icon

Jsem v 8 tt a 3 dny. Jak to myslí?

ingis
11. říj 2006

Ahojík dnes sem byla v poradni a sem 8 tt a 3 dni jak to myslí i tři dny díky za odpověd

bledulka
11. říj 2006

ahoj Ingis,nejsem si jistá,ale myslím si,že je to tak,že jsi těhotná 8 celých týdnů a tři dny k tomu. vlastně jsi začala 9 týden,ale ten jsi ještě nedokončila-pár dní ti k tomu chybí.Takže 8+3 je nejpřesnější co ti můžou říct 😉 ono tobě může asi být jedno,jestli jsi 8+3 nebo 8+5,ale je u určitých vyšetřeních to potřebují v poradně vědět co nejpřesněji 🙂
Tak hlavně pohodové těhotenství.Ahoj.

protea
11. říj 2006

Ahoj Ignis,
je to přesně jak píše bledulka.
Hezké těhotenství.

mapris
11. říj 2006

ingis,
těhotenství se ti počítá klasicky po měsících a po dnech. Jak píší tady holky, jsi těhotná 8 tt + 3 dny. Takže od určitého dne se ti počítá další týden. Jako já jsem třeba každou středu další týden. Třeba dneska je středa, tak jsem podle menstruace 39tý týden. Zítra bude čtvrtek a to budu 39+1. Už to chápeš? :o)) 😉

ingis
autor
11. říj 2006

😉 Ahojík holky moc díky už sem to pochopila a vám taky přeju krásné těhotenství

andrea73
12. říj 2006

Ahoj Mapris, jak ti zááááávidíííím, už to máš za pár 😀
At ti dobře dopadne porod a přeji krásné a zdravé miminko. 😵 🙂

kacabacka
12. říj 2006

ingis: zase další téma o ničem..... 😖

holly1
23. zář 2008

kacabacka, tak sem nechoď 🙂

sikiki
23. zář 2008

ahojík holky,
ignis,držim palečky ať si těhotenství jen užíváš.Já jsem ráda,že už jsem v půlce.
Když mi řekli podle ultrazvuku že jsem 8tt + 6dní,tak jsem se docela zděsila,nebo i když tohle mímo je plánované,tak mi vyšlo na neplodný den.teda hned den po menstruaci.No nikdy se nemá říkat nikdy 🙂