Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@nonacek ty jo asi te nepotesim,ale okopirovala jsem ti text,co psala ta sestra...tak netusim,jestli vedela,ze je to snimek z 13tt...ale zase psala,ze si je jista s kavovym zrnem 😉
jarmulka @emily2015 ano, mohu potvrdit, že v 16 tt je již opravdu jisté - pokud je mimi dobře natočeno - znát pohlaví. Ve 13 tt je to spíše umění, tm se totiž posuzuje podle ,,tvaru hrbolu,, - pohlaví není dostatečně vyvinuto, ale ,,prostor,, kde pohlaví vyroste má svůj typický tvar pro holky i pro kluky. Jde tady tedy spíše o zkušenost lékaře, který uzv provádí. A za sebe mohu se 100% jistotou říci, že už ve 13 tt lze pohlaví určit - náš prcek byl totiž dle našeho lékaře jistý. Sám mi řekl, že se klidně vsadí, že tohle mimi, co nosím pod srdcem je naprosto typický kluk - a měl pravdu - máme Tomáška emoticon .
@nonacek
@emily2015 Dobré ránko děvčátka a mě už se to krááátííí a zítra uvidím bobiše a snad už i co to bude.Já to snad do zítřka nevydržím.Alespoň,že jdu hned na 9:00.Dneska po ránu teda mazec,zbudila jsem se a zase mi bylo pořádně blbě.Nechápu,myslela jsem,že už je to za mnou. 🙂 Ráno jsem si vzala Angelsounds abych se uklidnila po té včerejší špatné zprávičce a našla jsem broučka okamžitě.Skoro mi to utrhlo uši jak krásně hlasitě bylo srdíčko slyšet.Prostě náááádhera 🙂
@nonacek Hodím,to rozhodně 🙂 Jediné co by mě mohlo zastavit je to,že by dr. došla barvička v tiskárně,to by mě asi trefil šlak 😀 Na screeningu mi ji dr.nedal tak teď ji chci.Miminko roste tak rychle,že je poslední šance mít foto,kde se ještě jakš takš vleze celé.Příště už tam vejde jen hlavička 😀 .Ale příště už to bude velký UTZ ve 20 týdnu a to mi dr. slíbil 4D fotku broučka.Tak už se nemůžu dočkat. 🙂
@ronyx to je super,urcite se pak pochlub 🙂 no ani nemluv po te vcerejsi zprave u nas v diskusi mi totalne zamrazilo.nadtesti jsem dnes byla na kontrole a slysela jsem srdicko 🙂 doktora mam uzasneho,uklidnil me co se tyce tech vysledku a znovu mi tak nejak vse vysvetlil 🙂 tak jsem takova klidnejsi 🙂 23.3. Jdu na krev a po tydnu vysledky dle nich se rozhodne,jestli budu muset jit na plodovku ci ne 🙂
@emily2015 @nonacek Holkýýý moje zlaté.Mám na vás dotaz.Včera jsem viděla v reklamě že v BILLE se sbíraj bodíky na velké plyšáky z malého oblíbené pohádky Příšerky s.r.o 🙂 na které kouká minimálně 3x denně.Tak jen kdyby náhodou,některá z vás nakupovala v BILLE a nesbírala pro sebe,byla bych vám hrozně moc vděčná za bodíky.KLidně odkoupím,nebo vyměním za něco.Plyšáci se stejně doplácí,takže to možná všichni sbírat nebudou.Ale můj malý ty dva zbožňuje a já mu je chci pořídit.My máme BILLU dost z ruky 😒 Tak tam chodíme jen zřídka kdy.Nebo pokud nějací vaší známí,rodiče atd nakupujou v BILLE prosííím nevyhazovat známky 😀
@emily2015 Nejsi v tom sama-jsem tehotna po 4 a všechny tehotenstvi-zacatek-cely první trimesrt jsem problila-az tak to musim napsat..Nejdriv to bylo jen rano a pak uz mi to bylo jedno kdy-rano,odpoledne,vecer..A ještě ted se mi obas zvedne kufr a u ma teda nepomáhalo nic a to jsem zkusila vse-lizatka,snidani k posteli a ja uz nevim co všechno..Pro me to bylo nejhorsi obdobi tehu,ale jsou na tom maminy ještě hur,ze tohle trva třeba i cele tehu,ale to jsi asi slyset nechtěla..Drzim palce at je ti brzy lepe!

@nonacek To já nevím 😒 Nemám s tím zkušenost.Zkus si zavolat tam kdes byla na screening,jestli berou i jen na 4D ultrazvuk a případně za kolik.Za optání to stojí 😉