icon

Manžel chce jít se mnou k dr. Kdy šel ten Váš s Vámi?

biggie
26. říj 2015

Nebo jste nosily jen fotky z vyšetření? 🙂

Strana
z4
luj_89
30. říj 2015

@kami1984 Neříkám špatně, jen mě tam zarazilo to slovo ,,samořejmě". Ale přijde mi krásný, jak jsme každý jiný. Pro někoho je přítomnost manžela u porodu samozřejmost a pro jiné je to nepředstavitelný.

kami1984
30. říj 2015

@luj_89 pro mě to bylo samozřejmé jako nákup rohlíků... navíc jsme to řešili dávno před samotnými těhotenstvími. A kdyby nešel, nemyslím si, že by to z jakéhokoliv chlapa dělalo o něco menšího tatínka. Než mít pak trauma, raději tak. Ale byla jsme ráda, že poprvé byl se mnou, podruhé ho odeslali domů, že nic nebude a než dojel 30km domů, svlíkl se, lehl, kontra se rozjely a kdybych nešla na akut.císař, narození by nestihl:(( a vím, jak moc mi tam chyběl..třeba, kdyby tam byl, nemuselo to vše tak blbě u porodu dopadnout.. čert už jen vi..

luj_89
30. říj 2015

@kami1984 Já bych právě muže u porodu mít nemohl... Asi jsem tu tvou větu pochopila jinak (pochopila jsem to tak, že bereš jako samozřejmost, že jsou obecně všichni tatínkové u porodu). To jsou ty diskuse přes internet ;).

kami1984
30. říj 2015

@luj_89 nn, to v žádném případě, tohle je na domluvě obou dvou a myslím, že nikdo by neměl mít ani ji ani jemu za zlé, že nechtějí..

Strana
z4