icon

Neschopenka v 5.tt. Řešil někdo?

supermatka
2. kvě 2021

Dobrý den ženy.
Pracuji jako pečovatelka pro seniory. Zjistila jsem že začínám mít problém. Motani hlavy a slabost po 12hodinach v práci zvýšená teplota. Chtěla bych tedy neschopenku ale gynekolozka mi ji nenapíše pokud nic na ultrazvuku neuvidí. Neschopenku potřebuji ale už zítra to budu 18dpo a podle ms 5+4tt. Řešili jste někdo??

Strana
z2
plksv
2. kvě 2021

@maxulekapcule
@supermatka
Být doma za 100 % s neomezenými vycházkami funguje. Sousedka z ulice před nedávnem porodila. Byla doma takto celé těhotenství. Když mi to řekla, po tom, co tu čtu na MK, jsem jí to vůbec nechtěla věřit. A prý jí nedělali vůbec žádné problémy a to pracuje v malé firmě.

maxulekapcule
2. kvě 2021

@supermatka Tak to je masakr, mě to říct doktor, že jsem stará, tak ho asi nakopu někam, co pak ty matky, který rodí dávno po 40tce?

supermatka
autor
2. kvě 2021

Holky já jsem ráda že i když budu rodit ve 34 tak že nejsem stará.. Už mě s prominutím sere slyšet no ale kvůli věku jste riziková a možná i potratite.. A to jsem s ní mluvila jen o možném těhotenství ve čtvrtek už o těhotenství a to jsme řešili v ten den i mrtvé miminko svagrove ve 20tt.a byla na mě fakt protivná že jsem si Teda vybrala dobu na těhotenství že abych nedopadla jak svagrova.. Že je covid a nejsem mladá.. Proto tu stresuju.. U předchozích těhotenství jsem nic neřešila a teď už se děsím potratu atd.

supermatka
autor
2. kvě 2021

@maxulekapcule taky že jsem měla chuť jí nakopat a po tom co předvedla ve čtvrtek?! Proto chci změnit doktorku. A do toho řeším právě to že jsem v práci sebou hned několikrát málem sekla.. Což je problém, máte klienta na lehátku v koupelně koupete ho a do toho máte co dělat aby jste si nelehka k němu 😂. Nebo při přebalování atd.. Doktorka řekla nechoďte do práce ať vám neschopenku napíše obvodak a já si vás pak převedu. Na to jsem se vyprdla do práce šla a na ten úkor zjistila že 12hod fyzicky nedávám a že můžu ublížit nějaké babičce nebo dědečkovi. Nechci čekat až do 10.az jezibaba potvrdí těhotenství a s plnou hubou keců že jsem stará a ať raději nepočítám s tím že bude vše ok pošle domů. Na ultrazvuku podle mě už něco málo vidět může.. Ovšem pokud to vůbec bude chtít vidět 😂

supermatka
autor
2. kvě 2021

@plksv já pracuji v soukromé firmě kde korunu na víc nepustí. Ale prý když půjdu na neschopenku budou platit jen 14dni a pak stát a že to nějak přežijí.. Jednalajsem s nima na rovinu. Řekla že jsem těhotná dle těhotenských testů.

maxulekapcule
2. kvě 2021

@supermatka u mě to v patem týdnu vidět nebylo, jen dle krve. V 6+4 bylo vidět i srdíčko. Já Vas chápu, taky mám strach, chodím o chlive, a když seknu sebou mezi krávy, tak mě uslapou. Zatím bohužel doma zůstat nemůžu

supermatka
autor
2. kvě 2021

@maxulekapcule nemáte to jednoduché 😔. Doufám že budete v pohodě ❤️. Vám Děkuji za všechny rady 😊

maxulekapcule
2. kvě 2021

@supermatka Určitě, musíme to zvládnout 🙂

ajdy01
2. kvě 2021

@supermatka dělala jsem také tuto profesi a gyn. mi napsala neschopenku už pro rizikové pracoviště ale měla jsem tedy potvrzené srdíčko takže jsem asi od 9 tt doma.. zkus vydržet ještě na potvrzení nebo obvodak by mohl pomoci 🙂

misana155
2. kvě 2021

Ja mela v planu nastoupit v urcite dobe na nemoc. V praci pro me nebyla prace, tezce jsem zvladala vstavani.. Sem tam motaky.. Zasla jsem na gyndu, ze mam nevolnosti, motani hlavy.. Napsal mi nemoc az do nastupu na MD, ktera byla za 3m..ja osobne nevidim duvod proc by ti ji nemohl napsat. Muzes zkusit jeste jedine praktika

bara88
2. kvě 2021

@misana155 nemůže napsat když nemá potvrzené těhotenství

misana155
3. kvě 2021

@bara88 jo ja to pochopila jinak uplne 🤦🏻‍♀️ to se omlouvam

supermatka
autor
3. kvě 2021

Ženy děkuji. Dnes mi gynekolozka napsala neschopenku jsem 5+4tt na ultrazvuku vůbec nic jen zvýšená sliznice. Odběr krve a výsledky ve středu. Mám čekat tu horší variantu.

supermatka
autor
3. kvě 2021

@ajdy01 děkuji moc za vaší zkušenost

supermatka
autor
3. kvě 2021
sylvka
3. kvě 2021

@supermatka Byla jsem ve stejné situaci,pracovala jsem tehdy v r 2007 v domově důchodců.na pn jsem šla v 7 týdnů po potvrzení srdeční akce .

supermatka
autor
3. kvě 2021

@sylvka děkuji moc ❤️

sylvka
3. kvě 2021

@supermatka dej pak vědět,jak si dopadla.💯 To víš,kdo v DD nepracoval,netuší,jaká je to fuška,imobilní,obézní klienti,žádná sranda.

supermatka
autor
3. kvě 2021

@sylvka zatím mám neschopenku a čekám až se vyloučí mimodelozni těhotenství 🤦‍♀️. Je to těžká práce ale je pravda že já tu práci miluju. ❤️. Jsem ráda že jsem tu narazila na někoho kdo ví o čem vůbec mluvím 😄

sylvka
3. kvě 2021

@supermatka pamatuji si to přesně.ve dvě ráno akutní zvonek,letím na pokoj ,odemykání klíčem ...dobre ráno sestřičko,ostříhati mi nehty u nohou? 😃😃😃😃😃Ještě že jsem přesedlala na opačný konec,nyní pracuji jako teta v mateřské škole u tří letych děti ❤️

supermatka
autor
3. kvě 2021

@sylvka to jsi hezky presedlala 🤩❤️.. Zvonky zvoní pořád a i kvůli ovladači od televize 🤭

Strana
z2