icon

Maximální síla testovací čárky u Dr. Max

kateryynka
14. únor 2017

Ahoj holky, jsem těhotná, dnes 22 dpo, od začátku testuji Dr. Maxem a testovací čárka je už několik dní hodně silná, ale pořád ne tak, jako kontrolní. Tak nevím,jestli už je tohle stop, nebo je něco špatně ☹ Vím, že tohle sledování mě akorát stresuje, ale vzhledem k předchozí špatné zkušenosti, mám strach.
Jakou máte s Maxem zkušenost? Dosáhla vám testovací čárka síly jako kontrolní nebo ještě silnější? Za jak dlouho to asi bylo? Moc děkuji.

clare379
•
14. únor 2017

Ja bych tohle zas tolik neresila, důležitý je ze carka je 🙂 myslím ze nikdy nebude uuplne jasná červená jako kontrolní... mas foto? Kdyztak můžu ukázat jakou mám ja od Maxe 🙂

kateryynka
autor
•
14. únor 2017

Zkusím poslat později, teď nemám možnost. Byla bys hodná, ráda na fotku mrknu 🙂

alicie_k
•
14. únor 2017

@kateryynka U mě na profilu mám testy Dr.Max, mrkni 😉

alcar
•
14. únor 2017

Ja mela dr.max takhle a cekam dvojcata. Dalsi dny uz jsem netestovala. Podle me to bylo maximum, co mohl dr. max vykouzlit. 😀

kateryynka
autor
•
14. únor 2017

@alicie_k Gratuluju, ta poslední je krásná, takovou prostě nemám právě... Víš, kolik je dpo?

alicie_k
•
14. únor 2017

@kateryynka Já ovulaci nesledovala, vím jen, že PM byla 25.8. a ten poslední test byl dělaný 27.9. Pak už jsem netestovala 🙂
Držím palce 🙂

ka_rohli_na
•
14. únor 2017

Ahoj ty vrchní jsou dr. Max 🙂 poslední MS byla 7.11 pak už jsem netestovala. U nás bohužel melo vše špatný konec a ve 12tt zamlkle tehotestvi...

linee
•
14. únor 2017

@kateryynka hele,bud tam je,nebo neni.Navic,tady napr.ve 22dpo mame kazda jinou hladinu hcg,takze se zacnes stresovat jeste vic.Pokud nekrvacis,nemas silne bolesti a nebo jine neprijemne doprovodne "jevy" ver,ze to nejlepsi,co muzes pro mimi udelat je uklidnit se a verit,ze je vse ok.Chapu strach kvuli predchozi zkusenosti,ale ver,ze stres je to posledni,cim podporis,aby bylo vse v poradku.Ver sobe,ver mimi,carka tam je a pockej na vysetreni u dr.Drzim palce!!!

hanulkaha
•
14. únor 2017

Ahoj, jak už ti tu holky psaly, sílu bych neřešila, každé z nás se tvoří jinak hladina HCG v krvi, důležité je, že čárečka je tam 🙂
Ale pokud chceš srovnávat, posílám svůj testík, je to 22 DPO, Lady Max od Dr. Maxe 🙂
Přeji hodně štěstíčka!

arielka222
•
14. únor 2017

Vkládám moje testy. Poslední je cca 21 DPO. Ale neboj se pac síla čárky nic nevypovídá o prosperitě tehu 🙂

freddyq
•
15. únor 2017
Uživatel freddyq je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od freddyq.

Jsi tehotná a doktor ti to potvrdí 🙂

rejni
•
15. únor 2017

Ahoj. Testy jsou z 20dpo večer a ten dole z 22dpo ráno..trochu mě překvapilo že večerní byl o něco sytější než ranní takže opravdu záleží na hladině každé z nás.. Žádné stresy 😊

verusch
•
28. srp 2017

Ahoj myslite ze muze byt jeste silnejsi vim ze důležité je ze jsou dve ale z kontroluju jestli sily minule tehotenstvi nevyslo ...podle krve je pozitivní

linee
•
28. srp 2017

@verusch to, jak je prosperujici je tehu nezavisi na sile carky na testech. Po case uz ani silnejsi byt nemuze. Rozhodne sili a vice se uz zjisti pouze z utz a hcg v krvi.