icon

Jsem těhotná? Na testu slabá čárka

lovet5
17. bře 2018

Ahoj, dnes jsem si dělala test a byla tam slabá čárka...menstruace se zpozdila jen o par dni (2-3) a později jsem dělala druhy test a tam byla jen jedna...je možnost, ze těhotná jsem?

Jsem těhotná? Na testu slabá čárkaJsem těhotná? Na testu slabá čárka
Strana
z4
evikkk13
17. bře 2018

Ahoj, moznost urcite je. Nejlepsi je pouzivat jednu znacku testu a sledovat, zda carka sili. Druhy test muze mit jinou citlivost nez ten prvni a nebo byla moc vice naredena nez u prvniho. Tezko rict...musis vydrzet a zkusit treba za 2 dny znovu.

lovet5
autor
17. bře 2018

@evikkk13 díky, ten první jsem zkoušela ráno a ten druhy nyní...Spis mě napadlo u toho prvního testu, zda to není jen ryska

agneska7
17. bře 2018

Neni to ryska je to krasna carka gratuluji

agneska7
17. bře 2018

A ten modry mas z benu? Pokud ano holky si ho moc vychvaluji a ukaze ze vsech testu jako prvni 🙂

lovet5
autor
17. bře 2018

@agneska7 ale druhy test byl s jednoznačnou jednou čárkou :/ tak si ze mě někdo děla srandu 🙂 já si test udělala náhodné...dnes jsme museli uspat morce a já z toho byla tak špatná a bylo mi zle, ze jsem si řekla ze když odešla láska, tak jiná přijde (mám to asi postavené na hlavu)...myslím, ze je z Benu

lovet5
autor
17. bře 2018
agneska7
17. bře 2018

To nic kup zase ty z benu nebo dr.maxe . zalezi i na barvivu a navic ten modry sis delala rano kdy je hcg nejvisi v pozdejsi moci uz ho tam moc neni takze takto ze zacatku testovat jen rano . a tohle neni ani falesnak je to proste krasna CARKA 🙂

agneska7
17. bře 2018

@lovet5 tento test neznam :(

lovet5
autor
17. bře 2018

@agneska7 byl kupovany v Benu a pak jsem koupila test Pepino a ten byl negativní (ale jiný v Albertu neměli 😂) tak počkám ještě

agneska7
17. bře 2018

Jj. Ja s pepinem nemam dobrou zkusenost. Drzim palecky 🙂

lovet5
autor
17. bře 2018

@agneska7 děkuji 🙂 miminko úplně plánované není, ale byla bych za nej rada

evikkk13
17. bře 2018

Jj, to muze byt tou naredenou moci, ze jsi nekolik hodin predtim pila i curala. Zkus rano, vypada to nadejne 😉

lovet5
autor
17. bře 2018

@evikkk13 zkusím 🙂 ale zase si říkám, ze to možná dostanu...začíná mě bolet břicho 😂 tak uvidíme

maice
17. bře 2018

@lovet5 Z me zkusenosti pepino ukazuje dusiky i kdyz je na jinych testech pekna carka...potichu gratuluji a drzim palecky.Dej vedet 🙂

lovet5
autor
17. bře 2018

@maice no tak uvidíme, jsem fakt zvedava 😂 ale jako cítím, ze se možná dostane menstruace brzy...bolí mě břicho. Ale asi je dost nás počátku, pokud vůbec 🙂

newwi
17. bře 2018

Ahoj,carku na tom prvnim testu mas paradni! 🙂 a ze te boli bricho? To nic neznamena... mela jsem to take tak-slaba carka na testu,bolest v podbrisku pak velmi kratke spineni a nic vic... ted z toho mame krasnou ulicnici 🙂

jitulka87
17. bře 2018

Me taky bolelo bricho jak pri MS a zadna uz se nedostavila...

lovet5
autor
18. bře 2018

Tak mi to nedalo a zkusila jsem další test s ranní moci a nic 🙂

myszesemise
18. bře 2018

@lovet5 ten intimed mi ukázal ducha až později tak asi až 14 dní po meskani... má jinou citlivost...

lovet5
autor
18. bře 2018

@myszesemise mě ukázal po 3 dnech zpoždění, ale Pepino mi ukázal 2x negativní

juliem
18. bře 2018

Test intimed mi mi ukazal slabeho ducha 13 dni po oplodneni 🙂 pak jsem na overeni udelala techto testu 10, vsechny mi to potvrdily :D gratuluji ! 🙂

lovet5
autor
18. bře 2018

@juliem no ale proč Pepino ukázalo 2x negativní 😂 no tak koupím ještě tyto...a nebo lépe, skocim si na gyndu! 🤷🏼‍♀️

pavca1982
18. bře 2018

Ty proužky Pepino jsou na prd.Věřila bych tomu pozitivnímu.A že tě pobolívá to je normální.😉

lovet5
autor
18. bře 2018

@pavca1982 juuu ❤️ A to pritelovi sdělili, ze má jen 2% pohyblivých...tak jsme si nedávali pozor 😂

kackar257
18. bře 2018

Ahoj poradte prosi..11/3 mela prijiz ms a nic tudis mam tyden zpozdeni a vcera i dnes jen obcas zaspinim. Delala jsem test ale negativni..pocituju tlak v brichu, boli me zada,casteji curam,porad bych spala a jedla. Byl by to nahoda pac pritel si dava pozor a nikdy problem nebyl. Me by druhe mimi nevadilo 🙂 Tak co myslite?

kubikulik
18. bře 2018

@kackar257 Po 7 dnech zpoždění by už test asi měl něco ukázat... záleží, jak máte pravidelnou ms, jaký máte test, zda testujete ráno.. testujte každý den ráno a uvidíte 🙂

kackar257
18. bře 2018

@kubikulik Ja prave ji mam vzdy po 28dnech a presnou. Ted jsem mela mamma test a negativni a to testuju rano :(

kubikulik
18. bře 2018

@kackar257 Pak bych nevěšela hlavu, někdy to prostě jen déle trvá 🙂 Někdey nestoupá Hcg tak rychle 🙂 Každopádně přeju hodně štěstí a ať z toho ty dvě čárky brzo vykouknou .... třeba hned zítra 🙂

lovet5
autor
18. bře 2018

Je tam slabá, co?

agneska7
18. bře 2018

Je to tam gratuluji

Strana
z4