Manžel chce jít se mnou k dr. Kdy šel ten Váš s Vámi?
Nebo jste nosily jen fotky z vyšetření? 🙂
Já jsem taky pořád nevěděla, kdy je nejvhodnější, aby se mnou šel, takže se mnou nakonec nešel nikam, ale půjdu ještě na 4D ultrazvuk a tam chci, aby byl se mnou..
byl jen na velkých ultrazvucích a pri jednom odberu krve, kdy jsem se necitila dobre. Jinak nechodil :D (neprislo mi to vhodne k dalsim zenam v cekarme)
Semnou byl na kontrole asi ve 12tt a pak ve 14tt na screeningu a chodil by pokazdy kdyby mu dali v praci volno.🙂
Holky, já teda nevím, ale já si u své doktorky připadám jak v čekárně u praktického lékaře.. 😀 Spíš si vždycky připadám jak exot já, když tam jdu sama.. 😀
Se mnou šel poprvé na kontrolu ve 3 měsících 🙂 Chtěl miminko vidět 🙂
😉 přes břicho 😉 a jednou to vystihl ze začátku přes vaginální část 😀 Manžel koukal na Dr.jak na vraha. 😀
Se mnou byl teda jednou, někdy kolem 10. týdne. my to až tolik neprožívali, aby si složitě bral volno v práci. Ale pokud to někoho zajímá, tak proč ne. U gynekologa mi nepříjde divné, že by tam seděl i chlap, mě hned napadne, že se jde podívat na miminko a příjde mi to hezké a na screeninzích ve 12. a 20. týdnu byla s chlapem většina.
Koukam ze zalezi i na tom lekari a cekarne.Mi doktor rikal at si privedu klidne i babicky at se podivaji a kdyz prijdu sama tak mi div nenadava ze si pritel nevzal kvuli tomu dovku.😀 A na klinice kam chodim chodi take vetsinou tehule i s chlapama.Kdyz sedim sama tam sem tam citim i soucitny pohled.😀 Kazdopadne doktor mi dovolil si ten zaznam z obrazovky natocit na mobil.🙂
Se mnou byl manžel screeningu ve 13. tt a ve 20. tt
NT screening ve 12. tt a velký UTZ ve 20. tt
Se mnou byl jen na utz genetice ve 13tt a v 20tt.. Pak na konci tehu jen na nataceni.. Ale do ordinace na vysetreni se mnou nikdy nesel a ja bych ani nechtela.. Byl pak u porodu a to vynahradilo vsechny vysetreni 😀
hlavně at nezabírá místo v čekárně na židličkách 🙂))...to mě mohlo vždycky vytočit, když tam seděli tatínkové a tlustý osamělý těhule si neměly kam sednout 🙂
Manžel byl se mnou skoro u každého ultrazvuku i u prvního.. A u toho prvního jsem byla obzvlášť ráda, bylo to hezký to s ním sdílet. Je to i jeho miminko a nedovedu si představit ho tam nemít. Jinak jsem z Prahy a skoro na každé kontrole jsem viděla i další tatínky.. Nechapu, čemu by to melo v čekárně vadit. A manželovi je vaginální sonda ukradená.. U porodu toho uvidí daleko víc.

Se mnou manzel nesel, a ja ani nechtela, sedel by tam hodinu v cekarne mezi zenskejma. Nevim no. Ja na ty chlapy vzdycky koukala, jako na rusivy element. Ale nosila jsem foto. A teda jednou byl na tom 4D.