icon

Konec ledna, objev dvou čárek

averena
21. led 2012

Ahoj čerstvé dvoučárkovky, koukala jsem, zda se v nějakém tématu najdu, ale ve snažilkování se moc nedaří a v těhulích se téma čerstvého "zdaření" neobjevilo. Tak to zkouším s novým tématem...co najde se někdo? 😉

eliss2
7. únor 2012

@averena no.. budu.. jsem takova trapka.. nebo moji rodiče :D... ve čtvrtek :D

averena
autor
7. únor 2012

@eliss2 jaktože? to je divný že ve čtvrtek? 🙂

eliss2
7. únor 2012

@averena jako ze je divny ze druhy den po svatku :o))

averena
autor
7. únor 2012

@eliss2 jo tak já sem dylina 🙂))

averena
autor
7. únor 2012

Tady nihdo nejni......holky jukaj ne ečerníček asi....

eliss2
7. únor 2012

Holky někde litaj.. nebo se januli vymydluje na zejtrejsi prohlidku :D

nettaa
7. únor 2012

Jsem zde 🙂 Večerníček sem ale neviděla ☹

nettaa
7. únor 2012

@eliss2 Ahojky, ti teda povím, že jsi měla faaakt náročnej den. Takový to bývá u tebe v práci často? Ale zvládla jsi to a to je nejhlavnější 😉 Btw. ty se jmenuješ Milada nebo sem to nějak špatně pochopila? 🙂 Podle nicku bych tipovala jiný jméno 😅

nettaa
7. únor 2012

Jinak @januliina jde zítra vlastně na prohlídku, ta se má 🙂 Snad to dnes v práci taky zvládla a nedrkotala moc zuby 😉

eliss2
7. únor 2012

@nettaa nick je maskovaci.. jsem Veronika :D.. a na silnici mam tyhle dny celou zimu, ale s tahanim tech nasich drevovyrobku jen jednou za čas..a z vykupto mne nestvou taky porad, jen posledni dva mesice :D

sonulkaaaa
7. únor 2012

Ahoj holky, já jsem taky tady, dělala jsem večeři a teď čučím na zprávy. Večerníček jsem taky nestihla 😀 .

nettaa
7. únor 2012

@eliss2 jo tak to se dobře maskuješ 🙂 Já to pochopila že ve druhej den (jako další den) po svátku máš narozky. Tak to ti přeju Veru všecičko neeeej k dnešnímu svátku 🙂 Měla jsi fakt perný den a tak si dej teď relax 😉
S tím nošením těžkých věcí opatrně....to není naše práce!

nettaa
7. únor 2012

@sonulkaaaa ahojky 🙂 Co jsi dělala dobrýho na večeři?

sonulkaaaa
7. únor 2012

@eliss2 všechno nej k svátečku 🙂 .

sonulkaaaa
7. únor 2012

@nettaa
rizotko se zeleninou, dnes mě hodila celej den chuť na rýži, tak jsem si pochutnala...mňam.

nettaa
7. únor 2012

@sonulkaaaa Mňam, taky mám v plánu tento týden udělat něco s rýží 🙂 Mám pocit, že už mě trochu chytají chutě, ale spíš na slaný pokrmy než na sladký....

eliss2
7. únor 2012

@nettaa oo dekuji, uz mam nohy nahore, ted jsem dopsala ten sloh na vykupto jsem zvedava co napisou :D

eliss2
7. únor 2012

@sonulkaaaa oo děkuji.. taky jsem mela rizoto k veče, od včerejška.. zitra musim neco vymyslet noveho

sonulkaaaa
7. únor 2012

@nettaa ani mi nemluv, já mám chutě jak hrom, včera jsem sblajzla rohlík se šunkou, klasickej bílej rohlík,ten jsem něměla tak rok....a jáák jsem si pochutnala.

nettaa
7. únor 2012

@sonulkaaaa tak to já si bílý rohlíčky dávám většinou o víkendu, když sem u našich na návštěvě 🙂 Ty jsi neměla rohlík proč tak dlouho? Nějaká dietka? 🙂

sonulkaaaa
7. únor 2012

@nettaa jíme spíše celozrné pečivo, a celkově se snažíme jíst zdravě, ale poslední dny mi to nějak ujíždí 😒 ....to docela brzo, co 😀 ??

eliss2
7. únor 2012

Holky mam takový intimní dotaz.. máte co jste těhotny výtok?

nettaa
7. únor 2012

@eliss2 jj...asi fakt dvojče! Bez intimky ani ránu! Není to teda moc příjemný to vlhko tam ☹ Ale výtok bych řekla, že není nějak extra zabarvenej...spíš bílej.

eliss2
7. únor 2012

@nettaa JJ upne stejne to mam, taky bez intimky ani ranu.. jo a mam kozačky na zimuco maj slabou podrazku a mrznou mi nohy :D

nettaa
7. únor 2012

@sonulkaaaa Tak já mám ráda pečivo asi všeho druhu 🙂 Jj, chutě jsou prostě chutě....co už 😀 V našem stavu si to snad můžeme dovolit, ne?

averena
autor
7. únor 2012

@eliss2 já ho mám furt 🙂

nettaa
7. únor 2012

@eliss2 Taky taky 😀 Dnes jak sem šla do práce, tak mi to docela klouzalo po tom, co nasněžilo a bylo to udupany....no šla sem jak po.... Kdy si půjdem koupit pořádný zimní boty, hmmmm? 😀

sonulkaaaa
7. únor 2012

@eliss2 taky mám, ale není to žádný extrém 😉

eliss2
7. únor 2012

@averena no jo bejk.. nespokojis se s malem :D

eliss2
7. únor 2012

@nettaa tak to nevim, ja jsem lina si neco nakupovat 😀

Strana