Krém na strie, který používáte?
Ahoj maminky, jsem jen zvědavá, které přípravky proti striím používáte? Já teď testuji krém proti striím od Bepanthenu a zatím jsem moc spokojená. Jsem podruhé těhotná a tak po předchozí zkušenosti mažu poctivě od začátku těhotenství (teď jsem v 16 tt).
Tak ja uz jednou psala ale ted vim i výsledek 🙂 používala jsem krém od babylove z DM a mandlovy olej (olej vecer, krém rano) během tehu jsem přibrala 20kg, bricho jsem mela obři ( moc Poldovky a dítě pres 4kg) a strie ani jedna! Doporučuji 😉
Já už to mám taky za sebou. Přibrala jsem 19 kg a strie ani jedna. Mazala jsem se kokosovým olejem z DM.
Tak ja používala klasiku Bonella za cca 120 z lékárny a po porodu dvojčat na bříšku žádná strie 🙂
Také jsem používala Těhotenský pěsticí olej na strie od Weledy. A určitě ho budu používat i při druhém těhotenství, osvědčil se!
Ja pouzival bi oil a super olej.... jsem ve 14tt a zvetsi se mi prsa a a zadne strie.Za me bi oil super 🙂
Za mě nejlepší bepanthen proti striím...dokonce mi vybledly i strie, které jsem tam měla z prvního těhotenství🙂
Já jsem toho vyzkoušela docela dost a pak mi kamarádka poradila koupit si Hipp tady ten https://www.ageo.cz/produkt/hipp-mamasanft-olej-na-strie-100ml, má i docela dobré složení. Byla jsem docela překvapená, že dělají i takovou kosmetiku, ale musím říct, že super 🙂 Ale záruka, jak se zbavit strií je cvičení a posilování 🙂
Já používám tento olejíček od Alverde Mamaglück a jsem s ním velmi spokojená, má příjemnou vůni, velmi dobře se roztírá, mažu se s ním vždy večer po koupání...zatím nemám žádné strie (jsem teprve v 18. týdnu) ale je hrozně příjemnej i jen na masáž bříška....ale kamarádka mi radila, že je dobré kombinovat i s krémy, že olejíček se až tak nevsákne do kůže, je pravda že kůže je po něm delší dobu mastná, ale protože si pak už beru pyžamo tak mi to nevadí, naopak vyhovuje, protože mám suchou kůži, koupila jsem ho v dm, a stál kolem 100 Kč

Stridala jsem to. Nejprve elastiq. Pak bepanrhen, na ktery jsem nedala dopustit. A obcas jsem secmazlavi bi oilem. Strie zadne, ale nemela jsem tak velke bricho. Taky alevspis verim tomu,ze je to hodne o genetice. Znama nemazala bricho temer vubec a taky strie nema🙂