Neschopenka v 5.tt. Řešil někdo?

supermatka
2. kvě 2021

Dobrý den ženy.
Pracuji jako pečovatelka pro seniory. Zjistila jsem že začínám mít problém. Motani hlavy a slabost po 12hodinach v práci zvýšená teplota. Chtěla bych tedy neschopenku ale gynekolozka mi ji nenapíše pokud nic na ultrazvuku neuvidí. Neschopenku potřebuji ale už zítra to budu 18dpo a podle ms 5+4tt. Řešili jste někdo??

bara88
2. kvě 2021

Tak jedině obvodní lékař

ema90
2. kvě 2021

@supermatka To se nedivim, ze vam ji nenapise, kdyz neni na co a tehotenstvi nemate potvrzene utz.

Takze jedine obvodak a neco si vymyslet, coz neni samozrejme v poradku.

supermatka
autor
2. kvě 2021

@ema90 mě ještě gynekozka neviděla problemi mi začali v pátek

jako_mala_holka
2. kvě 2021

Šla bych k obvodakovi s tím, že je mi zle, však pravda to je 🙂

mimi1004
2. kvě 2021

@supermatka Tak já bych to takhle řekla obvodní, jak to píšeš tady. A uvidíš. Tipuju, že ti v této době vyhoví. Vymýšlet si ja taky možnost, ale...

kocvarovas
2. kvě 2021

@supermatka jen aby ti obvodní nenakázala karanténu a PCR testy, když máš zvýšené teploty. Ty snad s těhotenstvím ani nesouvisí.. Zvlášť pokud je nemáš ani potvrzené od lékaře a TT ti vychází všelijak viz. předešlé diskuse.. Přijde mi, že chceš prostě za všechno na světě PN, ale těhotenství není nemoc...

katka22688
2. kvě 2021

@kocvarovas ja na začátku tehu horečku měla celý týden zvýšenou, pak jak prišla tak odišla... Bacil? Kdo ví

@supermatka proste zájdite k obvodakovi řekni to co nám tu a o co jde? Napíše a nazdar, pak ak teda něco tam dolu bude si tě vezme gynekológ... Celá veda.

supermatka
autor
2. kvě 2021

@katka22688 děkuji

supermatka
autor
2. kvě 2021

@kocvarovas ehmmm tak to je trochu přes čáru. Mám zodpovědnost. Pokud je mi na modlení a nosím lidi z postele na vozík tudíž mi můžou upadnout tak je má nezodpovědnost do té práce chodit. Kdybych seděla na zadku jako kancelářská nic tu neřeším. A na začátku těhotenství je zvýšená normální je to jen další příznak. Na takový komentář jsem tu čekala 😂🤦‍♀️

supermatka
autor
2. kvě 2021

@mimi1004 já právě lhát nikomu nechci. Děkuji ❤️uvidím co zítra gynekolozka

weronyc
2. kvě 2021

Určitě k obvodnímu lékaři, také jsem začala mít zdr.potíže ještě před potvrzením těhotenství od gynekologa a obvoďák mi úplně v pohodě vystavil zatím e-neschopenku.

supermatka
autor
2. kvě 2021

@weronyc děkuji

palja
2. kvě 2021

@supermatka já bych to řešila napřed přes obvodacku. Pracuji také ve zdravotnictví a gyndr mi neschopenku sama napsala, hned se ptala kde pracuji. Já mám teda i problémy s tlakem, musím si ho měřit několikrát denně, mdloby i vleze, takže vím o čem píšeš. Samozřejmě musí být potvrzené těhotenství, teď kolem toho 5tt už byla u mne na uzv vidět dutinka.
Takže napřed bych to řešila před obvodaka a pak neschopenku na gynde. Držím palce ať to dobře vyřešíš 🍀💞

maxulekapcule
2. kvě 2021

@kocvarovas Vcelku s Vama souhlasím, já jsem v 8tt, po potratu, po 4 měsíční léčbě, dělám těžkou práci s desítkama hodin přesčasu, chodím po chleve mezi krávama, motá se mi hlava taky, ale dr. zatím důvody k PN neshledal, těžká práce není důvod k neschopence, zaměstnavatel by měl preradit na jinou práci.

supermatka
autor
2. kvě 2021

@palja děkuji moc ❤️ držím palce ať je vám co nejlépe 😊

supermatka
autor
2. kvě 2021

@maxulekapcule mě nemají kam jinam preradit

kkacca
2. kvě 2021

@supermatka to ze te nemaji kam preradit je jich problem, pak jsou to prekazky na strane zaměstnavatele a měla bys byt za 100% doma

ema90
2. kvě 2021

@kkacca Tohle stejne muze resit az bude mit tehotenstvi potvrzene. Ona chce neschopenku hned od obvodaka, tzn., ze ji nedostane skrz tehotenstvi. Tudiz zamestanavatel nema duvod ji prerazovat.

kkacca
2. kvě 2021

@ema90 aha 🙂

kocvarovas
2. kvě 2021

@maxulekapcule osobně jsem jako zdravotní sestra pracovala na dvanáctihodinových směnách včetně nočních do 18 TT. No, prostě každá jsme jiná a jsem zvědavá, jak paní u obvodního doktora pochodí..

michaela666
2. kvě 2021

Mimo téma a trochu hnusné,ale z těch tvých diskuzí bych řekla, že jsi spíš 18 léta holka posedlá otěhotněním a "užívání" si těhotenství doma na zadku. Kdybys už párkrát nezmínila, že máš doma 3 děti a neměla tady jejich fotku, myslím si to dál. Máš už víc úspěšných těhotenství za sebou, jsi "ostřílená" máma, určitě víš na co a za jakých podmínek je nárok.

maxulekapcule
2. kvě 2021

@kocvarovas To je jasný 🙂

maxulekapcule
2. kvě 2021

@supermatka Tak by Tě měli nechat doma na 100%,ale osobně si myslím, že tak to asi nikde nechodí

supermatka
autor
2. kvě 2021

@maxulekapcule taky si myslím že takhle to nefunguje 😄. No nic zítra zavolám na gyndu a uvidím. Třeba mě vezme dřív a těhotenství potvrdí pak vím že mi neschopenku dá. Sama řekla že moje zaměstnání a prý i kvůli věku není vhodny. Jen potřebuje těhotenství vidět. A my to konzultoval jen po telefonu a řekla jsem ji ze to zkusím zvládnout. Ovšem v pátek i klienti říkali že jsem zelená atd.. Tak uvidím, ona naše gynekolozka opravdu ráda se vším straší a hlavně je strašně naladova.

lachtanice86
2. kvě 2021

@supermatka a kolik ti je? Podle profilu 33, mne je 34, v době porodu 35 a tohle je nesmysl. Ze kvůli věku není vhodné? Navic fakt, že tě mají nechat doma, pokud je pro to opora v zákoně tak to udělají

maxulekapcule
2. kvě 2021

@supermatka jsem o rok starší, a pořád si připadám mladá 😂

barunka1408
2. kvě 2021

Ehm kvůli věku ? 🧐

supermatka
autor
2. kvě 2021

@lachtanice86 bohužel podle dr jsem stará 😂. Taky si přijdu mladá. Ale ona je schopna v tomto věku hnát na odběr plodovky.. Proto chci doktorku změnit.. Pořád straší že v tomhle věku je to rizikové atd..

supermatka
autor
2. kvě 2021

@maxulekapcule v poho já se mladá cítím jen podle doktorky na těhotenství jsem stará 😂

supermatka
autor
2. kvě 2021

@barunka1408 divné já vím já jsem taky koukala..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru