icon

Je tady někdo, kdo otěhotněl v říjnu/září 2017? 🙂

akinorev10
20. říj 2017

Ahojte holky, zakládám tuhle diskuzi pro budoucí maminky/těhulky, které zjistili v měsíci říjen/září, že jsou těhotné 🙂

Strana
z5
lumixii
9. lis 2017

@veronka_123
@marketaaaaa gratuluji holky..

Včera jsem byla na 1. kontrole a zatím jen dutinka, která odpovídá 5tt, kontrola za 14 dní. Tak snad bude vše v pořádku..

coreprincess
9. lis 2017

Ahoj holky pridavam se k Vám. Sem 4+6tt někdo podobně jako ja? Tyjo taky vám je tak zle?

veronka_123
9. lis 2017

@lumixii děkuji a taky gratuluji ! 🙂 Určitě bude vše OK 🙂

martinka1996
9. lis 2017

Ja otěhotněla v říjnu, příští týden jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku 🙂

veronka_123
9. lis 2017

@martinka1996 Gratuluji ! 🙂

ka_rohli_na
9. lis 2017

Ahoj holky tak já otěhotněla v září 🙂 včera prohlídka dopadla výborne. 9+0 průkazku i fotku mám a už jsem objednaná i na screening 🙂 tak snad už se bude v pořádku. Jsem po ZT v lednu a SP v dubnu ale až teď u třetího se cítím úplně jinak a lépe.

sthanina
9. lis 2017

@coreprincess Ahojky, trpím nechutenstvím... Motá se mi hlava snad i ve spaní... Je to peklo. U prvního jsem to vůbec neměla...

sthanina
9. lis 2017

@martinka1996 Gratuluji, ať se vše povede až "do konce"😉

sthanina
9. lis 2017

@ka_rohli_na No panečku! to už je pěkný "gumový medvídek"😉 Ať se vše povede...🙂

martinka1996
9. lis 2017

@sthanina děkuji moc 🙂 doufáme v to 🙂

marketaaaaa
9. lis 2017

@coreprincess já budu asi už možná mít o týden víc a nic... žádné příznaky 😊

marketaaaaa
9. lis 2017

Já také otěhotněla v říjnu 😊 a příznaky nemám žádné 😊 chutě spíše slané a maso na všechny způsoby a hlavně mi každé jídlo mi voní 😂 ale všimla jsem si, že mám silnější čich 😂 ale nic to se mnou nedělá 😊 jak jste na tom vy? ❤

coreprincess
10. lis 2017

@sthanina no jako mi je taky hrozne..vsechny pachy..prijdu si jak pes ze citim i to co sem driv necitila a porad mam tendelci motani hlavy jak kdybych byla opila hruza

@marketaaaaa je no to ti zavidim ja to snasim docela desne :D

coreprincess
10. lis 2017

@marketaaaaa
ja teda strasne ,,zeru,, strasny navaly chutí.. dam si sladkej bananek polomacenej v cokolade s marmeladou hned na to krajic chleba se sadlem a cubulkou a soucastne s tim mam na talirku trubičku s cukrovou naplni :DDDDD

martinka1996
10. lis 2017

@marketaaaaa me občas boli podbřisek.. Dnes je mi teda tak špatně od žaludku, že mam pocit, že se každou chvilku pozvracim😔 a únava.. O te ani nemluvím, ta je katastrofální😂 😂

veronka_123
10. lis 2017

@marketaaaaa já bych taky furt jedla maso (a to jsem na maso nikdy moc nebyla, spíš na sladké), a tedy ještě hrozně pomeranče, to musím mít každý den 😀 Špatně mi bylo tak 2 týdny, ale jenom trošinku 🙂 Ve kterém jsi týdnu?

sthanina
10. lis 2017

@veronka_123 Ty se máš,🙂 nemůžu maso ani cítit... Poslední 14dní jim jenom rohlik s máslem... O vaření obědu nemůže být ani řeč, jenom si to představím a je mi ouvej...

marketaaaaa
10. lis 2017

@veronka_123 já nevím který to je týden.. nemám cyklus 29 dní 😣 ale dnes jsem byla na kontrole a dutinka je v děloze❤ 22.11. Jdu na kontrolu a mělo by být už srdíčko 😊 tak odhaduji, že jsem 5 tt 😊

marketaaaaa
10. lis 2017

@martinka1996 kdybych dnes nedostala fotku, tak o tom vůbec nevím, že čekáme miminko😍

martinka1996
10. lis 2017

Jeee snad ji taky dostanu 🙂 holky kdy bylo vidět srdíčko na ultrazvuku?

veronka_123
10. lis 2017

@sthanina já jsem se ale hrozně bála, že je to právě špatně když všude čtu jak jsou nevolnosti časté a normální 😀 Ale miminko bylo naštěstí v pořádku tak doufám, že to tak půjde dál 🙂 Akorát nevýhoda toho, že mi je vlastně dobře je, že už mám minimálně kilo navíc a to jsem v 9tt (předtím jsem si dávala na jídlo pozor ale teď to prostě nejde, když se nenajím tak mi není dobře 😀 ) Tak ať tě nevolnosti co nejdřív přejdou a je hlavně mimi v pořádku 🙂

veronka_123
10. lis 2017

@martinka1996 já byla poprvé u doktora bohužel až tento týden (9tt) ale srdíčko už krásně blikalo 🙂

martinka1996
10. lis 2017

@veronka_123 ja jsem objednaná na 7tt, Takže si nemyslim že tam bude něco vidět :D

sthanina
10. lis 2017

@martinka1996 V sedmém týdnu jsem byla já, srdíčko tam je!!!! Malilinkatý pohyb, ale je to vidět...😉

martinka1996
10. lis 2017

@sthanina jeee tak třeba taky bude🙂

veronka_123
10. lis 2017

@martinka1996 Myslím si, že je šance, že už bude vidět 🙂 Známá to tak měla...ale i kdyby ne tak to nevadí, doktor si tě pozve za nějaký týden a to už bude vidět určitě 🙂

pitryludvikova
10. lis 2017

@martinka1996 ja byla v 6 tydnu a videt byli dutinky ☺

martinka1996
10. lis 2017

@veronka_123 jojo ja vim 🙂 víš jak to je🙂 chci ho vidět co nejdřív❤

veronka_123
10. lis 2017

@martinka1996 já to plně chápu 🙂 mně když sestřička v telefonu řekla v 5tt, že mám přijít až o měsíc na první kontrolu tak mě málem kleplo 😀

martinka1996
10. lis 2017

Jo to se nedivim 😂

Strana
z5