pohledat na netu. kazdopadne se priprav, ze nekde se doctes ze jo a nekde ze ne...

jjasmina
24. bře 2020

Já bych se bylinkám obloukem vyhnula

hankara
autor
24. bře 2020

@jjasmina děkuji za názor, raději nebudu riskovat 🙂

hankara
autor
24. bře 2020

@gbp máš pravdu už jsem hledala 🙊a je to jak píšeš

jjasmina
24. bře 2020

Já se vyhýbala prakticky všemu i vitaminy jsem brala jen jeden měsíc v 1. trimestru a jeden měsíc ve druhem trimestru, spíše pestra strava 🙂 Brala jsem femibion 🙂 Nic jsem nepřeháněla 🙂 Stejně mi bylo zle až do 7. měsíce 😀

maikiepoint
24. bře 2020

@hankara Já zjistila těhotenství před týdnem a radši jsem ho přestala pít..Jediné, co z bylinek piju/užívám je večer šálek meduňkového čaje.

gbp
24. bře 2020

@hankara asi taky kazdy jak co, jak ve kterem trimestru a jak je zvykle telo. obecne se nedoporucuje detoxikace. taky sem ostropestrec hledala, protoze se mi po antibiotikach udelala vyrazka, ale nakonec sem se rozhodla, ze do toho nejdu, protoze sem ho ani nikdy nebrala. ale mam olej a ten si obcas do salatu cvrknu. pila sem treba normalne medunku a jednou rano a se mi po ni tak zacala motat hlava, ze znovu uz sem si ji nedala. obecne taky min vadi smesi, kde te jedne byliny neni tolik.

chvatalkaz
29. čer 2020

ahoj, já jsem ostropestřec úplně vynechala a myslela jsem si, že se k němu vrátíma ž dokojím, ale nakonec jsem na něho zapomněla úplně a ani mi nechybí. Je teda pravda, že jsem to brala jen tak, možná zbytečně.
chvatalka@yahoo.com

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru