icon

Monitor dechu - má smysl pořizovat?

dominikaanovakova
29. čer 2018

Ahoj mamči 🙂 přemýšlím, zda ho koupit. Někdo tvrdí, že je to zbytečné a někdo, že je dobře ho mít. Cenově je to docela dráha záležitost a z druhé ruky ho maminky nabízejí také celkem za dost peněz. 😊

Strana
z3
pavlinar
30. čer 2018

Já jsem s koupí moc neváhala. Taky mě uklidňuje to blikající světýlko a že nemusím pořád kontrolovat mimi. Což bych asi jinak dělala a moc se nevyspala. Takhle loupnu okem na světýlko a spím dál. A také když jsem v jiné místnosti, tak mám větší klid.

bayt
30. čer 2018

@pavla555 to nevim, ten porodnickej houkal hned co sem zvedla prcka...ja teda sama byla prekvapena, co me vzbudi, ale ono by se nic nestalo, ani kdyby ne

katkatomaskova
30. čer 2018

@sun18 Sehnala jsem na bazoši tuším 🙂 Zadej "Snuza Halo" po bazarech (bazoš, sbazar apod.) a určitě seženeš 🙂

marcelapaskova
30. čer 2018

Ahojky. Já mám dvě děti. U prvního jsem žádný monitor neměla. A pořád! Pořád! Pořád! Jsem kontrolovala jestli dýchá. Když spinkal v kočárku na terase nebo jsem se budila i v noci. Hrůza. U druhého jsme si pořídili klipovy monitor Snuza PICO. Je na aplikaci na mobil a ukazuje ti, jestli se miminko neotocilo na bříško, nebo třeba jakou na teplotu - to jsem mnohdy ocenila, hlavně v noci. My ji koupili na babiez.cz. ještě jsme uvažovali o modelu Snuza HERO - ten není na mobil, ale je za to uznány jako certifikovaná zdravotnická pomůcka. Další výhody vidím především v tom, že můžeš dát miminko spát kamkoli. T

clarushe
9. zář 2018

Na penize jsem v tomto smeru nekoukala.A monitor poridila.

Strana
z3