icon

Kolikrát jste byly na pohotovosti v těhu?

11. pro 2020

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, kolikrat jste byly na pohotovosti v tehotenstvi. Jsem 33+1 a uz dva dny citim slabsi pohyby, jak kdyby byl lenivy. Nerozhybe ho ani sladke ani studena voda ani pisnicky. Jsem z toho uz hodne nervozni, ale nejake pohyby citim nastesti. Dnes moje DR neordinuje ale chci zajet do MNO. I me neni ty dva dny nejak dobre, mota se mi hlava a je mi nevolno. Trpim na nizky tlak. Jednou uz jsem tam byla, tak doufam, ze me neposlou nekam. :(

Strana
z2
95newmommy2020
11. pro 2020

V 10tt -spineni, v 15tt bolesti při vazech, 22tt bolesti a nakonec operace -pootoceny vajecnik, 34tt bolesti-byla to teda jen střevní viróza. :D

cinam
11. pro 2020

V prvním těhotenství jsem byla asi 3x navíc u mého doktora mimo klasické poradny (vzal mě hned), a 2x na pohotovosti (jednou štípnutí od včely a příšerný otok a podruhé nějak ve 37tt když jsem malýho necítila půl dne, ale vše bylo v pořádku). Teď jsem 19tt a musím zaklepat, zatím jsem nikam takhle nemusela 🙏 ale kdybych se necítila, určitě bych jela, ty jejich kecy mě nezajímají

lenickakl
12. pro 2020

nikdy

biomichell
12. pro 2020

Asi dvakrát za tohle těhotenství. Jednou když jsem uklouzla v koupelně a spadla na bok a podruhé když jsem necítila celý den pohyby. V prvním těhotenství, které nakonec skončilo samovolně v 6tt, jsem jela hned, když jsem na záchodě viděla velké kusy krevní sraženiny.
Ani v jednom případě mi neříkali, že jsem jezdit neměla. Naopak mě uklidňovali, že je lepší to zkontrolovat 10x než to ignorovat a aby v tom byl problém.

malanoha
12. pro 2020

Jednou. Nekdy kolem 32tt kvuli intenzivnim poslickum. Nikdo se na me ani krive nepodival.

aselluska
12. pro 2020

@rybkaryb no jasný. Kolikrát Dr řekl, že jsem měla jet rovnou tam. No holt je to pro ně práce. Přijet na pohotovost v 5 ráno, když jde za hodinu domu, co bych po nich mohla chtít.

zmrzlinka
12. pro 2020

V 1. těhotenství dvakrát a jednou z toho byla hospitalizace a v 2. těhotenství ani jednou.

Strana
z2