icon

Mám důvod jít na neschopenku?

shannondrake
20. zář 2016

Pracuji sice v lékárně, ale v nemocnici ve skladu léků. Denně taháme těžké bedny s léky, věcně lozíme po zemi nebo po štaflích, celý den na nohou, někdy jsem ráda, že se stihnu najíst. Vzhledem k mým 48 kg jsem často ko i netěhotná. Teď jsem zjistila, že jsem ve 4 tt. Zatím mi nic moc není, ale jak se věcně ohýbám, tak se mi z toho začíná dělat špatně. Myslíte, že taková práce je důvod k neschopence?

Strana
z7
kristynabayer
30. zář 2016

@caverina
@urtica a ja uz na zacatku psala, ze neschopenku ze zdravotnich duvodu povazuji za naprosto adekvatni. Nechci tu probirat jednotlive pripady a zvlast a uz vubec ne sahat nekomu do svedomi, zda to bylo ci nebylo nutne, to je kazdyho vec, jen jsem pripomnela neco, na co se tu zapomina a to, ze sezeni doma neznamena zdravy tehotenstvi, (spis naopak), nic vic.

gepe
30. zář 2016

@caverina 😀 jasne, honim si triko a uz mam odpracovano na duchod cca 19 let. A to nepocitam studia, pri kterych jsem taky pracovala. Opravdu si nehonim triko, avsak tezko vysvetlovat 🙂 A ze jsem si prosla.. prosla a nejen tim co jsem zminila, avsak jsem se z toho extra nezhroutila, protoze to by nicemu nepomohlo a neposunulo me to dal. Neschopenka by nic neresila. Nesud, neznas muj zivot.
@kristinabayer to nema vyznam... O tech vy/z/ne uzivanych neschopenkach je tady spousta diskusi. To ze si to zakladatelka projela sama, je proste holy fakt, a vzdy se najdou diskutujici a oponenti 🙂

urtica
30. zář 2016

@kristynabayer To určitě, s tím plně souhlasím, pokud člověk může, tak určitě nezůstávat doma.

caverina
30. zář 2016

@kristynabayer to jsem nikdy netvrdila,ale určitě se moje šance ze to dite vůbec donosim mnohonásobně zvýšily...

sisstin
30. zář 2016

@caverina ja spis reagovala na "honeni trika", bo ona je fakt dobra a jeste radi ve svym volnym case tady uz nekolik let, takze verim, ze pracuje opravdu na pozici, ve ktere je nezastupitelna.

gepe
30. zář 2016

@caverina jenze tady nikdo NiKDO vcetne me nezpochybnoval neschopenky ze zdravotnich duvodu. Achjo, no nic hezky vikend
@sisstin @xpila je jen jedna, souhlas! 🙂

caverina
30. zář 2016

@gepe tak nesud ani ty me ze jsem si dovolila po jediném potratu zůstat doma

caverina
30. zář 2016

@sisstin věřím tomu.

gepe
30. zář 2016

@caverina ja to nepsala konkretne o Tobe, avsak Kdyby kterakoli atd. Je dobry nemit zastrene klapky a vztahovat pouze na sebe. p a at se dari.

caverina
30. zář 2016

@gepe ja jsem napsala ze jsem po jednom potratu zůstala doma a ty jsi mi napsala ze ty jsi doma nezůstala ani po trech

xpila
30. zář 2016

@sisstin Víš, co je na tom "nejhorší"? Ze pracuju v úplne jiným oboru, než co tu radim 😀 Ale dík 😉

gepe
30. zář 2016

@caverina oprava: 2 potraty a pozdni ukonceni v 2. trimestru. A co je na tom konstatovani zavadneho, ci Te snad nejak urazi nebo rika, ze Ty jsi sla neopravnene na neschopenku? Ne, nerika nic takoveho. Pokud o tom chces dal polemizovat, muzeme prejit na zed, nebo do IP. Je to tady mimo tema a uprimne, nevim co chces jeste stale resit.

xpila
30. zář 2016

@caverina Ja ale nikoho nikdy neodsoudila, cti poradne. Nejsem soudce, abych někoho soudila, jen jsem napsala svůj názor, toť vse. Stejne tak jako jsi svůj názor napsala ty.

caverina
30. zář 2016

@gepe už nic..

caverina
30. zář 2016

@xpila na to abych viděla jak tady neustále někoho soudis nepotřebuju číst...stačí mi na to cit,který tobě evidentně chybí...ale nic si z toho nedělej..takových je vás tu vic

xpila
30. zář 2016

@caverina Jasne, ted prave ty soudíš me, aniž bys me znala nebo cokoliv o mne věděla. Nejdřív si zamet před svým prahem. S tebou opravdu nemá smysl cokoliv řešit.

caverina
30. zář 2016

@xpila co jsem poznala mi úplně stačí....jdu...dneska to byl fakt vyzivny den....doufám ze na me za to v noci nepřijdou bubaci😆

Strana
z7