Jsem těhotná? Na testu slabá čárka
Ahoj, dnes jsem si dělala test a byla tam slabá čárka...menstruace se zpozdila jen o par dni (2-3) a později jsem dělala druhy test a tam byla jen jedna...je možnost, ze těhotná jsem?

Ahoj. Jsem tu nová. 🙂 chtěla bych se zeptat jestli je možné abych byla těhotná, když se mi na tt několikrát objevila taková slabá ale viditelná čárka je bílá ale viditelná ne jen na světle. dokonce se mi objevila i hodně silná čárka na ovulačním testu po 5 dnech zpoždění. ms stále nikde, bolí mě prsa a chodím často na záchod. myslíte, že to může být i cysta?
Tak nevím, zda nezacinam blaznit, ale v 5:40 hrozny pocit na zvracení (ale neslo to) tak si asi k doktorce raději dojdu 😂
@maice no asi opravdu není o čem (jsem zkoušela další) ...neboj se! Vyjde to určitě taky...já to neplánovala nějak a v sobotu jsme museli nechat uspat morcatko...no a pak jsem přijela domu a jen tak jsem to zkusila ( někdo odejde, někdo přijde...docela to sedí)... jinak kdyby se mi nestala taková rána, tak podle mě to tam není...ale možná mám blbe názory. V pondělí jdu na kontrolu, snad to není moc brzy
V pondělí jdu na kontrolu k doktroce, ale jsem v nějaké panice...co když to vyjde u ni negativní, co když se to nepovede?! Mám najednou strach a negativní myšlenky a nevím jak se jich zbavit 🤕 možná je to tím, ze jsem děsně unavená a je mi taky pořad zle...měli jste to také?
@lovet5 bud v klidu...nestresuj se-tim nic nevyresis-bud to tam bude,nebo ne!Ja jsem byla take objednana az tyden po pozitivnim testu a sestricka mi poradila,at si cca dva dny po testovani udelam test jeste jednou.Pokud to tam bude,je to jasne... spatne mi nebylo-ani unavena jsem nebyla,ale jezdim na konich a pri tom me silene bolela prsa 🙂 ja vim,ze to mozna vyzni blbe,ale zkus se tolik nepozorovat!Chapu,ze se to lehko rika-take jsem si to zazila-ale je to fakt!Zkus se zabavit necim jinym-jinak z toho zesilis...
@lovet5 a nejdes moc brzy?
@lachtanice86 já volala doktorce a řekla jsem ji, kdy jsem měla poslední ms a ona mě objednala na pondělí 🙂
@lachtanice86 nevím zda je to brzy, jsem těhotná poprvé 🙂
@lovet5 nemyslím to zle. Ja tedy nejsem tehotna poprvé ale ditko zadne. ja jsem ted taky našla 2 čárky a volala doktorovi a ten mě chce vidět až za 14dni a to už mám zpoždění 4dny. S tím že to za těch 14dni bude jasný a nebudou to dohady. Kolik dní meškáš s ms?
@lachtanice86 já vím ze to nemyslíš zle, ani mě to nenapadlo 🙂 poslední menstruaci jsem měla 16.2.

@lovet5 Gratuluji,je tam...