Kdy se dozvíme pohlaví miminka?
Ahoj holky, kdy se dozvime pohlavi miminka? Samozrejme jsme nedockavci a chceme to vedet hned 🙂) Ted jsem uz 11tt - fotka10tt+6 a manzel vidi kluka ,jak jinak kdyz po nem touzi 🙂))))
😍heart_eyes:

@luckamarcu To je taky asi fakt,ze holcicky jsou k tatinkum takovy tulivejsi a kolikrat to s nima umi,ze clovek kouka! 😃 Tak u vas ta holka treba priste,ne?😊
@maruskavajdova Tak alespoň že v něm máte oporu 🙂 Koukám, že všichni chlapi chtějí kluka. Ten můj taky. Když se dozvěděl (na Vánoce), že teda ten pinďa tam byl, tak byl rád, ale myslím, že kdyby náhodou vylezla holka (což je pravděpodobnost ta 0,1%), tak z ní bude úplně mimo :D
Já jsem například nechtěná právě z tátovi strany, ale stejně jsem pak byla jeho holčička 🙂
@elveren manzel puvodne miminko vubec nechtel a pred lidma dela velka ramena, ale kdyz pak doma prijde a porad me pisinkuje na brisko a hladi...a stara se, abychom byli miminko i ja v poradku, jsem si jista, ze bude s mimcem porad a nebude me k nemu chtit pustit. S cizimi detmi ma uzasny vztah a tata z nej bude dokonalej 😉 a jestli to bude holcicka, tak si z ni urco sedne na zadek 😀😂
My cekame kluka a jeste nez jsem byla tehotna tak jsme se bavili s pritelem jen o holcicce a prislo mi ze holku chce ale az jsem byla v tom tak pak postupem casu si uvedomoval ze chce kluka a kdyz se dozvedel ze je to kluk tak se mu rozzarily oci.Jinak ja ksem nejstarsi a taky jsem byla nechtena ze strany otce.Chtel vzdycky kluka a misto toho se mu narodily 3 dcery.Mimochodem mi prijde ze jsem nechtena do ted ale rodice si nikdo nevybira.Ted mam otec novou pritelkyni a s tou ma konecne vysneneho kluka.Tak jsem zvedava fo budoucna jakej budou mit vztah ldyz k nam se moc nema.
@maruskavajdova Něco podobného u nás 🙂 Před ostatníma dělá machry, že je naprosto v klidu a vůbec se ho to netýká. Od té doby, co mi už jde vidět břicho a opravdu mu plně došlo, že je to fakt pravda, tak přemýšlí, co kde pro malého udělá, jak spolu budou jezdit v bargu, jak to budeme dělat na dovolených. Poslední týdny, kdy už mám před termínem, se hned stará, když se chytnu za břicho, sem tam sám od sebe položí ruku na břicho. Neumím zrovna extra projevovat nějaké city - připadá mi, že se stydí a připadá si při tom blbě, ale i ta starost stačí 🙂
@elveren to je přesné.... a nejradsi by uz ted vykoupil vsechna hrackarstvi 😂
@nikiii777 nejdulezitejsi je mit oporu ve sve drahe polovicce a radovat se z miminek a spolecneho souziti 😉 z kazde stastne chvilky 😝 ja ani nevim jestli jsem byla chtena nebo ne, ale sve rodice jsem nevidela, co jsem poznala manzela, takze uz 4 roky, nikdy nemeli zajem a ani ted ho nemaji... z druhe strany tchyne si taky predstavovala k synovi nejakou poslusnou a sedou mysku co si necha vsechno libit a bude zit jak ona piska, takze s ni jsem v toleranci ken kvuli manzelovi, ale zjistis, a to je fakt, ze opravdu nikoho z nich vlastne nepotrebujes. Staci jedna osoba, ktera umi prijmout i davat lasku... snad te to alespon trochu povzbudi 🙂
@maruskavajdova Ja jsem je nikdy k nicemu nepotrebovala.Vim ze je pro me nejdulezitejsi muj budouci manzel a nas chlapecek v brisku🙂Vzdy jsem se bez nich obesla.Mam stastnej zivot i bez nich.Mam ho dokonce stastnejsi nez moje cela rodina a mozna i pro to nemame moc dobrej vztah.Kaslu na ne 🙂
My jsme se dozvěděli už ve 13tt a zatím to vypadá, že se paní doktorka nespletla 😊
Taky uz chci vedet, co cekame. Je nejaka moznost, ze by mi to rekli na normalni prohlidce, nebo takhle ze by me rovnou nechali jit na sono, kde by mi to mohli hnedka rict? Ja mela pri posledni navsteve jen krev na genetiku a zapomnela jsem se zeptat kdy by mi mohli konecne rict pohlavi miminka 😒
u některých je to jasné koelm toho 13-15tt (tedy kamarádce to řekli) ale jiank hádám spíe ten 20tt - my se to dozvěděli až 30-31tt malý se schovával (ale m to vůbec nevadilo 🙂 )
jiank by mě zajímalo z čeho poznal že je to kluk když tam neni detail na pohlavý 🙂

My to vedeli od 16 týdne, klučík, jsem se ptala jak moc je to jisté tak pry ze z pindika uz holka nebude, naopak by mohlo.