icon

Moje doktorka mi nechce dělat ultrazvuk

martinabene
16. pro 2016

Dobrý den, moje doktorka mi vůbec nechce dělat ultrazvuk. ☹ jak poznám ze je vše v pořádku? Mám strach, aby se něco nestalo,nepodcenilo. Pohyby ještě necítím. Jsem v 17. Týdnu. Děkuji

Strana
z3
medulinek
17. pro 2016

@lucylucaa no,tak kdyz kope,tak mas jistotu,ze srdicko nejspis funguje 😉 😀

soyevita
17. pro 2016

@mandala No tak nezlob se na mě,ale tohle je extrém.Aby gynekoložka nepoznala,že není srdeční akce.Ta by měla vrátit diplom.A jinak ženy mají přece pohyby,pokud ne ,je něco špatně.
Kamarádka měla ZT ,to se stává často.....

soyevita
17. pro 2016

@medulinek No asi jak koho😉

soyevita
17. pro 2016

@mandala A to že není něco v pořádku provazí řada příznaků.....

medulinek
17. pro 2016

@soyevita no zrovna ZT absolutně poznat nemusíš a že to mám za sebou 3x bohužel a pokaždý jsem šla na prohlídku,že je vše ok,příznaky byly,všechno bylo,jen miminko už nebylo ☹

psya
Autor odpověď smazal
soyevita
17. pro 2016

@medulinek Já jen nedno a poznala jsem,ale je to možné,že někdo nepozná

soyevita
17. pro 2016

@medulinek Mě totiž bylo vždy od začátku zle jak psovi,migreny,bolesti prsou a najednou to bylo pryč.Ale kdybych nebyla už před tím těhotná,tak by mi nedocvaklo,že je něco špatně.Takže souhlasím s Tebou

mandala
17. pro 2016

@soyevita Nepoznala vůbec nic, pohyby ještě necítila, nic jí nebylo... Já jen nemůžu pochopit, proč když neslyší srdíčko, nepoloží si ji tam na postel a neudělá normální UZT, aby se ujistila, že je vše v pořádku ☹

lucylucaa
17. pro 2016

@medulinek To ano to mám, ale chtěl si zkontrolovat jestli třeba srdicko nevynechava.. Já si myslím že dokud nekrvacim a mala řádi o 106 tak je v pořádku..

marta_martina
10. únor 2022

Pěkný den, vím, že je téma staré, ale chtěla bych se @martinabene zeptat na město a jméno doktorky. Takovou doktorku bych přesně chtěla. U ultrazvuku nevíme přesně, jak na miminko působí (studie na myších ukazují na možné zpomalení dělení buněk, zahřívání tkání, vznik bublinek v tkáních, korelace dat u lidí zase na možné spojení s autismem). Neříkám, že je ultrazvuk špatný, neříkám, že tyhle věci způsobuje, jenom nevidím důvod ultrazvukům navíc miminko vystavovat. Nemáte někdo tip na doktora v Brně a okolí, který by byl ochotný udělat třeba jen jeden/dva ultrazvuky?

Strana
z3