icon

Kolik jste měly první hCG?

krmv
29. zář 2015

Tak dnes prvni odber krve a hcg 454 a ted cekat na ultrazvuk. Kolik jste meli vy hcg?

Strana
z5
annna79
17. pro 2015

Tak jsem přijela z CAR a teď co mi řekl.No je tam dutinka 7,8 mmm začínající těhotenství.Jak bude prosperovat se uvidí.Zatím je to jak má být
Pak říkal u stolu no je to o týden menší no tak se uvidí ještě si dojděte ke svému gynekologovi příští týden.
Jsem myslel,že si dělá srandu.Jak o týden menší ? Co to blábolí,to jsem ještě nevěděla že jsem těhotná a dutinka by tam asi nebyla.Jestli bude prosperovat asi nezjistím,když mi nevzal krev zda rozte hcg,že?No nevím při 4+3 hcg 1444 se mi nezdá malé.A při potratu a mimoděložním jsem měla naopak málo a nezvyšovalo se.Prostě to tam je a bude to v pořádku.Budu to tak brát a těšit se.nenechám se rozhodit blbcem.

eliotka1
17. pro 2015

@annna79 A to ti řekl přímo doktor z CAR? Nás doktor poslal k naší gynekoložce, až mi v CAR potvrdili srdíčko. Ve 4+3 jsem byla v CAR jen na potvrzení těhotenství z krve, kde jsem se za hodinu dozvěděla výsledek 890 HCG a pozvali si mě na ultrazvuk až za dalších 14 dní, kde už bylo vidět srdíčko a až potom se se mnou rozloučili s tím, že teď už mám chodit ke své doktorce.

sarivojvodova
17. pro 2015

Mě ho měřili jen, když jsem přišla že mi vyšel test a bylo 252 a pak už jsem měla přijít za týden a byla tam dutinka se srdeční akci. 🙂

annna79
17. pro 2015

@eliotka1
V pondělí mi řekl,ať přijdu 4.1.16 že kdyz to bude ok tak mi dá zprávu ke gynekologovi.Pak mi v úterý volali že hcg v 4+4 je 1444 ať přijdu dnes.No oni už mají od ponděli volno jsou tam až lednu.
Ale zarazil mně s tim ,že řekl,že je to o týden menší když hcg je myslím v pořádku a minulý týden jsem ještě nevěděla ,že jsem těhotná.Já měla mít IVF v lednu,ale otěhotněla jsem přirozeně.se mu to asi moc nelíbí.

eliotka1
17. pro 2015

@annna79 V 4+4 rozhodně není HCG 1444 málo, takže jaký pak o týden menší? Některé holky mají HCG v tomto obdodí HCG třeba jen 150 a těhotenství prosperuje... Strašně mě zaráží, jak někteří doktoři dokážou úplně zbytečně vyděsit pacientky. Pak nemáme být ve stresu už od začátku 🙄 Určitě to bude ok a 4.1. už ti potvrdí srdíčko 🙂

misakulicka89
23. pro 2015

Ahojky já jsem se nechala odebrat dnes v práci a Ježíšek přišel o den dříve ;) hCg 41,9 u doktora jsem zatím nebyla tak nevím jak dlouho jsem těhu....každopádně nejkrásnější dárek co jsem si mohla přat 🙂

baskervile
28. pro 2015

Ahoj,mohu se přidat?Vím,že se to tu probírá pořád,ale potřebuju poradit...Předevčírem (podle poslední MS 3+3) mi vyšel slabě pozitivní test.Dnes (3+5) jsem si nechala nabrat krev a hcg vyšlo 87,8. MS bych měla dostat pozítří,tak nevím jestli je to hcg dobré,vím že jsem měla počkat s testováním až na menzes,ale po roce snažení a spont. potratu pořád čekám nějakou zradu a nějak jsem nevydržela...Měla jste to některá takhle brzo?Mám jít ještě pozítří na krev jak hcg roste?Jinak mě pobolívá břicho jako na menzes a prsa jsou na dotek citliváMoc děkuji a těhulkám gratuluji 🙂

somalicats
28. pro 2015

@baskervile Moje hCG z 4+3 bylo 49, dnes jsou mu dva roky 😀

berut
28. pro 2015

@baskervile Ahoj. Ja bych pred MS rozhodne netestovala, skoda testu, resp nemusi byt zadna carka a pritom tehu byt muzes, resp se tam muze neco klubat 😉 Ty priznaky jsou dle me i hodne psychicke u spousty zen, HCG odber je podle me mnohem lepsi, takze bych pockala den, nebo klidne dva jak pises a uvidis, jak hodnota poroste. Drzim ti moc palecky 😉

baskervile
28. pro 2015

A ještě se zeptám-ve výsledku bylo 87,8 IU/I.Je to jiné než mIU/ml?Nerozumím tomu.

baskervile
28. pro 2015

Už vím 😀

lucka1996
28. pro 2015

528 🙂

zdenka35
28. pro 2015

Ja mela v krvi hcg 12 den po ket 2 embryii 212,14 den 418 a 25 den přes 38 tis😊a čekám dvojčátka😊

ceeruti
29. pro 2015

Dva dny po vynechani hcg 54 .

kacinda
29. pro 2015

Ja mela 91 a byla.jsem asi tyden tehotna

baskervile
29. pro 2015

Tak si skočím zítra znovu na hcg,jestli roste.Zítra mám termín MS tak snad to dopadne dobře.TT z dnešního večera je silnější.Ach jo,to čekání.....

sunnurse
29. pro 2015

Ve 3tt 158 a za dva dny 356. 🙂

baskervile
30. pro 2015

Tak se hlásím s dnešním výsledkem.4+0 je hcg 324,2.Narostlo to dobře?Nevím kdy zavolat doktorovi

korunka23
30. pro 2015

Ahoj holky, jsem teprve 4+4 a nechala jsem si dnes nabrat v labine. Mám 2156 hcg. K Dr nevím zatím , nevím zda něco uvidí ..

baskervile
30. pro 2015

@korunka23 Při tak vysokém Hcg už by snad měl,myslím.Prý jde na UTZ něco vidět od hodnoty 1000.Gratuluji 🙂

luciamala1979
30. pro 2015

@krmv 4tt 970

korunka23
5. led 2016

No holky, nejde vidět nic🙂 taky jsem myslela, ale byla tam jakoby jen černá díra, nějaká dutinka, v ní nic, a to jsem v ten den, v pondělí 4.1. byla na gyndě poprvé, dle ms 5+2 a když mi nabrali krev, měla jsem 8000 hcg. vidět prd.

eliotka1
5. led 2016

@korunka23 Opravdu jsi měla 8000 hcg? Nebylo to spíš 800, pokud ještě nic nebylo vidět? 🙂

korunka23
5. led 2016

30.12 jsem si nechala nabrat jako samoplátce v labině , 4 dny po vynechání jsem měla 2154 hcg. a včera tj. 4/1 při náběru už na gyndě rovných 8000

eliotka1
5. led 2016

@korunka23 Ok 🙂

korunka23
5. led 2016

@korunka23 jako tak hýbe se to, roste...ale jelikož ten dr viděl prd, tak mi chce nabrat po zítří ve čt znovu. tak jsem z toho taková smutná..

eliotka1
5. led 2016

@korunka23 Pokud ale byla vidět dutinka, tak by to mělo být ok. Srdíčko je vidět až tak v 6+ a nějaký den. Někomu naskočí ještě později a tobě HCG roste, takže se neboj 😉

korunka23
5. led 2016

no prostě v šedém poli, černé kolečko🙂 jen říkal, že v něm není nic ještě. no tak uvidíme, děkuji za podporu

eliotka1
5. led 2016

@korunka23 Spíš bych místo sledování HCG udělala spíš ultrazvuk, pro tvůj klid, protože HCG ti roste myslím ukázkově 🙂

korunka23
5. led 2016

no já ted o tom tak přemýšlím, že vlastně skutečnost je uplně jiná, 5+2 je podle poslední ms, ale podle ovulace jsem tak možná ve 4.tt 🙂 takže co bych chtěla že

Strana
z5