Jsem těhotná? Na testu slabá čárka
Ahoj, dnes jsem si dělala test a byla tam slabá čárka...menstruace se zpozdila jen o par dni (2-3) a později jsem dělala druhy test a tam byla jen jedna...je možnost, ze těhotná jsem?

@lovet5 já dnes takto a podle ms 4+1. Ve středu 16dpo hodnota z krve 374,4 jednotek
@lachtanice86 pekne 🙂 ta hodnota mi nic neříka, zatim svou neznám 🤷🏼♀️ Ale čárku máme podobnou a to jsem 20dpo
@lovet5 já si na krev zašla jako samoplatce. Po tom všem co mam za sebou se tím trochu uklidnuji. No dnes jsem 18dpo
Ahoj holky, mam dotaz. Jsem 9dpo.a 4den lehounce spinim. Je mi cely tyden divne, toci se mi hlava, pondeli utery me bolel podbrisek, ted uz ne, ale porad spim a fakt se tak nejak tocim. Ms bych mela dostat ve středu. Bouri se mi hormony nebo by to mohlo byt i treba tehu? Jen jestli uz mi uplne nehrabe 😀
@lachtanice86 tak držím palce! Určitě to bude všechno dobre 🙂 já jdu v to pondělí a jsem z toho nervozni
@smyschek 9dpo spíš nidace? A mas ovulaci potvrzenou? K tomu by mohlo být i to spineni. Ale nezbyde ti nic než počkat.
@lovet5 díky i tobě. Za tydrn po první krvi si zajdu na další. A uvidím zda roste jak ma
@lachtanice86 ale tak dlouho? Uz jsem premyslela jestli si nedam vino a horkou vanu at tu ms teda postouchnu. Ikdyz ma jeste par dni cas
@smyschek a k tomu počítání, děláš ještě testy nebo meris teplotu nebo folikulometrie nebo sledujes hlen?
@pavca1982 stranka mi nefunguje
@lachtanice86 testy jsem delala leden+unor. Potvrdily mi moje domněnky takze jsem brezen uz vynechala testovani
@lachtanice86 to je divný
@pavca1982 už jo
Přidejte se😉😊kdo chcete
@pajos12 já jsem věděla kdy byla ovulace a nidace tak jsem dělala první tt 10dpo a nic. Skoro jsem se rozbrecela. Ale zkusila jsem i ot á viděla jsem že hodně ztmavl a 11dpo z odpolední moči byla zřejmá druhá čárka

@lovet5