Konec ledna, objev dvou čárek
Ahoj čerstvé dvoučárkovky, koukala jsem, zda se v nějakém tématu najdu, ale ve snažilkování se moc nedaří a v těhulích se téma čerstvého "zdaření" neobjevilo. Tak to zkouším s novým tématem...co najde se někdo? 😉
aggnes já se chystám k doktorovi až tak v 11 tt 🙂
To víš já už su zasloužilá matka, tak to tak neřešim 😉
Tak tomu rozumim 🙂 moc ti držim palečky, aby to už bylo dobrý. Jinak část odpovědi máš na IP já teda nevim ,co to je 😀 ale předpokládám, že to budeš číst jen ty a že je to nějaká zpráva....
Kolik ti je terriku?
mě je ten samý inventář 😀
v květnu mi bude už 25
😀 😀 😀 tak vidíš co tě čeká ženo, s každym dítětem se demence prohlubuje , je mi 34 a v květnu mi bude o něco víc
ta 25 je asi vnitřní toužebné přání 😝
Kankulačka mi píše 30.září a jelikož své děti přenáším tak to bud zajisté dýl...co ty?
co jinak děláš terriku? Jako za práci myslim...
Ahojka holky, můžu se přidat? 1. testík jsem měla pozitivní 16.1. a teď čárka jen sílí 🙂
Ahoj 🙂 jasně přidej se, už jsem tě viděla ve snažilkách, ale jelikož už jsem měla dvě čárky ,tak jsem tam nešla
Ahojík holky tak y se chci přidat //čárky jsem měla 14.1. a podruhé jsem to dělala ještě 20.1. a čárečka je čím dal tím silnější 😀 k doktorce jdu v pátek tak jsem zvědavá copak mi řekne 😎
@terrik Ahojka, nemohla jsem tomu nějak uvěřit, že by se to povedlo na 1. pokus, bo mě doktorka říkala, že to nemusí být tak jednoduché v mém připadě. Byla jsem dost překvapená, když jsem ji tam viděla 🙂 Vstala jsem kvůli tomu ve 4 ráno, nějak teď špatně spím 🙂 Jen se raduj, máš na to plné právo. Co ty, co na to partner? My teda nemáme nic potvrzené od doktorky, návštěvu mám až 13. 2.

ahojky, 🙂 já našla dvě čárky na začátku ledna a ještě teď tomu tak trochu nevěřím 🙂 1.2 jdu po druhé k doktorovi a zda bude vše o.k. tak dostanu průkazku. A copak Ty? 🙂