Krém na mazání břicha od Bepanthenu, máte zkušenosti?

teenyel
26. srp 2014

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s kremem proti striim od bephantenu, nebo jake jine znacky by jste eventuelne doporucily? 🙂 Od bephantenu jsem drive jiz nejake masticky pouzivala a vzdy jsem byla spokojena, tak jestli je zrovna krem na strie od teto firmy take kvalitni? 🙂 dekuji

terkaz
26. srp 2014

Ahojky, ja jsem ho pouzivala cele tehotenstvi. Mne osobne moc vyhovoval, krasne voni, je jemny a rychle se vstrebaval. Nemam rada napr. oleje, po kterych jsem dlouho mastna. Za me doporucuji 😉

versatilka
26. srp 2014

Ahoj, já ho právě používám a zatím na něj nedám dopustit. Přesně jak píše terkaz, krásně se vstřebává a člověk se může prakticky hned po namazání obléknout a vyrazit ven 🙂 Teď jsme velcí na 6 měsíců s dvojčátky a zatím kůže drží, takže budu určitě investovat dál.

wildy
26. srp 2014

Krém jako takový je super - příjemný, voní hezky, vstřebá se rychle, ale mě vadilo, jaký má ten dávkovač a ve výsledku půlka krému zůstala v tubě, tak jsem ji musela rozdělat a vyšťourat to z toho. Za takové peníze a ještě tam půlka zůstane... koupila jsem ho jen jednou.
Měla jsem i ElasticQ a ten mi přišel takový průměr. Pak mi vyhovovala Bonela - sice mi nevoněla úplně tak skvěle jako statní, ale celý den mi zůstal na těle takový film, takže i při večerní sprše, jsem ho smývala. ALe nemastil. Vstřebal se hezky.
A teď ke konci použivám od DM a ten je nejlepší. Stojí pár korun a je jemňoučký.

Za mě tedy typ na péči o pokožku. Každý večer ve sprše se od prsou po stehna promasírovat kartáčkem (koupila jsem si takový ten do sprchy s delší rukojetí, ale stačí i kartáček na ruce). Krouživě promasíruji a po sprše se namažu. Mám 3 týdny do termínu a strie zatím žádné. Mažu se 2x denně.

ilonkaseda
26. srp 2014

@wildy jak se prosím jmenuje ten krém od DM 🙂

versatilka
26. srp 2014

@wildy mě zůstal v tubě jen malý zbyteček na 3 namazání a nějak složitě jsem ho nešťourala, šel krásně vytlačit ze sáčku, když jsem tutu odstřihla a taky v něm nevysychal. Ale chápu, u krému za tolik peněz by mohli vymyslet nádobu, která se 100% vyprázdní 🙂

teenyel
autor
26. srp 2014

@terkaz @versatilka @wildy holky dekuji, joo, o te tube mi ani nemluvte. Ja na to hned neprisla, tak jsem se prostrihala vickem az dovnitr a narvala tam pumpicku z lahvicky od kondicioneru 😀 ale zatim to funguje 😀 treba na to priste prijdu rychleji 😀 a dekuji za typ s kartackem 🙂

chris_n
26. srp 2014

přijde mi, že všechny ty krémy jsou jen pro to, aby se prostě promazala pokožka. Nikdy ti to nezaručí, že žádná strie nepřijde. Mě osobně vyhovoval krém z DM, ostatní mi přišly zbytečně předražené.

luciene1
26. srp 2014

Mám Elasti Q, Bonellu forte a právě Bepanthen- je příjemný,rychle se vstřebá a krásně voní. Nejvíc mi ale vyhovuje Bonella,je mi nejpříjemnější,je trochu mastnější,ale kůži mám po ní nejvláčnější a stála cca 180Kč. Akorát mi ze začátku těhotenství hrozně vadila její vůně, teď už v pohodě. Jsem v 25.týdnu,strii nemám ani jednu. A to to docela flákám 😅

wildy
26. srp 2014

@ilonkaseda Je to Masagecreme MAMA od Babylove, bílá tuba a růžové víčko, cca 53 Kč. Mají to tam, kde věci pro kojící a těhotné atd.

versatilka
27. srp 2014

@wildy nedalo mi to, a taky jsem po tom krému z DM pátrat a neobjevila jsem ho.. Od Babylove tam měli všechno na mimča, ale pro těhulku nic. Za to tam začali prodávat Bepanthen.

wildy
28. srp 2014

@versatilka Je pravda, že včera i minulý týden jsme navštívila u nás dvě DMka a neměli ho. Tak se jedině zeptat personálu. Třeba jen zpožděná dodávka. Navíc je na něj ten kuponek v dětské slevové knížce, tak by ho mít měli.. 🙂

versatilka
28. srp 2014

@wildy zkusím ještě jiné DM 🙂

ladie
28. srp 2014

Tak já to v prvním těhotenství řešila a nakonec jsem používala obyčejná tělová mléka, co mi přišly pod ruku a ani jedna strie. Spíš jde o to se min. jednou denně pořádně namazat od hlavy k patě.

Teď v druhém těhotenství od začátku používám běžná tělová mléka (nejdřív jsem dopatlala všechno, co bylo doma). Teď konkrétně mám Saloos kokosový olej (musí se mazat na vlhkou pokožku, takže po sprše neutírat!) a je bezkonkurenční. A tělové máslo Cien z Lidlu - je hutnější, než mléko, takže mě donutí ho pěkně vmasírovat, což pokožce jen a jen svědčí.

Za mě jsou ty speciální těhotenské "antistrie" jen tahákem na peníze 😠

versatilka
28. srp 2014

@ladie občas si to taky říkám, na duhou stranu mám výborné zkušenosti s placebo efektem, takže věřím, že to funguje :D ono taky hodně záleží na pokožce samotné.

veri0007
28. srp 2014

@teenyel krém jsem si koupila opakovaně, fakt se výborně vstřebává, mazala jsem 2x-3x denně, ale strie se mi tak jako tak v sedmém měsíci udělaly😉 nevím jestli v tom hraje roli krém nebo geny, ale jak říkám, i při poctivém mazání ihned od doby kdy jsem těhu zjistila, strie mám. Ale je fakt že nejsou tak strašné, mohlo být i hůř... 😎

teenyel
autor
28. srp 2014

@veri0007 mamka po me zadne strie nema a nic nemazala. Ale ja i tak mam na stehnech....a kamaradce zustalo v jejich 20ti letech, kdy mela malou, bricho jak duchodkyni (jak to ona sama nazyva), tak se toho trochu bojim.

veri0007
28. srp 2014

@teenyel geny jsou silné😉 po babičkách, dědečcích😉 Ale věřím, že ty krémy to aspoň trošku tlumí...

lucinajda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru