icon

Konec ledna, objev dvou čárek

averena
21. led 2012

Ahoj čerstvé dvoučárkovky, koukala jsem, zda se v nějakém tématu najdu, ale ve snažilkování se moc nedaří a v těhulích se téma čerstvého "zdaření" neobjevilo. Tak to zkouším s novým tématem...co najde se někdo? 😉

Strana
aagnes
22. led 2012

ahojky, 🙂 já našla dvě čárky na začátku ledna a ještě teď tomu tak trochu nevěřím 🙂 1.2 jdu po druhé k doktorovi a zda bude vše o.k. tak dostanu průkazku. A copak Ty? 🙂

terrik
23. led 2012

@averena ahoj já je našla minulý týden, ale taky tomu ještě nevěřím 😀

averena
autor
23. led 2012

aggnes já se chystám k doktorovi až tak v 11 tt 🙂

averena
autor
23. led 2012

@terrik tož já tomu věřim dost, byla to čárka jak bič 😀

terrik
23. led 2012

@averena ty jo to jsi dobrá, že to tak dlouho vydržíš! Já tomu uvěřím, až po kontrole u Dr 😀 ale půjdu dřív než v 11tt 🙂

averena
autor
23. led 2012

To víš já už su zasloužilá matka, tak to tak neřešim 😉

terrik
23. led 2012

@averena A kolik už máš dětí? U mě je to právě první teda po prvním nezdaru, tak to docela prožívám 🙂

averena
autor
23. led 2012

Tak tomu rozumim 🙂 moc ti držim palečky, aby to už bylo dobrý. Jinak část odpovědi máš na IP já teda nevim ,co to je 😀 ale předpokládám, že to budeš číst jen ty a že je to nějaká zpráva....

averena
autor
23. led 2012

Kolik ti je terriku?

terrik
23. led 2012

@averena IP interní pošta,je do soukromé schránky, takže vše v pořádku 🙂 Mě je 34 takže jsem už trošku starší inventář a kolik je Tobě?

averena
autor
23. led 2012

mě je ten samý inventář 😀

averena
autor
23. led 2012

v květnu mi bude už 25

terrik
23. led 2012

@averena Jé tak to je dobrý, jsme stejně starý a ještě budeme mít nastejno v září děti 😀 Na kdy Ti vychází termín podle MS?

terrik
23. led 2012

@averena počkej tak Ti je 34 nebo 25?

averena
autor
23. led 2012

😀 😀 😀 tak vidíš co tě čeká ženo, s každym dítětem se demence prohlubuje , je mi 34 a v květnu mi bude o něco víc
ta 25 je asi vnitřní toužebné přání 😝

terrik
23. led 2012

@averena jo ták, už jsem si říkala jestli nevidím nějak blbě a ona mateřská demence 😀 no mám se asi na co těšit 😀 a termín Ti vychází září nebo říjen?

averena
autor
23. led 2012

Kankulačka mi píše 30.září a jelikož své děti přenáším tak to bud zajisté dýl...co ty?

averena
autor
23. led 2012

co jinak děláš terriku? Jako za práci myslim...

terrik
23. led 2012

@averena mě to vychází na 26.9. tak to máme kousíček 🙂
Jinak já pracuju ve zlatnictví 🙂 A Ty jsi na mateřský nebo pracuješ?

augustka
23. led 2012

Ahojka holky, můžu se přidat? 1. testík jsem měla pozitivní 16.1. a teď čárka jen sílí 🙂

averena
autor
23. led 2012

Ahoj 🙂 jasně přidej se, už jsem tě viděla ve snažilkách, ale jelikož už jsem měla dvě čárky ,tak jsem tam nešla

augustka
23. led 2012

@averena Tak já jsem tam byla dřív, než jsem se dověděla //, tak jsem tam zůstala, fajn si tam s holkama pokecám, klíďo ses mohla přidat 🙂

piskott85
23. led 2012

Ahojík holky tak y se chci přidat //čárky jsem měla 14.1. a podruhé jsem to dělala ještě 20.1. a čárečka je čím dal tím silnější 😀 k doktorce jdu v pátek tak jsem zvědavá copak mi řekne 😎

augustka
23. led 2012

@piskott85 Ahojka, už tak brzy jo, mě objednala sestra na 13.2.

terrik
23. led 2012

@augustka ahoj!! Tak se tu začínáme hezky množit 😀 Jak prožíváš radost z // ? Já se raduju hodně, až si říkám abych to nezakřikla 🙂

terrik
23. led 2012

@piskott85 jé taky ahoj! 🙂 tak to máš kontrolu za chviličku!

augustka
23. led 2012

@terrik Ahojka, nemohla jsem tomu nějak uvěřit, že by se to povedlo na 1. pokus, bo mě doktorka říkala, že to nemusí být tak jednoduché v mém připadě. Byla jsem dost překvapená, když jsem ji tam viděla 🙂 Vstala jsem kvůli tomu ve 4 ráno, nějak teď špatně spím 🙂 Jen se raduj, máš na to plné právo. Co ty, co na to partner? My teda nemáme nic potvrzené od doktorky, návštěvu mám až 13. 2.

terrik
23. led 2012

@augustka manžel je šťastnej,ale stejně jako já, tomu plně uvěří, až toho bobka uvidí alespoň na UTZ 🙂
A to je hezký,na první pokus! Jakto že jste to neměli mít jednoduché? Toho 13. to je akorát aspoň už uvidíš třeba i srdíčko!

augustka
23. led 2012

@terrik No, trpím spoustou nemocí 😀 (mám problémy se střevama, játrama, krví.... 😉 ) Tak v to doufám, že už uvidím srdíčko. No, taky jsem koukala, ale jak říkal partner, on je střelec na první pokus 😀 Taky se moc těšíme na prďolu 🙂

terrik
23. led 2012

@augustka 😀 jo tak to je teda dobrej střelec!

Jinak já budu volat doktorce asi zítra, tak jsem zvědavá na kdy mě objedná a už se těším! Tak holky, ať se nám daří!! 😀

Strana