icon

Jsem těhotná? Na testu slabá čárka

lovet5
17. bře 2018

Ahoj, dnes jsem si dělala test a byla tam slabá čárka...menstruace se zpozdila jen o par dni (2-3) a později jsem dělala druhy test a tam byla jen jedna...je možnost, ze těhotná jsem?

Jsem těhotná? Na testu slabá čárkaJsem těhotná? Na testu slabá čárka
Strana
z4
maice
18. bře 2018

@lovet5 Gratuluji,je tam...

lovet5
autor
18. bře 2018

@maice děkuji, ale ještě se raději nebudu radovat :D já tomu nějak nevěřím

prue12
18. bře 2018

Ahoj. Jsem tu nová. 🙂 chtěla bych se zeptat jestli je možné abych byla těhotná, když se mi na tt několikrát objevila taková slabá ale viditelná čárka je bílá ale viditelná ne jen na světle. dokonce se mi objevila i hodně silná čárka na ovulačním testu po 5 dnech zpoždění. ms stále nikde, bolí mě prsa a chodím často na záchod. myslíte, že to může být i cysta?

lovet5
autor
18. bře 2018

@prue12 ahoj, nemáš fotku? Nebo je podobná alespoň te me? Nebo jakou má barvu?

katkas75
18. bře 2018

@lovet5 ahoj, gratuluji k testu a přeji ať sílí!😉 Můžu se zeptat - přítel má spermiogram s tak špatným výsledkem? Můj muž měl 7% progresivních spermií. Jedl nějaké doplňky? Jak dlouho se snažíte? Díky😀

lovet5
autor
18. bře 2018

@katkas75 ahoj, no jako nesnažili jsme se a spime spolu tak 3-4x týdne a neřešili jsme to 🙂 žádný doplňky nebral a ani jsme jako netušili, ze by se to mohlo stát...je to asi náhoda, ale nevím zda tomu testu mám věřit nebo ne 😂 jsem furt taková nejistá

lovet5
autor
18. bře 2018

@katkas75 jediný co mě napadá, tak mám aplikaci která mi ukazuje plodné dny,menstruaci atd a teď zpětné jsem si všimla, ze jsme spolu spali v nejvíc plodný den a dva dny predtim

prue12
18. bře 2018

@lovet5 mozna to neni videt ale je tam

katkas75
18. bře 2018

@lovet5 díky😀 moc ti přeju,ať to dobře dopadne!🍀

lovet5
autor
18. bře 2018

@katkas75 díky! ♥️ Byla bych rada, jen se bojím aby to byla pravda 😂 pořad si to nějak nepripoustim

lovet5
autor
18. bře 2018

@prue12 vidím ji tam, ale přijde mi docela nízko (ale každý test má jinak asi vzdálenosti) 🙂

prue12
18. bře 2018

@lovet5 ten pepino to tak myslim ma ze jsou dal...pak jsem si delala intimed a tam se objevilo tohle ale postupne to vymizelo ale bylo to tam i pak ale slaboucks tak nevim.

lovet5
autor
18. bře 2018

@prue12 aha, tak ten jsem měla taky ten Pepino a proužek mi přijde blíž.

lovet5
autor
19. bře 2018

Tak nevím, zda nezacinam blaznit, ale v 5:40 hrozny pocit na zvracení (ale neslo to) tak si asi k doktorce raději dojdu 😂

maice
19. bře 2018

@lovet5 Tady neni o cem mamino!!! Ja dnes nic...ani naznak,takze to opet nevyslo :(

lovet5
autor
19. bře 2018

@maice no asi opravdu není o čem (jsem zkoušela další) ...neboj se! Vyjde to určitě taky...já to neplánovala nějak a v sobotu jsme museli nechat uspat morcatko...no a pak jsem přijela domu a jen tak jsem to zkusila ( někdo odejde, někdo přijde...docela to sedí)... jinak kdyby se mi nestala taková rána, tak podle mě to tam není...ale možná mám blbe názory. V pondělí jdu na kontrolu, snad to není moc brzy

maice
19. bře 2018

@lovet5 Krasny...no,ja o kazde detatko hodne bojovala...a proste uz mi dochazeji sily,mozna to tak proste ma byt :(

lovet5
autor
19. bře 2018

@maice neee, to ono to přijde! Věřím tomu 🙂

lovet5
autor
20. bře 2018

V pondělí jdu na kontrolu k doktroce, ale jsem v nějaké panice...co když to vyjde u ni negativní, co když se to nepovede?! Mám najednou strach a negativní myšlenky a nevím jak se jich zbavit 🤕 možná je to tím, ze jsem děsně unavená a je mi taky pořad zle...měli jste to také?

newwi
20. bře 2018

@lovet5 bud v klidu...nestresuj se-tim nic nevyresis-bud to tam bude,nebo ne!Ja jsem byla take objednana az tyden po pozitivnim testu a sestricka mi poradila,at si cca dva dny po testovani udelam test jeste jednou.Pokud to tam bude,je to jasne... spatne mi nebylo-ani unavena jsem nebyla,ale jezdim na konich a pri tom me silene bolela prsa 🙂 ja vim,ze to mozna vyzni blbe,ale zkus se tolik nepozorovat!Chapu,ze se to lehko rika-take jsem si to zazila-ale je to fakt!Zkus se zabavit necim jinym-jinak z toho zesilis...

lovet5
autor
20. bře 2018

@newwi no jako u mě to bylo v takovymhle intervalu , takže to tam asi fakt bude🙂 (viz fotky) ...tak já se budu snažit na to nemyslet, ale mám kolem sebe dvě kamosky co o mimco přišly 🙁

pajos12
23. bře 2018

@lovet5 já osobně si myslím že jste těhotná,protože jsem to mela stejny a teď jsem v 7 tydnu😉blahopřeji

lovet5
autor
23. bře 2018

@pajos12 ano, opravdu jsem...sice mi to potvrdí doktor až v pondělí, ale vypadá to nám 5tt dle menstruace

lachtanice86
23. bře 2018

@lovet5 a nejdes moc brzy?

lovet5
autor
23. bře 2018

@lachtanice86 já volala doktorce a řekla jsem ji, kdy jsem měla poslední ms a ona mě objednala na pondělí 🙂

lovet5
autor
23. bře 2018

@lachtanice86 nevím zda je to brzy, jsem těhotná poprvé 🙂

lachtanice86
23. bře 2018

@lovet5 nemyslím to zle. Ja tedy nejsem tehotna poprvé ale ditko zadne. ja jsem ted taky našla 2 čárky a volala doktorovi a ten mě chce vidět až za 14dni a to už mám zpoždění 4dny. S tím že to za těch 14dni bude jasný a nebudou to dohady. Kolik dní meškáš s ms?

pajos12
23. bře 2018

@lovet5 já šla na gyndu ve 4 týdnů a potvrdila mi tehotenstvi.Takze si myslím,že těhotná určitě jste.poslu moje foto.

lovet5
autor
23. bře 2018

@lachtanice86 já vím ze to nemyslíš zle, ani mě to nenapadlo 🙂 poslední menstruaci jsem měla 16.2.

lovet5
autor
23. bře 2018

@pajos12 ve 4tt podle menstruace? Já budu mít 6tt a pošlete :€

Strana
z4