Je tady někdo, kdo otěhotněl v říjnu/září 2017? 🙂
Ahojte holky, zakládám tuhle diskuzi pro budoucí maminky/těhulky, které zjistili v měsíci říjen/září, že jsou těhotné 🙂
@janickaberuska jj jsem v pohode, pokud by se mi cokoliv nezdalo okamzite letim to je jasny, vim ze se to riziko zvetsuje kdyz uz jednou mimodelozni bylo.. snazim se byt pozitivni ale strach mam velky, to je jasny, jsou to obrovsky nervy.. diky za drzeni palcu, tenhle tyden bude asi hoodne dlouhy
Zdravim Vas holky..v utery jsem byla na prohlidce, kde mi doktorka potvrdila tehotenstvi, jsem 6+2 tt dle posledni menstruace..moc tomu jeste nerozumim, jelikoz jsou to pro me nove pojmy..musim jeste nacist 😁 Jinak pres ultazvuk jsem jiz zpatrila v gestacnim vacku bijici srdicko ❤️ Mivam ted hodne nevolnosti, skoro nic nemuzu snist, stale mam zaludek na vode a je mi porad na zvraceni, obcas zvracim. Je to strasne! Mam predepsan cipek Torecan, ale mam si ho zavadet jen v tom nejnutnejsim pripade, takze na nej nemam ani pomysleni.. pak mi byla doporucena zazvorova lizatka - ale nevim, nyni pri pomysleni na zazvor se mi zveda zaludek..dnes jsem koupila colu a po malych davkach popijim, kdyz mi je spatne..zatim zabira, tak uvidim..snad me tohle "zvracici" obdobi za chvili opusti, jinak fakt nevim 😬 Tyden zpet jsem se radovala, ze me tyhle tehotenske potize krasne obchazeji a ze bych ani nepoznala, ze jsem tehotna 🙂 tak se holky drzte!
@akinorev10 No supr zprávička! Gratuluji, na nevolnosti si už pak ani nevzpomeneš, vydrž. 🙂 Drž se...😉
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala a doufám, že s váma zůstanu. Měla bych být 7+4, bohužel, první prohlídku mám až příští středu (doktor mě dřív nechtěl vzít, že pokud nekrvácím a nemám problémy tak to stačí až takto). Hrozně se bojím jak to dopadne, asi 2 týdny mi bylo mírně nevolno a bolely prsa, teď všechno postupně přešlo, akorát mě sem tam píchne v podbříšku, tak se děsím aby to nebylo špatné znamení. Je nějaká z Vás, která to taky tak měla? Jsem tehotná poprvé tak asi moc panikařím 😕
@veronka_123 Ahojky, vítej mezi budoucími maminkami...👏 Neboj, je to normální, pokud nekrvácíš, nebo nešpiníš, tak se to z času na čas může dít... Při prvním těhotenství, jsem to také tak měla... Buď v klidu a užívej si pohody!🙂
@janickaberuska Ahojky, jak je ti? Jenom jsem zvědavá... Nic ve zlým...
@veronka_123 ahojky, já kdybych to neměla potvrzené od dr tak ani nevím že těhotná jsem 🙂 nic mi není... akorát obcas vetsi unava 🙂 měla jsem to i u prvního že mi nic nebylo ... tak snad se to jeste nerozjede 🙂
@sthanina
@pitryludvikova Děkuji! 🙂 tak doufám, že to tak bude i u mě. Čekám na tu prohlídku už téměř měsíc takže jsem u toho čekání přečetla snad všechny diskuze a asi mi to nedělá moc dobře 😀 Práve poslední týdny jsem taky odpoledne po práci odpadla, bylo mi nevolno a minulý týden jsem téměř v MHD omdlela ale pak se to nějak všechno zlepšilo a teď mi je celkem fajn, akorát jsem hrozně žravá 😀 Mám pocit, že už mám tak kilo navíc a jsem tedy hrozně nafouklá. Tak snad přijdu ve středu alespoň s dobrou zprávou 🙂
@sthanina
Ahoj,po psychicke strance je to blby a po fyzicke mi mudr.dal cas aby moje telo samo zarodek vyloucilo.Takze cekam,jestli dostanu silnejsi menzes nebo me posle na revizi.Mam na to tyden,tak snad to pujde prirozenou cestou.Tobe drzim moc palecky at cele tehotenstvi zvladnes bez problemu!!papa
Zazraky se nedeji, opet mimodelozni na 95 procent, uz jsme v nemocnici cekam na vysledky a pravdepodobne hned na sal☹ ja uz na to fakt nemam silu, kde je ta spravedlnost...
