Je velké bříško na konci třetího měsíce normální?
Zdravím, jsem na konci 3 měsíce a přijde mi že mám dost velké břicho na to jak je plod ještě docela malý 🤷🏼♀️
Máte nebo měli jste to stejně?

Nemáš velké bříško, to mi věř.😅
U čtvrtého jsem ve třetím měsíci byla jak před porodem.😅
@alianan Tohle je právě moje první 😅 a už od okolí poslouchám jak je to hrozně vidět 😀 ale jsem ráda že je tu aspoň někdo kdo si to nemyslí ✌🏻 děkuju 😊
Takych poznamek jeste bude 😏 Ja bych se spis nastavila na rezim jednim uchem dnu a druhym ven.
@alianan Tohle je právě moje první 😅 a už od okolí poslouchám jak je to hrozně vidět 😀 ale jsem ráda že je tu aspoň někdo kdo si to nemyslí ✌🏻 děkuju 😊
@dominika1008 Na takové komentáře se vyprdni, toho ještě do porodu bude. A ne, po porodu je to také nepřejde 😃. To budou zase jiné otázky. Kojíš? Spinká v noci? Budete chtít sourozence? Hele, obrň se😄
@dominika1008 Tvar a velikost břicha v těhotenství je dost individuální.
Nijak jsem necvičila, neposilovala, postava průměrná a v prvním těhotenství ve 30. týdnu mi říkali, že mám malé bříško. Na začátku 8. měsíce jsem se vdávala a stačilo mít volnější šaty a z fotek by to nikdo nepoznal.
To určitě nemáš velké bříško. A kdyby i, tak co? Pokud miminko prospívá, roste tak, jak má, a ty jsi taky v pořádku, pak je podle mě úplně nepodstatné, jak velké máš bříško.
To určitě nemáš velké bříško. A kdyby i, tak co? Pokud miminko prospívá, roste tak, jak má, a ty jsi taky v pořádku, pak je podle mě úplně nepodstatné, jak velké máš bříško.
@vapi32 Už mi přijde že velké bříško mám 😁 ale jsem ráda že je miminko zdravé a všechno probíhá tak jak má 😊.
Jen jsem doufala že to bříško vidět ještě nebude jelikož jsem to rodině chtěla oznámit pod stromečkem 😀 ale očividně se mimčo vůbec nestydí ukázat 😅🥰

Nemáš velké bříško, to mi věř.😅
U čtvrtého jsem ve třetím měsíci byla jak před porodem.😅