Mám důvod jít na neschopenku?
Pracuji sice v lékárně, ale v nemocnici ve skladu léků. Denně taháme těžké bedny s léky, věcně lozíme po zemi nebo po štaflích, celý den na nohou, někdy jsem ráda, že se stihnu najíst. Vzhledem k mým 48 kg jsem často ko i netěhotná. Teď jsem zjistila, že jsem ve 4 tt. Zatím mi nic moc není, ale jak se věcně ohýbám, tak se mi z toho začíná dělat špatně. Myslíte, že taková práce je důvod k neschopence?
@caverina 😀 jasne, honim si triko a uz mam odpracovano na duchod cca 19 let. A to nepocitam studia, pri kterych jsem taky pracovala. Opravdu si nehonim triko, avsak tezko vysvetlovat 🙂 A ze jsem si prosla.. prosla a nejen tim co jsem zminila, avsak jsem se z toho extra nezhroutila, protoze to by nicemu nepomohlo a neposunulo me to dal. Neschopenka by nic neresila. Nesud, neznas muj zivot.
@kristinabayer to nema vyznam... O tech vy/z/ne uzivanych neschopenkach je tady spousta diskusi. To ze si to zakladatelka projela sama, je proste holy fakt, a vzdy se najdou diskutujici a oponenti 🙂
@kristynabayer To určitě, s tím plně souhlasím, pokud člověk může, tak určitě nezůstávat doma.
@kristynabayer to jsem nikdy netvrdila,ale určitě se moje šance ze to dite vůbec donosim mnohonásobně zvýšily...
@caverina oprava: 2 potraty a pozdni ukonceni v 2. trimestru. A co je na tom konstatovani zavadneho, ci Te snad nejak urazi nebo rika, ze Ty jsi sla neopravnene na neschopenku? Ne, nerika nic takoveho. Pokud o tom chces dal polemizovat, muzeme prejit na zed, nebo do IP. Je to tady mimo tema a uprimne, nevim co chces jeste stale resit.

@caverina
@urtica a ja uz na zacatku psala, ze neschopenku ze zdravotnich duvodu povazuji za naprosto adekvatni. Nechci tu probirat jednotlive pripady a zvlast a uz vubec ne sahat nekomu do svedomi, zda to bylo ci nebylo nutne, to je kazdyho vec, jen jsem pripomnela neco, na co se tu zapomina a to, ze sezeni doma neznamena zdravy tehotenstvi, (spis naopak), nic vic.