Kdo jste kvůli těhotenství na neschopence a proč?

ivis_b
13. led 2016

Holky, kdo z vás je na neschopence a z jakého důvodu? Já kolem 5tt malinko zakrvácela (našla jsem trošku krve na toaleťáku a pak asi den dva slabounce špinila, nic víc), Dr. mi pak našla hematom a hnala mě na neschopenku. Tak jsem poslechla. Minulý týden na kontrole (7+3) už tam hematom nebyl, vstřebal se. Prý bych už teoreticky do práce mohla, ale tak nějak jsem pochopila, že by mě Dr. ještě radši nechala na neschopence, tak jsem kývla na další týden doma. Pracuju v kanceláři, nic fyzicky náročného. Teď mám dilema, jestli se teda vrátit do práce, nebo jestli ještě sedět doma (mě to tu tááááák nebaví...). Nic moc mi není, jen jsem víc než normálně unavená a musím často jíst, protože poslední asi týden mi občas není dobře od žaludku (ale zase nic hroznýho, nezvracím, najím se a je to lepší). Pokud nebude na příští kontrole nějaký problém, tak myslím, že to Dr. nechá na mně. Nechci samozřejmě nic podcenit, miminko je na prvním místě, ale doma magořím a nevím, jestli je fakt potřeba, abych byla doma. Do kdy vlastně, až do konce?? Jak to máte vy, co vás přinutilo zůstat doma a budete doma celé těhotenství? Jaký byl případně váš návrat z neschopenky do práce, zvládaly jste to?

oliik
13. led 2016

Ahoj, taky jsem měla takto na začátku hematom. O neschopence nepadlo ani slovo. Taky pracuju v kanceláři. Dostala jsem jen utrogestan. Dokonce jsem pak i vyrazila do Krkonoš na 3 dny na túry. Nic se nestalo. Myslím, že pokud se má miminko udržet, tak se udrží. Určitě bych se nebála jít do práce.

jaaanaluk
13. led 2016

Ja jsem doma kuli krvaceni, ted jsem byla 10 dni v nemocnici. Ale od unora chci zase nastoupit do prace.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru