Kolik jste přibraly v těhotenství?
Ahojky,ja jsem v 9.mesici a uz mam asi 18 kilo nahore.Jak jste na tom vy?
Ahoj, do dnesniho dne jsme pribrala jen 2 kg. Gynekolog o me rika, ze beru sve tehotenstvi spise jako redukcni dietu 😉
Ale ja se pritom v jidle nijak neomezuji.
ahojky,já jsem u prvního těhotenství nabrala 12kg.Nyní jsem v 17tt a mám 2kg nahoře,tak jsem zvědavá,jak to půjde dál. 😲 🙄
Ahoj holky, jsem ve 29 tt a přibrala jsem 6 kg. Což se mi zdá přiměřené. I bych řekla, že je to na mě všechno vidět - jde mi to dopředu, holt je znát, že to bude kluk. 🙂 Ale tento týden jsem byla u doktorky a ta snad 20 minut pomocí ultrazvuku přeměřovala mimi a dělohu a počítala a počítala...zdálo se jí, že mám břicho moc malé a obávala se, jestli mám vůbec dost plodové vody a mimi se vyvíjí normálně. Závěr zněl, že asi klamu tělem a vše je v poho, ale za 14 dní jdu na SONO, kde by to měli doktoři zkontrolovat znova a snad přesněji. Tahle "komplikace" těhotenství mě teda ani ve snu nenapadla... ☹ Jinak teda cítím každý pohyb toho drobka - asi tam fakt moc místa nemá. 😅
Ahojda do konce 40tt sem pribrala 14kg,ale Tadeaska sem 19 dni prenasela a behem nich sem pribrala jeste 4 kg takze celkem 18kg,jedle sem normalne,zadny chute sem nemela,v porodnici sem nechala 12kg a ted 7tydnu po porodu mam jeste 2kg,coz je myslim docela v poho,takze se nebojte ze kdyz priberete vic,ze to nepujde dolu 😉
Ahoj,to já celé těhotenství strávila koukáním do záchodové mísy 🙄 .Byl to děs takže do 6 měsíce jsem vážila o 4kg méně než je má normální váha a břicho vidět nebylo,byla jsem neštastná,šla jsem i k jiné ženské dr.Pak jsem trochu začla přibírat jak malá rostla,ale nedorostla protože mi dr.zjistila zakrnutou dělohu.Rodila jsem vyvoláním o 3týdny dřív,protože doktor v nemocnici už se na mě nemohl koukat,před porodem jsem měla navrch 4kg a bříško jak ostatní maminy ve 4 měsíci.Malá je ale zdravá a živější než děti,které znám 😀
A ještě dodám,že po porodu jak jsem byla bez mimi,se mi sestry a doktorka smály,kde jsem to nosila 😀 .Postava se mi nezměnila,ale abych nepřišla o mlíko(při výšce 170cm,jsem měla 50kg),tak jsem pěkně jedla a nabrala na 55kg a malou kojila do 1,5roku. Ted'už 3měsíce nekojím a váha zas klesla na 49-50kg.Strije ani nic nemám,protože jsem se celé těhotenství mazala krémem proti striím z lékárny +niveou Q10.Takže maminy jestli si na pokožku aspoň 1x za den vzpomenete,neměly byjste se obávat nehezkých prasklin.S kámoškou jsme vipadali při nákupech jak Pat a Mat 😀 ,ona totiž během těhotenství přibrala 31kg a její malá vážila necelých 5kg.
Takže já taky přidám své váhové přírustky....jsem ve 25 tt a přibrala jsem 6 kg, což myslím není tak moc. Alespon na to co sním. Ale slyšela jsem, že u děvčátek se přibírá celkově více a u kluků méně. Ale asi to bude nějaká fáma 😝
Já tedy taky.
Nejdřív jsem dvě kila shodila a teď kilo přibrala, takže jsem jedno kilo v mínusu.
Ale ono to teprve přijde, dám vedět tak ve 40tt🙂
Já jsem v těhotenství přibrala 16 kg. Teď mám měsíc po porodu a už je 11 kg dole. Tak jsem docela spokojená. Holt když se člověk celý dny nezastaví, jde to docela rychle 😉
Vilca, kéž by to šlo každé z nás tak rychle dolu🙂
Není to moc?11 kilo za měsíc, co na to doktor?
Měla jsem v sobě prý v těhotenství hodně vody (byla jsem celkem dost oteklá), takže jsem měla 7 kg dole, už když jsem přijela z porodnice. No a ten zbytek odešel brzy potom.
Vilca tak to tě obdivuji....doufám, že mi to půjde taky tak rychle dolů. Při prvním jsem přibrala 12 kg a dole jsem to měla za 4 měsíce. Ale bydleli jsme ještě s našima, takže jsem nemusela prakticky nic dělat. Ted už budu na vše sama. I když budu mít,(doufám) velkou pomocnici v mé dceři. Takže si myslím, že to půjde rychleji dolů. 😅
ja jsem v tehu pribrala 35 kg, po po 10 dnech doma jsem mela 15 kg dole a ted, necely mesic po porodu mam porad + 20 kg a dolu to nejak nejde :(
chtela bych uz zacit cvicit, ale jsem po cisri, takze budu asi jeste muset pockat do konce sestinedeli :(
Ahojky všem! Tak jedna kamarádka přibrala 19kg a 14 dní po porodu má dole 10kg a druhá má termín 1.11. a má zatím 16kg. No a já dle karty mám 1 kg a dle sebe tak 10kg a dle mé váhy 4kg (ale byla jsem už tlustá před početím
☹ )
Teda Zuzo, 7 kg a skoro čtyřkilového andílka? Hezký, to ani moc shazovat nebudeš - nebo možná není ani co, když připočtu ještě krom mimíska vodu a jiné, viď? Jinak nechci strašit, ale to mé zlatíčko asi měsíc spalo v noci taky nádherně, ale po pár týdnech už to začalo - třeba i 10x za noc vzhůru na kojení. No a tak je to občas doteď - ve 14-ti měsících..
Já mám normálně 50-55kg. Před porodem jsem měla 70 kg. Po porodu 63 a teď už na normě. (Zhruba od půl roku.)
Já tedy těhotná ještě nikdy nebyla, ale můžu napsat zkušenosti mé švagrové. Je jí 26 let a letos v červenci se jí narodila druhá dcera. Během těhotenství přibrala 12 kg a týden po porodu už měla skoro svou normální váhu. Měří 175 cm a váží 57 kg. Pořád hubne, až se jí to zdá nepřirozené a necítí se zdravě. Byla s tím už i u gynekologa a u praktické lékařky a oba jí řekli, ať se nediví, že hubne, když musí denně obskakovat dvě malé děti. Starší dceři budou za dva měsíce 3 roky a je teď docela živá. Závidím své švagrové nejen děti, ale i postavu. Po dvou porodech má postavu modelky.
No, já dnes byla u dětské lékařky, a jako už poněkolikáté, mi bylo řečeno, že jsem strašně bledá (to jsem odjakživa), a vyhublá (mám už pět let stejně). Doma se mě dokonce ptali, jestli jím. (Musím, kojím!!) Takže někdy není o co stát! 😉
Jinak sestřička mého přítele (35let) má 6 dětí, má asi 170cm a 55 kilo, takže já občas radím jako dietku mít dítko 😀 😀
Ahojky,tak já jsem ve 29.týdnu,je to mé první mimi,holčička,přibrala jsem už hrozných 13 kg,tak nevím jak to půjde dál. ☹ Ale je mi to divné, vždy jsem si myslela,že hodně přibírají jen maminy co nic nedělají a přejídají se,protože já mám pohybu dost,nevyhíbám se žádné práce a chodím na procházky,ani se nepřejídám,tak nevím asi to má každý někde napsaný kolik přibere.
Ahojda,do 15t.jsem se vážila,jak blázen,kažký den a deptala se-dnes už vím,že zbytečně,měla jsem 4kg navíc,ale změny na těle a duši mi dávaly zabrat. Přestala jsem lézt na váhu,vážím se jen do poradny a je mi krásně,jsem ve 22t.mám 6kg navíc a žije se mi mnohem snáz 😉 Kdybych nebyla tak nateklá,bylo by to ještě lepší,ale vím,že se nepřejídám a voda není tuk,tak se netrapte a mějte se rády 😀
Ahojky,
ja bych na tom chtěla být jak lavazza24, 29.tt a nahoře jen 2 kilča, tak to je sen, jsem na konci 28.tt, teď jsem se šla schválně zvážit a mám nahoře 7-8kg, už se hrozím toho jak to budu sundavat dolů, to bude asi drastická dietka, ... a při představě, že mám před sebou ještě cca 13tt, tak asi kolem lednice budu chodit oklikou, nebo na ní dám zámek. 😉
AHoj...
...to jste me teda pekne vystrasily, bo ja mam 65kg...pred tehu to bylo 59kg...ale co je divny, tak nemam to nikde videt...ani zadek mi neporostl, ani do stehen to neslo...no u doktora to vazeni bude asi jistejsi, nez domaci vaha...jdu v po, tak pak dam vedet, se to mozna snizi tam...hihi 😉
januskaababoo to jsme na tom uplne stejne, ja jsem mela 58-59 na zacatku, ted mam 65kg, uz ted mi dopredu naskakuje pot na cele z toho jak to budu sundavat dolu
ahoj holky,dneska jsem byla u doktorky a pri vazeni jsem zjistila ze mam uz 8kg nahore (!!!!) 😲 a to jsem teprve v pulce...a uz takova mala slonice, a pritom jim stejne jako predtim..no to jsem zvedava jak to budu pak shazovat.. 😉
holky tak já si to teprve ted totálně užívám, protože se nemusím omezovat a krotit. Ale na to co "sežeru" jsem ještě dobrá. Asi se to nabaluje všechno na malýho 😅
Tak ja zaktualizuju svuj stav 🙂, ted ve 37tt mam +11 kg a pocitam, ze uz to nepoleze, snad tak maximalne kilo. Jsem dokonale prumerne tabulkova ;), tak doufam, ze to taky brzo shodim. Ale mam stesti, ze mi vyrostlo prakticky jenom bricho, celej zbytek tela je naprosto v norme, zadny tukovy ani vodni zasoby 🙂 (teda pres boky mam taky asi o 10 cm vic nez driv, ale poznat to neni 🙂).

Ahoj. Přidávám se do diskuze. Jsem ve 21.tt a přibrala jsem 4 kg. Teď jsme se vrátili z dovolené a musím říct, že jsem pěkně rozežraná... 😀 Budu se muset začít krotit, jinak ze mě bude pěkná kulička... 😅