icon

Kluk nebo holka. Tipnete si?

terinakvetina
3. čer 2020

Ahooj 😊 zdravím vás. Tipl by někdo co to bude za pohlaví ? Dekuji.

Kluk nebo holka. Tipnete si?
jana31990
3. čer 2020

Já bych možná řekla že to bude kluk😃

krupka3
3. čer 2020

Ve 14tt se urcuje z 2d fotky z profilu podle sklonu pohlavniho hrbolku. Z tohoto nikdo urcit nedokaze.

terinakvetina
autor
3. čer 2020

@jana31990 děkuju pak vám napíšu co to bude 😊 doma máme šestiletýho kluka, tak chceme změnu 😃 uvidíme, mám i z profilu

terinakvetina
autor
3. čer 2020
jana31990
3. čer 2020

@terinakvetina tak to chápu mi máme doma 2 letou dcerku a v září se narodí její bráška. Ikdyz já bych byla raději za další holku. Ale ve finále to je jedno ale hlavně ať je to zdravý

terinakvetina
autor
3. čer 2020

@jana31990 přesně tak 😃 budeme rádi za obojí hlavně když to bude zdravý 🙃

krupka3
3. čer 2020

@terinakvetina Reknu to takhle - neni to dost kvalitni fotka na urceni. Pokud by miminko bylo uplne z profilu (coz mozna je, ale neda se to 100% rict), a pokud by to mezi nozkama byl pohlavni hrbolek (coz taky absolutne neni mozne z teto fotky rict), byla by to holcicka, protoze hrbolek vede soumerne s pateri. Ale stale bych rekla, ze je to tak 50/50. Nejlepsi je, kdyz je opravdu hodne kvalitni fotka, jinak to muze poznat jen doktor, ktery vidi, jak tam prebihaji stiny, presnou polohu mimca atd.

terinakvetina
autor
4. čer 2020

@krupka3 děkuju 😊 miminko je z boku a právě bych také řekla že hrbolek je souběžně s páteří, tudíž holka, no jsem zvědavá 😃 doktor tipl kluka na genetice, a na gynde mi řekl že takových holek viděl hodně 😁 tak uvidíme. Určitě vám dám vědět, díky.