icon

Manžel chce jít se mnou k dr. Kdy šel ten Váš s Vámi?

biggie
26. říj 2015

Nebo jste nosily jen fotky z vyšetření? 🙂

Strana
z4
monidu
26. říj 2015

Se mnou manzel nesel, a ja ani nechtela, sedel by tam hodinu v cekarne mezi zenskejma. Nevim no. Ja na ty chlapy vzdycky koukala, jako na rusivy element. Ale nosila jsem foto. A teda jednou byl na tom 4D.

petma112
26. říj 2015

Já jsem taky pořád nevěděla, kdy je nejvhodnější, aby se mnou šel, takže se mnou nakonec nešel nikam, ale půjdu ještě na 4D ultrazvuk a tam chci, aby byl se mnou..

biggie
autor
26. říj 2015

@monidu No taky si nejsem jistá, jak by se na to ostatní tvářili 😒

eldrag
26. říj 2015

byl jen na velkých ultrazvucích a pri jednom odberu krve, kdy jsem se necitila dobre. Jinak nechodil :D (neprislo mi to vhodne k dalsim zenam v cekarme)

luckylee
26. říj 2015

Semnou byl na kontrole asi ve 12tt a pak ve 14tt na screeningu a chodil by pokazdy kdyby mu dali v praci volno.🙂

biggie
autor
26. říj 2015

@eldrag To bych mu taky chtěla navrhnout 😀 a jako doprovod jen na ta důležitá vyšetření (jako řidič 😀) ale přímo k dr. ? to se mi moc nezdá i když je to mimi stejně tak jeho, jako moje.

petma112
26. říj 2015

Holky, já teda nevím, ale já si u své doktorky připadám jak v čekárně u praktického lékaře.. 😀 Spíš si vždycky připadám jak exot já, když tam jdu sama.. 😀

mishell56
26. říj 2015

Se mnou šel poprvé na kontrolu ve 3 měsících 🙂 Chtěl miminko vidět 🙂

biggie
autor
26. říj 2015

@petma112 Fakt? Tolik zainteresovaných tatínků ? 😀 😀

luysinka
Autor odpověď smazal
luysinka
Autor odpověď smazal
biggie
autor
26. říj 2015

@luysinka A to dr. dělal ultrazvuk přes bříško? Nebo spodní částí ? 😀

luysinka
26. říj 2015

😉 přes břicho 😉 a jednou to vystihl ze začátku přes vaginální část 😀 Manžel koukal na Dr.jak na vraha. 😀

betelgeuzz
26. říj 2015

Se mnou byl teda jednou, někdy kolem 10. týdne. my to až tolik neprožívali, aby si složitě bral volno v práci. Ale pokud to někoho zajímá, tak proč ne. U gynekologa mi nepříjde divné, že by tam seděl i chlap, mě hned napadne, že se jde podívat na miminko a příjde mi to hezké a na screeninzích ve 12. a 20. týdnu byla s chlapem většina.

biggie
autor
26. říj 2015

@luysinka 😀 😀 no právě, neumím si představit, že by se na to manžel koukal. Jsem trošku při těle, takže si myslím, že všechna má vyšetření budou vaginálně.

mishell56
26. říj 2015

@luysinka Když ten můj byl poprvý se mnou taky to bylo ještě přes vaginální část a jediný co jsem na něm viděla bylo to, že neví kam s očima, bylo mu trapně na to koukat, tak koukal na monitor :D rudej až na zadečku

luckylee
26. říj 2015

Koukam ze zalezi i na tom lekari a cekarne.Mi doktor rikal at si privedu klidne i babicky at se podivaji a kdyz prijdu sama tak mi div nenadava ze si pritel nevzal kvuli tomu dovku.😀 A na klinice kam chodim chodi take vetsinou tehule i s chlapama.Kdyz sedim sama tam sem tam citim i soucitny pohled.😀 Kazdopadne doktor mi dovolil si ten zaznam z obrazovky natocit na mobil.🙂

luysinka
26. říj 2015

@biggie V klidu, ja jsem taky už při těle, manžel si mě jeste pred svatbou vykrmil 😀 Pak jsme přišli na to,že jsem těhotná,ale tak zvládl to,jeni pak manžel říkal že mu chtěl dat malem po hubě co mu sahá na ženu 😀 😀 Ale tak chtěl semnou jít,tak bohužel to musel zkousnout 😀

petma112
26. říj 2015

@biggie Právěže jo.. A vždycky, když jsem vlezla do ordinace, tak doktorka se mě ptala: Vy jste sama? Nemáte s sebou nikoho? Takže u nás to spíš opravdu je naopak 🙂

luysinka
26. říj 2015

@mishell56 Manžel měl taky vykulený očiska s výrazem NO TO SI DĚLÁŠ P*DEL 😀

kvetinka84
26. říj 2015

Se mnou byl manžel screeningu ve 13. tt a ve 20. tt

mishell56
26. říj 2015

@luysinka Nejlepší bylo, když doktor řekl: Pojďte dál, jestli vám nevadí vyšetření vaginální sondou :D ten pohled do smrti nezapomenu :D

biggie
autor
26. říj 2015

@mishell56 😀 😀 😀

luysinka
26. říj 2015

@mishell56 Mě se doktor přímo zeptal NO VÍTE,VÁŠ MANŽEL JE BOXER,DOUFAM ZE JE OBEZNAMEN S VAGINÁLNIM VYSETRENIM 😀 😀

luciesofi
26. říj 2015

NT screening ve 12. tt a velký UTZ ve 20. tt

biggie
autor
26. říj 2015

@luysinka 😀 😀 😀 asi chápal, co to s muži dělá 😀

luciesofi
26. říj 2015

@biggie jestli bude muž u porodu, tak na nějaký vaginální vyšetření rychle zapomene 😀

saruska89
26. říj 2015

Se mnou byl jen na utz genetice ve 13tt a v 20tt.. Pak na konci tehu jen na nataceni.. Ale do ordinace na vysetreni se mnou nikdy nesel a ja bych ani nechtela.. Byl pak u porodu a to vynahradilo vsechny vysetreni 😀

elu
26. říj 2015

hlavně at nezabírá místo v čekárně na židličkách 🙂))...to mě mohlo vždycky vytočit, když tam seděli tatínkové a tlustý osamělý těhule si neměly kam sednout 🙂

karlajasmine
26. říj 2015

Manžel byl se mnou skoro u každého ultrazvuku i u prvního.. A u toho prvního jsem byla obzvlášť ráda, bylo to hezký to s ním sdílet. Je to i jeho miminko a nedovedu si představit ho tam nemít. Jinak jsem z Prahy a skoro na každé kontrole jsem viděla i další tatínky.. Nechapu, čemu by to melo v čekárně vadit. A manželovi je vaginální sonda ukradená.. U porodu toho uvidí daleko víc.

Strana
z4