icon

Je tady někdo, kdo otěhotněl v říjnu/září 2017? 🙂

akinorev10
20. říj 2017

Ahojte holky, zakládám tuhle diskuzi pro budoucí maminky/těhulky, které zjistili v měsíci říjen/září, že jsou těhotné 🙂

Strana
z5
lendy01
11. pro 2017

Ahoj, tak dnes jsme byli na biochemickém screeningu a vyhodnotili nám výsledky jako negativní - nízké riziko vývojových vad. Přítel tam byl se mnou a když vyděl jak se tam malé vrtí, kope nožičkami a cuca si prstíky, tak byl vykulenej jak prejeta žába (do té doby si prej myslel že to jen kulička s vycnelkama) :-d. Ještě když mu řekli, že to bude kluk tak měl na krajíčku - moc si ho přál 🙂. Takže maximální radost 🙂. A co vy?

jge
12. pro 2017

Ahoj holky, pridavam se. Konecne je mi po 2 mesicich zvraceni celkem OK. Porad nemuzu skoro nic jist, ale uz to alespon vsechno nejde ven. Na screening jdu v pondeli 18.prosince a tesim se, ze pak dam nasim prekvapivy vanocni darek. 🙂

rommyska
12. pro 2017

@jge zdravim, take jdu v pondeli 18.12. na screening, na utz, uz to chci mit za sebou, to cekani je nekonecny. Jinak mam zaludek jak na vode porad, ale nesmim mit hlad, to je konecna 😖😀

jge
12. pro 2017

@rommyska ahoj. Ja jdu v 9 rano. Krev mi uz brali. Tak uvidime. Pry do patku bude verdikt. Chci to oznamit rodine na stedry den. Zijeme daleko. Tak je jednoduche to utajit.🙂

rommyska
30. pro 2017

Tak co je nového, ženy? U nás zatím vše v pořádku 🙂

jge
30. pro 2017

Screening dopadl na 1* . Cekame zdrave miminko! Rodina uz to konecne vi😁

Strana
z5