icon

Kdy k doktorovi? Nevím, který den MS brát jako první

zenablazena
4. lis 2013

Ahojky maminky a těhulky, tento dotaz se tu probírá dokola, ale mám to tak trochu jinak 🙂 Poslední MS byla očekávána v pondělí 23.9., ale to jsem začala jen špinit a krev byla až ve čtvrtek, do té doby se zintenzivňovalo špinění. Takže nevím který den mám brát jako 1.den. Stejně tak nevím kdy byla ovu. Takže teoreticky jsem 6tt nebo 5+4.. Co brát jako realné? A pak kdy k doktorovi? Chtěla jsem jít k doktorovi tento čtvrtek - tedy 6+4tt nebo 6tt, ale už tři týdny mě pobolívá v podbřišku. Vím děloha, ale už mám doma jednu "nemocnou" berušku a mám strach a momentálně jsem z diskuzí, které tu pročítám, nahlodaná, že půjdu už zítra.. Nebo co myslíte?

chris_n
4. lis 2013

@zenablazena ja jsem se tedda v tom tvém popisu nezorientovala. Ale 6+něco už je podle mě dostatečné na to, aby se dalo něco potvrdit. Já byla 8+1 užž na druhé kontrole.

eeen
4. lis 2013

@zenablazena taky jsem to četla dvakrát a nepochopila....já z toho pochopila,že ms přišla, ale slabá...

terinda
4. lis 2013

@zenablazena Myslím, že bys už mohla, mělo by být něco vidět 😉

Aha... přečetla jsem znovu, není podstatné jestli ms měla přijít v pondělí a přišla ve čtvrtek, prostě přišla ...
Spíš to počítej, kdy opravdu nepřišla, pak se dle toho dá orientovat.

laurital
4. lis 2013

Já šla cca týden po vynechání menstruace.

chris_n
4. lis 2013

@zenablazena hlavně bych prvně svému dr. zavolala a řekla mu to. On ti řekne, jestli přijít nebo ne.

veruska007
4. lis 2013

Já chodila až mezi 8-10.tt.

leni78
4. lis 2013

Já byla poprvé v 10 týdnu.

vrtulka81
4. lis 2013

Byla sem v pátém a slo vidět na UT těhotenství,od osmeho tydne činnost.Určitě bych uz šla,pokud tam mimi je,vidět půjde 😀 Kdyz se de ddriv,bere se krev,a stejně se čeká az to pujde vidět na UT