Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?
Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖
@veraakubik ahojky tak ti držím dnes palce at to dobře dopadne ...😙😙😙
tak až se vrátíš tak napiš jak jsi dopadla 🍀🍀🍀🍀
Ahoj holky, tak já chutě nemám na nic od začátku...🙂 jsem 21 tt a včera mi bylo řečeno na genetice že je to kluk jak buk 🙂) a ani nejsem nijak olezlá, náladová... nic 🙂
Taaaak holciny,jsem zpet z kontroly-postěžovala jsem si na obcasny tlak tam dole-sice nic velkého,ale radeji jsem to doktorce rekla abych nic nepodcenila-no bodejt by ne-pry tam mam nejake zily,ktere se plni a pak třeba po delší procházce me boji a tech zil tam mam dost tak jsem pro ulevu dostala Cyclo3fort a taky jsem ji rekla,ze když lezim tak mam místo briska jen takovy malicky kopecek a občas se vypouli a je to takova trvda boulička-ac jsem to resila tady na konikovi a spoustu holek psalo,ze to taky tak mají ja to pro jistotu rekla,ze to sice neboli,jen když na bouličku zmacknu-jasne,ne silou-s citem tak to malinko zaboli tak jsem pro jistotu dostala Magnosolv-horcik..Ja nevim,ale rekla jsem si,ze radeji hlasit kde jake pichnuti nez něco zanedbat..A a ted jsem se dostala k tomu hlavnímu-je to HOLCICKA!!!!!!!!!!!!Takze,podle všech babských rad,podle sody,podle sceeningu kde to byla holcicka na 60% tak dneska mi ji potrvdila i moje doktorka..Ona mlcela a ja-vidite co to je?A ona holcicka a ja okamzite-na kolik procent-pry-no ja nevim jestli je nutne nejaka procenta nechavat.. 😉 Takze ne me všechny babske rady tentokrát platily..
@veraakubik Ahoj... Gratuluji ti moc.....
Závidím a doufám,že i mě soda řekla pravdu ? 🍀🍀🍀🍀
Dekuji moc..Ted vstřebávám radost,jsem moc rada,ze nam to vyslo..Udelala jsem si ten magnosolv-doktorka mi rekla ze si to mam udelat klidne do flasky a popijet cely den,ze ne radeji najednou abych pry nemela.... no prujem,ze to muze mit projimave ucinky,ale když me to taaaak chutna,ze bych to nejradeji vypila všechno.. 😉 A co tobe soda napověděla?Taky holcicku?!
@veraakubik ano taky holčičku. Je já ti tak závidím,ze už viš...
Ještě jednou ti gratuluji..... Ať je holka zdravá a Krásná .....👠👡💄👑👜
Ani nevíš jak ti to přeji zavidim....
Ale je fakt,ze ti ta soda vyšla .. a to ve mě zvedlo naději o schůzek víš✌✌✌✌
Však když mi to doktorka rekla,ze je to holcicka tak jsem malem vylitka a div bych ji nelíbala i nohy.. 😉 Jasne,kdyby to byl chlapecek budu rada,ale ta holcicka-princezna-doma mam jednu a tak jsem moc chtěla ještě jednu..A kdy ty jdes na kontrolu?Jsem na tebe moc zvedava jestli ti to taky vyjde!Budu drzet palecky!At pak tady spolu muzem resit holcici jmena.. 😉
@veraakubik to ❤ máš odemě,protože tu gratulaci myslim moooooooooc vážně a upřímně😉😉😉😉 a radují se s tebou 😙😙😙😙😘😘😚
@veraakubik já jdu 10.3. tak se m taky zvědava 😉😉 Snad mi to tak vyjde 😉 a budu mít dom párek 💖💙
Dekuju moooooooc-zrovna jsem koukala a snažila jsem se zjistit od koho bylo,ale uz jsem prisla na to,ze to je tajne.. 😉 Jsi moc hodna,zlata!
Tak snad nam to vyjde..Budu vic napnuta nez sama u sebe jak dopadnes..Jinak koukam,mame stejny počet dni do porodu,jeste kdyby jsme mely obe ty holcicky...To by bylo hezke.. 🙂
@veraakubik to je fakt ,,,, tak snad ...
a kdy mas termín porodu?? Já 24.8.
Ja taky-24.8. 😉 No ale jak se znam,tak budu prenaset a porodim az když mi pohrozi vyvolanim.. 😉
@veraakubik tak to je super,,doufám,že si o porodu nápisem.........
ahoj holky přidám se k diskuzi...mi čekali holčičku..hrozně jsme si s manželem přáli kluka, ale nějak uvnitř jsem věděla že to bude holka a taky že jo..a druhá věc někde jsem četla že když se na miminko zadělá před ovulací je to holka a když po ovulaci tak je to kluk a u nás to kupodivu vyšlo počali jsme den před ovulací a byla to holčička takže to asi funguje i u známých to vyšlo a to mají 3 děti a všechny 3 na to sedí máte s tím taky zkušenost?
@lidushka258 ahojky,tak my pro změnu chtěly zadělat na holcicku ,tak jsem koupila ovu testy.... a zadelavli pouze před ovu.... pul roku a nic .. ne otěhotněla jsem. A tak sem si řekla kašlu nato a snažili se po celý měsíc před a i po i během ovu a hle...... otěhotněla jsem hned první měsíc co jsem tuhle metodu vynechala.
Ale pohlaví ještě nevím ... snad budu vědět příští tyden 😀
Já si vždycky přála, vsadili jsme se s manželem a vždycky jsem vyhrála 😀 Taky jsem si přála termín porodu a taky to pokaždé vyšlo 😀 Takže žádné triky, prostě se to o tom sama přesvědčit 😉
@nonacek Ahojík 🙂 Já se mám moc dobře 🙂 Všechny příznaky odezněly,připadám si skvěle a když mě náhodou přepadne úzkost,jestli je vše v pořádku,tak lapnu Angelsound,poslechnu srdíčko a jsem zase klidná 🙂 Právě koukám po kočárcích a už jsme našla vítěze.Jsem z něj nadšená.Už se těším až ho budu mít doma. A co ty?Jakpak je?Jak si užíváš ? 🙂
@nonacek No já ještě od screeningu u dr nebyla,takže nevím vůbec nic 🙂 Jdu až v pátek,ale samozřejmě,že jsem nachystaná huknout na mou dr ať se koukne a řekne mi co vidí.už to musí jít vidět krásně.Ty se zítra taky zeptej,u tebe už to je nádherně vidět,takže když nebude dr líná a trošku se posnaží,tak určitě zjistí co se tam schovává 🙂 Pak dej hned vědět,jak si dopadla 😉
Ahoj holky,mne ceka ult zitra (NT screening) budu mit hrazene pojistovnou,protoze mi z krve vyslo nizke PAPP-A,tak mam docela strach ☹ ale co jsem tak cetla,ze to vychazi spousty tehulkam nizko a nikdo poradne neumi vysvetlit proc,ale zitrka se uz nemuzu dockat,doufam,ze bude vse v poradku.
At se dari a rada si poctu,jak se dari Vam a co ukryvate v brisku a jestli se vam nakonec postesti vytouzene pohlavi 😉 hlavne aby byli zdrave.

@nonacek o te s rychlosti spermiku podle chromozomu.