Máte prosím podobnou zkušenost?

3. črc 2020

Ahoj, asi potřebuji slyšet, že to měl někdo stejně.
Menstruace nepravidelná 33-37 dní, poslední 19.5.,ovulace podle testu 12.6.
Na gynekologii mě objednali na včerejšek, to jsem podle MS byla 6+2, sestře jsem vše nadiktovala, i tak jsem měla dorazit.
Přišla jsem do ordinace, udělal utz a první věta byla, že vůbec těhotenství neodpovídá, že je na svůj týden hrozně malé. Podotýkám, ovulaci prý znát nepotřebuje.... Podle ní jsem včera byla 4+6..na utz byla opravdu malá bublina. No, odcházela jsem s pláčem, v prosinci jsem prodělala ZT v 11tt.
Tak proč ho ovulace nezajímala, když se to počítá také podle ní, nebo se pletu? Objednal mě za týden, přijde mi to i tak brzy, byla bych 5+6..uz jde v tomto tt něco vidět, nebo mám raději jít až za 14 dní? Nerada bych něco podcenil, ale mám strach, že zase bude remcat, jak neodpovídá svému týdnu... Pořád doufám v naději. Dekuju, že jsem se mohla vypovídat.

martinie88
3. črc 2020

Cyklus mate dlouhy jako ja, me dr k ovulaci v prvnim tehotenstvi prihledl a vse dopadlo dobre💗 Vas utz odpovida tydnu Vaseho tehotenstvi🌺 Doktori vse pocitaji dle normalniho cyklu, coz neni nas pripad. Drzim palecky, urcite bude vse v poradku, pokud Vas bude dr za tyden opet strasit tak zkuste jit jinam na utz🍀

tasimia
3. črc 2020

Neboj určitě bude vše v pořádku, ono se stačí seknout o mm a těhotenství vychází jinak. A navíc to počítají podle poslední MS, což taky kolikrát nesedí.

ejmate
3. črc 2020

Já bych byla v klidu a vyčkala bych, je to ještě brzy. Mě objednávala Mudr. co týden dokud se neobjevilo srdíčko 😉

mona91
3. črc 2020

Hlavně klid! Teď jsem řešila to samé, mám cyklus 31-36 dni většinou 33. Místo menstruace mě začal ostré bolet podbrisek tak jsem udělala ovulacni test a světě div se pozitivní. Poctivě jsem čekala 14 dni ( to mi vždy říkal doktor když Ms nepřišla ze tomu mám dat dva týdny) a na TT dvě carky. Volala jsem na gyndu řekla ze ovulace byla dyl i tak mě objednala hned. Na ultrazvuku dutinka bez ničeho říkal mi té to odpovídá na cca 4TT podle Ms jsem měla byt už 6+ a zároveň mě okamžitě uklidnoval ze je to naprosto normalni u žen co mají delší cyklus nebo nepravidelný a nebo se proste a jednoduše ovulace dostavila později ze se to stává ze je důležité aby se to vyvíjelo, objednal si Md za dva týdny znova. To jsem tam byla teď ve středu, prcek má už 3mm na první pohled vypadal jen jako žloutkový vacek a najednou koukame a problikavala akce. Takže říkal ze to vypadá ze teď jsem 6+5 a a přitom podle Ms bych měla byt nějaký 9+3. A objednal si mě za necely měsíc na odběry na screening ze se v takovemhle případě řídí vše podle ultrazvuku když to tak moc nesedí s Ms ale ze mám byt hlavně v klidu kor když sama vím ze ovulace byla hodně pozdě (což už u první kontroly jsem si myslela ze tam ještě ani nic videt nebude jen sliznice) takže opravdu v tom nejsi sama a gynekologa by měla zajímat i ovulace kor když víš kdy byla

tasimia
3. črc 2020

@mona91 přesně tak, kdybych se měla řídit podle poslední MS, tak dva měsíce přenáším.

mona91
3. črc 2020

@tasimia 😂 taky dobrý 😂 ne jako já tvrdím ze ani měli by všichni lékaři postupovat podle doporučených postupu to bez debat aby se ta pece napříč minimálně republikou sjednotila ale zároveň každý MUSÍ postupovat ke každému individuálně protože proste do tabulek se každý nenarve i kdyby se na hlavu postavil a chodil po usich

klokanka31
3. črc 2020

Neboj určitě bude vše v pořádku 😉 oni se doktoři seknou každou chvíli... ☺ U mojí známé se sekli o dva týdny... I u mě v porodnici, si vycucali z prstu že jsem porodila na začátku 38.tt, přitom jsem byla ve 40. A když jsem jim ukazovala fotku ultrazvuku ze 7.tt, že kdybych tam byla teda teprve v 5.tt, že by přece nebylo vidět srdíčko, tak stejně si mleli svoje...

autor
3. črc 2020

Holky moc děkuji za uklidnění, ikdyz je to mé druhé, vlastně třetí tehu, z toho druhé revize, tak jsem ze všeho stejně vyprdla 🙄 a křížové bolesti ste zažily? Je možné, že to souvisí s tehu?

klokanka31
3. črc 2020

Jasně, já bolest v kříži fakt šílenou měla cca do 8.tt, a pak při porodu...

autor
3. črc 2020

@klokanka31 u první jsem vubec tohle neměla. Tak to se mám na co těšit 🙄😂 dekuju! 🍀

denisa3997
6. říj 2020

Ahoj holky chci se zeptat, dnes jsem si dělala tehu test, nedělala jsem hned ráno 🤦a vyšel negativní plus clear Blue Digi který byl tak negativní.„plodné dny“ mi začaly od 19.9 do 25.9 má má přijít 8.10 19,23,24,25.9 jsme s partnerem měli nechráněný sex kdy se do mě udělal, snažíme se o mimi ha neberu. Proto se chci zeptat jestli je možné že jsem testovala brzo a proto mi to ukázalo negativní?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru