icon

Menstruace v těhotenství: Je to běžné nebo jen špinění?

3. říj 2022

Dobrý den, prosím, vy které jste krvácely v těhotenství, byla to klasicka menstruace nebo jen lehké spineni?

ovejita
3. říj 2022

Pokud je zena tehotna, nemenstruuje. Muze krvacet z ruznych duvodu a ruznou intenzitou a pak je to na konzultaci s gynekologem, ale neni to menstruace.

autor
3. říj 2022

@ovejita Ale jo, to je jasné, špatně jsem to napsala. Prostě mi jde o to, jestli může mít krvácení v těhotenství stejnou intenzitu a průběh jako menstruace nebo je to jen lehké krvácení.

autor
3. říj 2022

Jde mi o to, že proběhla klasická menstruace, ale je mi pořád nějak špatně a na testu duch. K lékaři jdu příští týden.

danca9257
3. říj 2022

Pokud je to pepino test, tak ten dělá falešný duchy i čárky. Lepší by bylo zkusit jiný test.

jjasmina
3. říj 2022

Pokud proběhla ms, tak asi biochemko a odešlo to s krví, duch na testu ještě být může. Já teda na vašem testu nic moc nevidím

werik153
3. říj 2022

Tak pokud proběhla klasická menstruace tak je zo nejspíš to biochemické těhotenství, které odejde společně s MS a test zachytí nějaké poslední zbytky HCG.
Ja jsem v době menstruace pravidelně 2 dny v měsíci špinila, ale nikdy to nebyla čerstvá krev.

autor
3. říj 2022

Moc děkuji 👍