@janickaberuska Moc na tebe myslím, i když vím, že ti tím nepomůžu... Drž se a nestrácej naději, hlavně, že jsi v pořádku, ono se to jednou povede...❤
@veronka_123 ahoj, jako bys to psala za mne, mam podobne pocity a k doktoru jdu v pondeli, mam trochu nervy, protoze je to navic novy doktor, ke kteremu prechazim po prestehovani. Tak taky drzim pesti 😉
Z nekterych prispevku tady je mi moc smutno, preju alespon hodne sil, holky 😢
@rommyska Ahoj 🙂 budu ti držet palce ať je všechno v pořádku. Taky ti příznaky vymizly nebo od začátku žádné nebyly? Trochu mě uklidňuje, že nejsem jediná, které nic není a jenom doufám, že i doktor potvrdí, že je miminko v pořádku. Tak se potom ozvi jak dopadla prohlídka 🙂
Bohužel se přidávám k těm co i mimi přišly. V 6tt samovolný potrat. Nejprve špinění, pak hodně krve. Včera na pohotovosti to dr jen potvrdil, v úterý jdu na kontrolu a případně na revizi :( strašně mě to mrzí,pořád bych jen brečela. Dva týdny těšení se a lásky a najednou je vše pryč :( holky, držím palce, ať vše dobře dopadne a jste vy i prckové v pořádku !
@hadiceee
Moc mi to mrzi☹vim,jak se citis zazila jsem si to ale nevzdavej se jednou se to stesti unavy a sedne i na nas!!!Hormony ted s Tebou pekne budou mavat ale cas rany zahoji.Drzim Ti palecky at se z toho fyzicky i psychicky zotavis!!!Ted bude Tvoje telo asi pul roku nabuzene tema hormonama a je velka pravdepodibnost,ze budes brzy tehotna znovu.Opatruj se!!!
@sthanina
Moc Ti dekuji.Rozhodne to nevzdam jednou se to musi povest!!!! I kdyz roky utikaji☹
Ahoj, tak i já se k Vám přidávám.. před pár dny jsem našla na testu dálnice.. úplně nečekaně a neplánovaně 🙂
@lumixii moc gratuluji 🙂
@akinorev10
@sthanina Děkuji holky..
@veronka_123 Uz je mi "jen" spatne kdyz se nenajim a unava (ale to je u mne z casti i podzimem a brzkou tmou), bricho splasklo, prsa uz taky lepsi. Proste to bylo asi i hlavou 😀
Jinak vcera doktor v pohode, pochvalil mne za planovani, ze uzivam listovku, a ze velikost toho naseho drobku je temer na den podle posledni menstruace. Tak snad to vydrzi nadale, hlavne nechci hned seknout s praci. Ted budou nasledovat odbery a tak dale...
@rommyska Tak to je skvělé, že je vše v pořádku! Gratuluji 🙂 Já už se cítím totálně netěhotně tak uvídím zítra co na to doktor (jediné co mě nepřechází je žravost a hlavně chuť na totální nezdravé blbosti a maso 😀 ) Alespoň, že to už zítra bude za mnou, jak jsem se ze začátku na prohlídku hrozně těšila tak se teď po všech článcích co vše může nastat spíš bojím (v tomto případě internet asi fakt není dobrý)..A kdy máš další prohlídku? Musí to být krásný pocit vidět už miminko na ultrazvuku že? 🙂
@veronka_123 "AZ" 24.11. jdu na krev a pak 28.11. pro prukazku. Je fakt, ze se taky cejtim mene "tehotne" nez na zacatku, fakt to bude hlavou 😀 Internet je zlo, ja se taky porad pozorovala, kdyz mne pichlo v brise, tak jsem se bala ze to je mimo.. Tak tez drzim pesti, at taky uz uvidis fazolku na monitoru 😉
@rommyska Tak už to mám za sebou 🙂 Vše je v pořádku, srdíčko bije jak má 🙂 Velikost je téměř přesně na den dle MS...24.11. mám další UTZ a když dopadne dobře začnou odběry a vše ostatní, tak doufám, že bude všechno nadále v pořádku. Doktorka mi zakázala internet když jsem ji říkala, že jsem se bála toho, že nemám příznaky 😀 Podle její reakce usuzuji, že je to tedy asi fakt normální 🙂
Přidávám se 😊 testy pozitivní ❤ hodnota hcg potvrzena u dr. V pátek mě čeká první kontrola 😍

@hadiceee
A citis se dobre?Nektery lekar to neresi,protoze cekaji,jestli se to ujme nebo ne ale u Tebe by to melo byt jine.Jsi tzv.rizikova.Asi kdyby jsi citila nejaky problem(bolest,krev atd.)letela bych hned!Mimodel.se muze opakovat bohuzel pro nas vsechny.Drzim Ti palecky!!!