Jméno dítěte až po porodu. Máte zkušenost?
Hezky den, prosím, je tu někdo, kdo se rozhodl pro jméno ditete až po porodu?
Vím, ze v porodnici musím odevzdat papíry s vyplnenymi jmény pro holčičku a chlapečka, ale u nás je menší zádrhel - potřebujeme miminko nejdřív vidět a až pak se rozhodneme. Nějak se nejsme schopni rozhodnout 🙈
Je to veliký problém? Nebo s tím v porodnici nemají problém? Mate někdo zkušenost?
Nemohla jsem se porad rozhodnout mezi Adina / Andrea, tak jsem tam vrzla obe s tim, ze se rozhodnu az miminko uvidim. Trvalo mi to do druheho dne :D Zadny problem, druhy den za mnou na pokoj zasla matrikarka, ze uz by to rada mela hotove, ale to uz jsem vedela
Myslím, že to jde, ale člověk se musí obrnit proti těm kydům sester
v porodnici...
Já jsem se s prvním nemohla rozhodnout asi dva dny, nakonec jsme to naštěstí vyřešili než jsem šla domů (protože pak musíš na matriku nebo kam a je to prostě trochu úřadování). Každopádně se mi taky snažili namluvit, že "musím" vyplnit hned, pak zase měly některé sestry blbé řeči ve smyslu "a jak mu máme říkat?" (stejně žádnému jiném miminku neříkaly jménem) a podobně. Ve výsledku šlo zjevně jen o to, dělat vše "podle mustru".

@hezz17 já mám osobní zkušenost takovou, že jsme museli napsat obě jména klučičí i holčičí dopředu, jinak by mě nechali porodit klidně na schodech...záleží na koho paní narazí, je to o lidech...
@gruyerre děkuji za zastání🌹