Kolikrát jste byly na pohotovosti v těhu?
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, kolikrat jste byly na pohotovosti v tehotenstvi. Jsem 33+1 a uz dva dny citim slabsi pohyby, jak kdyby byl lenivy. Nerozhybe ho ani sladke ani studena voda ani pisnicky. Jsem z toho uz hodne nervozni, ale nejake pohyby citim nastesti. Dnes moje DR neordinuje ale chci zajet do MNO. I me neni ty dva dny nejak dobre, mota se mi hlava a je mi nevolno. Trpim na nizky tlak. Jednou uz jsem tam byla, tak doufam, ze me neposlou nekam. :(
V prvním těhotenství jsem byla asi 3x navíc u mého doktora mimo klasické poradny (vzal mě hned), a 2x na pohotovosti (jednou štípnutí od včely a příšerný otok a podruhé nějak ve 37tt když jsem malýho necítila půl dne, ale vše bylo v pořádku). Teď jsem 19tt a musím zaklepat, zatím jsem nikam takhle nemusela 🙏 ale kdybych se necítila, určitě bych jela, ty jejich kecy mě nezajímají
nikdy
Asi dvakrát za tohle těhotenství. Jednou když jsem uklouzla v koupelně a spadla na bok a podruhé když jsem necítila celý den pohyby. V prvním těhotenství, které nakonec skončilo samovolně v 6tt, jsem jela hned, když jsem na záchodě viděla velké kusy krevní sraženiny.
Ani v jednom případě mi neříkali, že jsem jezdit neměla. Naopak mě uklidňovali, že je lepší to zkontrolovat 10x než to ignorovat a aby v tom byl problém.
Jednou. Nekdy kolem 32tt kvuli intenzivnim poslickum. Nikdo se na me ani krive nepodival.
V 1. těhotenství dvakrát a jednou z toho byla hospitalizace a v 2. těhotenství ani jednou.

V 10tt -spineni, v 15tt bolesti při vazech, 22tt bolesti a nakonec operace -pootoceny vajecnik, 34tt bolesti-byla to teda jen střevní viróza. :D